Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Χαιρετώ την παρεα. Δεν έχω πολυασχοληθει και ποτέ με τη σύνδεσή μου. Δεν έχω αποσυνδέσεις, και το νετφλιξ μου το βλέπω μια χαρά και σερφαρουμε όλοι μια χαρά και γενικά η ζωή κυλάει χωρίς δράματα.Αναγκη δεν υπάρχει για ταχύτερη σύνδεση. Σημερα, παρ'ολα αυτά ,έκανα μια μέτρηση και μου έβγαλε 9.5 από 24 που είμαι. Η χαζή ερώτησή μου λοιπόν είναι εάν αξίζει να πάω σε 100σταρα με βάση τα στατιστικά που σας παρέχω. Γιατί αν είναι και πληρώνω τόσα χρόνια ούτε για μισή σύνδεση, εάν υπήρχε κάποια βεβαίωση ότι θα πιάνω πάνω από 50 , τουλάχιστον να έδινα 30 ευρώ από τα 20 που δίνω τώρα. Ευχαριστώ οποιονδήποτε κάνει τον κόπο να ασχοληθεί!
DanielRGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Αλλος τυπος συνδεσης το ADSL, αλλος τυπος συνδεσης το VDSL. Με το VDSL, υπαρχουν εγγυησεις ταχυτητας, οπου αν δεν πιανεις το 80% του ονομαστικου (δηλ, 80mbps+) μπορουν να υπαρξουν αλλαγες τιμολογιακης φυσης ή αλλων συμφωνιων μεταξυ σας (εσυ με την εταιρια). Πολυ πιθανον να μην εχεις θεματα αν αναβαθμισεις σε 100αρα, αλλα να προσεξεις το γεγονος οτι το VDSL ειναι πολυ ευαισθητο σε γενικες γραμμες και επηρεαζεται αρνητικα. Καλο θα ηταν να κανεις μια μελετη του χωρου σου αρχικα (του διαμερισματος) για να δεις αν συμβαδιζει με αυτο το pdf: https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf Κατα πασα πιθανοτητα, αν ειναι ΟΚ αυτο, τοτε θα εισαι ενταξει. Φυσικα υπαρχει το ενδεχομενο η καθετη γραμμη (αυτη που βγαινει απο το κουτι γραμμων στο υπογειο εως τον οροφο σου - διαμερισμα σου) να εισαι σαπια και να μην εχεις τα καλυτερα-μεγιστα αποτελεσματα, αλλα φτιαχνεται και αυτο.
HateMe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Στις ADSL είναι ΕΩΣ 24. Λίγοι έχουν αυτά τα 24, ανάλογα πόσο κοντά είναι στο αστικό κέντρο το οποιο τους δίνει τις υπηρεσίες.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αλίμονο , το ξέρω. Απλά έλεγα για 10 ευρώ παραπάνω αν είναι να έχω κατά πολύ καλύτερη ταχύτητα, να τα έδινα. Απλά δεν ξέρω να μεταφράζω τα στατιστικά που παρέθεσα.Και η nova στο site της για τα 100 λέει επίσης ΕΩΣ οπότε φοβάμαι μη μείνω στα ίδια . Γιατί και τα 9,5 είναι μέρος τους έως 100. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Recreator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Εγω που ειμαι στην Νοβα, στο 100αρι αυτην την στιγμη, ψαχνω τροπο να σωθω... Ολα ξεκινησαν υπεροχα πριν περιπου 1+ χρονο και τωρα οχι μονο εχω συνεχεις διακοπες, αλλα και δεν βοηθανε. Στελνουν τεχνικους που δεν κανουν τιποτα και ζητανε 20αρικα... Θα σου ελεγα με τα χιλια μεινε μακρια τους. Αλλα δεν ξερω και να σου πω που να πας. Ψαχνω να παω στον οτε, αλλα η εξυπηρετηση τους για την αιτηση που εχω κανει ειναι χειροτερη απο την Νοβα. Μαλλον χειροτερη και απο το να παρεις απο το πανηγυρι φακο, να σου χαλασει δυο μερες μετα και να ψαχνεις για το δικιο σου.
