Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Dimoleon είπε

Επιβεβαιώνω από ultimate που είχα και έληξε αρχές Απριλίου, μου το έβγαλε τώρα 1Ε για 3 μήνες!!

Δεν λεμε απο ουλτιμειτ γενικα που εληξε, αλλα αν πηρε 2 φορες το [3 μηνες με 1€] στον ιδιο λογαριασμο, Δεκεμβριο ΚΑΙ τωρα ξανα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, matrixxx είπε

Δεν λεμε απο ουλτιμειτ που εληξε, αλλα αν πηρε 2 φορες το [3 μηνες με 1€] στον ιδιο λογαριασμο, Δεκεμβριο ΚΑΙ τωρα ξανα. 

Επιβεβαιώνω ξανά από φίλο που είχε πάρει 6 Δεκεμβρίου και έληξε Μάρτιο, του είχε βγάλει τον Απρίλιο 1ε για 1 μήνα, ΔΕΝ το πήρε, και τώρα του άνοιξε με 1Ε 3 μήνες. Ουσιαστικά ultimate που είχε λήξει ήταν και εκείνου, όπως κι εμένα. Απλά εμένα δεν έβγαλε ποτέ το 1Ε για 1 μήνα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Ωραια, γιατι παλιοτερα δεν το εδινε 2η φορα στον ιδιο λογαριασμο. 

Το κακο ειναι οτι εχω μεχρι Σεπτεμβρη, οσοι δεν εχετε χτυπηστε το!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Ωραια, γιατι παλιοτερα δεν το εδινε 2η φορα στον ιδιο λογαριασμο. 

Το κακο ειναι οτι εχω μεχρι Σεπτεμβρη, οσοι δεν εχετε χτυπηστε το!

Θα ειναι η τριτη φορα που παιρνω στον ιδιο λογαριασμο 3 μηνο-ultimate. Βεβαια την προηγουμενη φορα δεν με αφησε γιατι ειχα παρει προσφατα του ενος μηνα. Τωρα με αφηνει.

Επεξ/σία από vaggos88
  • Like 1
Δημοσ.

Ενεργοποίησα και εγώ την προσφορά σε ληγμένη συνδρομή πριν κάποιους μήνες, μας έφτιαξε πάλι η Microsoft! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση το μέλος stcp!

Δημοσ.

Συγνώμη για την άγνοια μου ..μόλις πήρα την κονσόλα και ενεργοποίησα με 1 ευρώ τρεις μήνες το game pass .

μπορώ να το κάνω και ultimate με κάποιο τρόπο ή πρέπει να αγοράσω σε κανονική τιμή το game pass και μετά να το ενεργοποιήσω με 1 ευρώ όπως είχα διαβάσει κάπου ? 

έχω μπερδευτεί λίγο 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, godjet είπε

Συγνώμη για την άγνοια μου ..μόλις πήρα την κονσόλα και ενεργοποίησα με 1 ευρώ τρεις μήνες το game pass .

μπορώ να το κάνω και ultimate με κάποιο τρόπο ή πρέπει να αγοράσω σε κανονική τιμή το game pass και μετά να το ενεργοποιήσω με 1 ευρώ όπως είχα διαβάσει κάπου ? 

έχω μπερδευτεί λίγο 

Είναι ήδη ultimate. Δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω μετα απο αυτους τους  3 μηνες αγοραζω game pass  και το αναβαθμιζω με  1 ευρω αν υπαρχει ακομα μια προσφορα που τρεχει ..σωστα ?

Δημοσ.
15 ώρες πριν, godjet είπε

ευχαριστω μετα απο αυτους τους  3 μηνες αγοραζω game pass  και το αναβαθμιζω με  1 ευρω αν υπαρχει ακομα μια προσφορα που τρεχει ..σωστα ?

Μετα τους 3 μηνες πρεπει να βαλεις xbox live gold κ μετα απο πανω την προσφορα. Απλα θα σε χρεωσει 13€ κ οχι 1€ γιατι πηρες τωρα την πεοσωορα με το 1€

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...