Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.microsoft.com/en-us/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab

3 Μήνες Xbox Game Pass ultimate με 1$ με 100+ τιτλους παιχνιδιών

Ps: Η προσφορά κάπου έγραφε ότι είναι για χρήστες που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιήσει την Ultimate προσφορά. Εγώ προσωπικά την ειχα  ενεργοποιήσει στο παρελθόν ( πέρυσι νομίζω) με το ίδιο micosoft account αλλά τη δέχτηκε κανονικά.

Δημοσ.

thanks TS.

το ενεργοποίησα και όλα μια χαρά. με 1 ευρώ έχω συνδρομή μέχρι 05/03/2021.

να σημειώσω πως ήμουν συνδρομητής μέχρι αρχές οκτωβρίου, οπότε δεν είναι μόνο για νέους χρήστες, αλλά και για μη ενεργούς...

• Like 2
Δημοσ.

Το ειχα δοκιμασει με 1 ευρο (2 φορες στο παρελθον)αλλα τωρα 3η φορα που το ξανα εκανα δεν με αφηνει.Καλου κακου ας το δοκιμασουν κ αλλοι ισως καταφερουν κ το παρουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ που είχα ενεργοποιήσει 31/12/2019 μια πέρσι ( από αγορά 5700xt που έδινε 3μηνων δώρο game pass είχα 3+ ultimate+ 3 + 1 που σου έκανε δώρο αν άφηνες τικαρισμενη την αυτόματη ανανέωση - μέχρι 31 Ιουλίου είχα δηλαδή ) δεν το δέχεται, γράφει 12.99 /μήνα. Μάλλον θέλει νέο λογαριασμό.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.

Είχα βάλει πρίν απο καμμιά 10αριά μέρες την κλασσική του 1€ για ένα μήνα, τώρα μου την έκανε ανανέωση έως 26/3/2021 :)

Many thanks ! :)

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Μακιαβέλλι είπε

Για πείτε και τίποτα καλό να παίξουμε στο pc από αυτό. Κατά προτίμηση single player. 

Gears/Forza (horizon ή motorsport) κι έκλεισες για αρκετό καιρό.

Στις 10 του μήνα μπαίνουν και ΕΑ games μέσα και θα γίνει χαμούλης..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gerokost είπε

Gears/Forza (horizon ή motorsport) κι έκλεισες για αρκετό καιρό.

Στις 10 του μήνα μπαίνουν και ΕΑ games μέσα και θα γίνει χαμούλης..

Στις 10 του μήνα βγαίνει cyberpunk κ δεν ασχολείται κανείς 😀

Εντάξει πλακα κανω super προσφορά

Δημοσ.

μη ξεχασετε να κανετε απενεργοποιηση της περιοδικης χρεωσης για να μη σας χρεωσει με το περας της προσφορας.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...