alexakos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, Recreator είπε Εγω που ειμαι στην Νοβα, στο 100αρι αυτην την στιγμη, ψαχνω τροπο να σωθω... Ολα ξεκινησαν υπεροχα πριν περιπου 1+ χρονο και τωρα οχι μονο εχω συνεχεις διακοπες, αλλα και δεν βοηθανε. Στελνουν τεχνικους που δεν κανουν τιποτα και ζητανε 20αρικα... Θα σου ελεγα με τα χιλια μεινε μακρια τους. Αλλα δεν ξερω και να σου πω που να πας. Ψαχνω να παω στον οτε, αλλα η εξυπηρετηση τους για την αιτηση που εχω κανει ειναι χειροτερη απο την Νοβα. Μαλλον χειροτερη και απο το να παρεις απο το πανηγυρι φακο, να σου χαλασει δυο μερες μετα και να ψαχνεις για το δικιο σου. Α έχεις και εσύ θέμα με την αίτηση ? Έκανα πριν 3 μερες οnline και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Ψάχνω να τους βρω και όλο πέφτει η γραμμή , μια ώρα μετά.
djuan1988 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Γίνεται χαμός. Εγώ τα κατάφερα μέσω τεχνικού (προφανώς και πήρε την πώληση αυτός).
Recreator Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, alexakos89 είπε Α έχεις και εσύ θέμα με την αίτηση ? Έκανα πριν 3 μερες οnline και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση. Ψάχνω να τους βρω και όλο πέφτει η γραμμή , μια ώρα μετά. Εγω εκανα αιτηση πριν 2+ εβδομαδες (πιστευω, δεν μου εστειλαν τιποτα σε confirmation). Δεν εχω μαθει τιποτα νεοτερο απο αυτο, αλλα εχω προσπαθησει να επικοινωνησω μαζι τους πολλες φορες απο τοτε και με γραφουν. Το τηλεφωνο μου εβγαζε σημερα ολη μερα για την καλυτερη εξυπηρετηση σας καλεστε αργοτερα και μου το εκλεινε στην μουρη και τελος 2 τσατς, ενα 50λεπτο που μου συστηθηκε και δεν ξανα απαντησε που στο τελος εφυγε και ενα αλλο που μου ζητησε ΑΦΜ και ονοματεπωνυμο, απαντησα ονοματεπωνυμο, απανταει αν δεν ειμαι διαθεσιμος να επικοινωνησω αργοτερα απανταω με ΑΦΜ και τελτιωνει το τσατ στην μουρη μου.
alexakos89 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μίλησα με voda σημερα σε 5 λεπτα. Στην ωρα επανω μου είχαν στείλει στο email την αίτηση για υπογραφή. Με φοβίζει όμως να σου πω. Αν και οι γραμμές είναι voda εδω FTTH. ΑΠο αυτα που εχω διαβασει απο εδω και από εκεί κάτι δεν μ κάθεται. Θα πάω από κατάστημα cosmote αύριο να δω την πορεία. Αν δεν βγάλω άκρη , ακυρώνω και υπογράφω voda. Και ο θεός βοηθός, 1
DimosthenisG Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, alexakos89 είπε Μίλησα με voda σημερα σε 5 λεπτα. Στην ωρα επανω μου είχαν στείλει στο email την αίτηση για υπογραφή. Με φοβίζει όμως να σου πω. Αν και οι γραμμές είναι voda εδω FTTH. ΑΠο αυτα που εχω διαβασει απο εδω και από εκεί κάτι δεν μ κάθεται. Θα πάω από κατάστημα cosmote αύριο να δω την πορεία. Αν δεν βγάλω άκρη , ακυρώνω και υπογράφω voda. Και ο θεός βοηθός, Ρωτα την γειτονιά τι συνδεσεις εχουν... θα μαθεις πολλα για το αν πιανουν καλη VDSL
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Προσπάθησα κι εγώ να μιλήσω στο chat της Νόβα και μου το έκλεισαν πριν τελειώσουν οι 24 που ήταν σε αναμονή πριν από μένα. Δε θέλουν λεφτά? Από αυτά που λέτε είναι σα να μη θέλουν άλλους συνδρομητές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα