11092010 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας!! Θέλω να αγοράσω ταινία led για τα δωμάτια των παιδιών μου και θα ήθελα γνώμες για τις διάφορες εταιρίες...ποια είναι αξιόπιστα?Σκέφτομαι 5m και να έχει όλα τα χρώματα, με χειριστήριο και τροφοδοτικό έτοιμο προς χρήση..Ευχαριστώ!!!
BrocasHelm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Led strips είναι, δεν είναι καμία επιστήμη (εκτός αν μιλάμε για ανεξάρτητα led). Τα φτηνά είναι μια χαρά, πχ https://www.banggood.com/10M-SMD5050-or-2835-RGB-Smart-LED-Strip-Light-APP-Control-Music-Waterproof-Lamp-44-Keys-Remote-Control-+-Power-Adapter-Christmas-Decorations-Clearance-Christmas-Lights-p-1710201.html?cur_warehouse=CZ
giorgoskoy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 οποιο και να παρεις απο ebay κανει μην ψαχνεις μαρκες εγω αυτα πυ εχω τα εχω 2χρονια 5ωρες την μερα αναμενα
The_Judas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 το AliExpress έχει τα πιο φθηνά. τσεκαρε το. υπάρχουν τα 5050 κι τα 2835 led , τα πρώτα έχουν πιο μεγάλη φωτεινότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα