Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ιντερνετ comoste και καρτοκινητο και στην ιστοσελιδα μου λεει καθε μηνα το παρακατω : <gift500.svg Πλήρωσε τώρα τον λογαριασμό σου μέσω του My COSMOTE και κέρδισε 15 GB για 15 ημέρες!>.

Αλλα το θεμα ειναι οτι ποτε δεν μου ερχονται τα GB. Ισχυουν μονο για καρτοσυμβαολιο;

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Εχω ιντερνετ comoste και καρτοκινητο και στην ιστοσελιδα μου λεει καθε μηνα το παρακατω : <gift500.svg Πλήρωσε τώρα τον λογαριασμό σου μέσω του My COSMOTE και κέρδισε 15 GB για 15 ημέρες!>.

Αλλα το θεμα ειναι οτι ποτε δεν μου ερχονται τα GB. Ισχυουν μονο για καρτοσυμβαολιο;

Έχω και συμβόλαιο και καρτοκινητό. Και έρχονται και στα δύο όταν πληρώνω. 

Έχουν την "βλακεία" ότι πρέπει να το ενεργοποιήσεις, δεν γίνεται αυτόματα, θαρρείς και υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει τα δωρεάν 15 GB!!!!

Πάρε τηλέφωνο και πες τους ότι ενώ πληρώνεις το λογαριασμό δεν έρχονται τα 15 GB και θα το κάνουν αυτοί!

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Έχω και συμβόλαιο και καρτοκινητό. Και έρχονται και στα δύο όταν πληρώνω. 

Έχουν την "βλακεία" ότι πρέπει να το ενεργοποιήσεις, δεν γίνεται αυτόματα, θαρρείς και υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει τα δωρεάν 15 GB!!!!

Πάρε τηλέφωνο και πες τους ότι ενώ πληρώνεις το λογαριασμό δεν έρχονται τα 15 GB και θα το κάνουν αυτοί!

Φιλε ξέρεις σε ποιο τηλέφωνο θα πρέπει να πάρω; 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Φιλε ξέρεις σε ποιο τηλέφωνο θα πρέπει να πάρω; 

Στο τηλέφωνο εξυπηρέτησης πελατών της cosmote 13888

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...