Aris_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 router και καλο firewall ειναι μια καλη χρηση μετά θα ελεγα media center με ενα ωραιο κουτι htpc διπλα στην tv αυτο θελει καποια πράγματα για να στιθει τελος ρετρο gaming με win98se και dos παει σφαιρα αλλα υπαρχει οριο γενιάς λογω drives 1
GeorgeR1_700 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, Aris_ είπε router και καλο firewall ειναι μια καλη χρηση μετά θα ελεγα media center με ενα ωραιο κουτι htpc διπλα στην tv αυτο θελει καποια πράγματα για να στιθει τελος ρετρο gaming με win98se και dos παει σφαιρα αλλα υπαρχει οριο γενιάς λογω drives Πολύ ενδιαφέρον το firewall, αλλά δύσκολο να τραβάω καλώδια και να τρυπάω τοίχους. Το PC δεν μπορώ να το βάλω δίπλα στο ρουτερ καθώς το ρουτερ είναι στο σαλόνι. Το media center το σκέφτηκα (file server όπως ανέφερα στο πρώτο μου σχόλιο) αλλά δεν με ενδιαφέρει, και με τα clouds μια χαρά βολεύομαι καθώς τα αρχεία που θέλω να κοινοποιώ στις συσκευές μου είναι ελαφριά (και έχω και tvbox για να τα βλέπω και στην τηλεόραση). Όσο για το ρετρό gaming, δεν μπορώ ότι με ενδιαφέρει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα