karib Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Εχω πρόβλημα να εγκαταστήσω την έκδοση cs του Photoshop. Σας παρακαλώ όποιος μπορει και έχει ήδη εγκαταστήσει το photoshop cs, ας με βοηθήσει με pm και μόνο με pm. Δίνω τα στοιχεία που πρέπει κατά την εγκατάσταση αλλά αρνείται να προχωρήσει. Περιμένω τα Pm σας.
karib Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Ξέρει κανείς από το photoshop cs-εγκατάσταση, να με βοηθήσει?
HexStatic Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Re c karib, ti theleis? Na sou poume pws tha kaneis apply to crack? h pou tha breis to crack gia to photoshop? H mipws to agorases original kai den sou douleuei? Ta exoume pei 1000 fores... diabaste kai kanena kanona. Se periptwsi pou to agorases kai kati paei straba mporeis na epoikinwniseis me tin adobe h ton local retailer tis adobe.
karib Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Na sou poume pws tha kaneis apply to crack? O νοών νοείτω... Για αυτο λέω για pm. Απαγορευονται ή λογοκρίνονται και τα pm?
HexStatic Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Na sou poume pws tha kaneis apply to crack? O νοών νοείτω... Για αυτο λέω για pm. Απαγορευονται ή λογοκρίνονται και τα pm? Apagoreuetai na xrisimopoieis to insomnia gia tetoiou eidous apories.... To topic einai reported apo ekei kai pera oi mods tha krinoune an tha prepei na klidwthei h oxi ...
karib Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2004 Ok, κλειδώστε το. Απλά μου κανει εντυπωση οτι αν και δεν αναφέρω κατι, με την υπόνοια και μόνο λογοκρίνεται. Σβηστο το, δεν πειραζει. Αν μπορουσα θα το εσβηνα κι εγω, πλέον. Δεν νομίζω ότι όλοι πρέπει να είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Αλλά αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Δεν μου αρεσουν οι αψιμαχιες και προστριβες, ειναι αντιθετες στο χαρακτηρα μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.