black66.gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια νέα προσφορά περιμένει τους PC gamers, καθώς η EA προσφέρει το Battlefield 3 εντελώς δωρεάν για το Origin μέσω του prime gaming του Twitch. Για να αποκτήσετε το Battlefield 3 θα πρέπει να έχετε ενεργή συνδρομή στο prime gaming του Twitch και να κάνετε claim την προσφορά μέσω της σελίδας του. Μόλις το πραγματοποιήσετε θα σας δοθεί ένας κωδικός που θα τον εξαργυρώσετε μέσω του λογαριασμού σας στην υπηρεσία Origin. Ο κωδικός περιλαμβάνει την Standard Edition του παιχνιδιού και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, ενώ ο κωδικός θα λήξει στις 29 Ιανουαρίου. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από black66.gr 6 1
dzourn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 αμα καποιος εχει ηδη το bf3 και εχει και gaming prime παιζει να μου δωσει καποιον κωδικο;
Striker4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, xsperminator είπε αμα καποιος εχει ηδη το bf3 και εχει και gaming prime παιζει να μου δωσει καποιον κωδικο; Εγώ που έχω κανάλι στο τουιτς αν κάποιος δεν έχει κάνει το sub να το δώσει στο λογαριασμό μου 😂
MessatsuRoku Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Τσιμπησα ενα μαζι με free skin για το LoL
andreas1gr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δεν θα ήθελα εάν code αν περισσεύει… αλλά αν κάποιος μου χαρίσει ένα με το ζόρι, δεν θα πω όχι… 1
MontzOlee Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Πως γίνεται το prime twich? με ενδιαφέρει το game αν κάποιος το έχει και δεν το θέλει ας μου στείλει ένα ΠΜ ευχαριστω
DRIFT_KING Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 https://www.amazongames.com/en-us/support/prime-gaming/gf25r2a8vvfhxtqw
SabotazNic Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Οποιος προλαβει Spoiler DZVM-DTZC-V2S4-2VB3-SU76 1
MontzOlee Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οποιος προλαβει Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου DZVM-DTZC-V2S4-2VB3-SU76 δεν το πρόλαβα δυστυχώς , κάποιος άλλος το πήρε .. τουλάχιστον πες ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εσύ που το πήρες 😭😁
tedgr13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Kαι εγώ το είχα ήδη, αφήνω τον κωδικό εδώ για όποιον το θέλει Spoiler GZCU-N5M6-TCHD-CTYK-YAB3
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Κανένας άλλος κωδικός αν υπάρχει καλοδεχούμενος και προκαταβολικά υποχρεωμένος
korgan Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Παιδια καντε καινουργιο λογαριασμο στο amazon, καντε trial δωρεαν, χρησιμοποιηστε το για prime και παρτε το παιχνιδι. Το χα κανει σε παλιοτερη προσφορα, υποθετω οτι λειτουργει ακομα. Μη ξεχασετε μονο να κανετε ακυρωση το prime γιατι θα αρχισει να παιρνει λεφτα απ την καρτα υστερα απο μηνα.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, korgan είπε Παιδια καντε καινουργιο λογαριασμο στο amazon, καντε trial δωρεαν, χρησιμοποιηστε το για prime και παρτε το παιχνιδι. Το χα κανει σε παλιοτερη προσφορα, υποθετω οτι λειτουργει ακομα. Μη ξεχασετε μονο να κανετε ακυρωση το prime γιατι θα αρχισει να παιρνει λεφτα απ την καρτα υστερα απο μηνα. Μόλις το έκανα και δουλεύει μια χαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα