Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, CONAN_ είπε

η vodafone ακομα τίποτα... 

27 λεπτά πριν, CONAN_ είπε

η vodafone ακομα τίποτα... 

Εγώ την είχα πάρει με προσφορά bf full pack 9.9 ε στο 15 μηνο την έκοψα μου έκαναν προοσοφρα 6ευρω και πάλι έκοψα οαλα τα κανάλια σε μεγάλη οθόνης σαν sd περίπου ειδικα τα ντοκιμαντέρ και παμπάλαια μόνο no τα νοβα σπορτς κατι λέγανε σα ποιότητα 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis2156 είπε

Είχα ΟΤΕ αλλά η WIND το τερμάτισε  Μοναδική εταιρεία που θα σου κάνει φραγη στο Internet για υπολυπο 10€ μόνο κι μόνο για να σε χρεώσουν 5€ στο λογαριασμό μακριά Τελευταίος μήνας συμβόλαιο μετά από 3 χρόνια μόνο ΟΤΕ 

Εγω τους πηρα τηλεφωνο οτι καηκε το σπιτι μου καταστραφηκε και λογω οικονομικων θα αργησω να το φτιαξω αρα θα μενουμε σε συγγενεις μου ειπαν οτι θα με παρει υπευθυνος για να κανουμε διακοπη να μην πληρωνω αδικα και οσο πηρε εσενα πηρε και μενα.

Και μιλαμε ειχα ακομα 4 μηνες συμβολαιο ειναι τοσο καραγκιοζηδες θα χασουν πελατη για να παρουν 4Χ31 ευρω.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω τους πηρα τηλεφωνο οτι καηκε το σπιτι μου καταστραφηκε και λογω οικονομικων θα αργησω να το φτιαξω αρα θα μενουμε σε συγγενεις μου ειπαν οτι θα με παρει υπευθυνος για να κανουμε διακοπη να μην πληρωνω αδικα και οσο πηρε εσενα πηρε και μενα.

Και μιλαμε ειχα ακομα 4 μηνες συμβολαιο ειναι τοσο καραγκιοζηδες θα χασουν πελατη για να παρουν 4Χ31 ευρω.

Όταν ήμουνα ΟΤΕ 2 λογαριασμού ς απλήρωτους με λογαριασμό ανά μήνα  πληρωμή όλους μαζί και κανένα πρόβλημα. Και η WIND κάνει το κόλπο ότι δεν φάνηκε ακόμα η πληρωμή από κάρτα και φραγη για να σε χρεώσουν 5€ στο επόμενο λογαριασμό τέρμα καραγκιόζηδες να είσαι εκτός και να σε καλούν από το σπίτι ότι έχει πρόβλημα και να μαθαίνεις ότι έχει φραγη για υπολυπο 10€ ότι πληρώνεις παίρνεις τώρα που τιμές για 50 άρα δεν έχει διαφορά μόνο ξανά σε ΟΤΕ 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannis2156 είπε

Είχα ΟΤΕ αλλά η WIND το τερμάτισε  Μοναδική εταιρεία που θα σου κάνει φραγη στο Internet για υπολυπο 10€ μόνο κι μόνο για να σε χρεώσουν 5€ στο λογαριασμό μακριά Τελευταίος μήνας συμβόλαιο μετά από 3 χρόνια μόνο ΟΤΕ 

Τα καθίκια του ΟΤΕ που κοροϊδεύουν τα μισα παπούδια της Ελλάδας . Ισα να πάνε να γαμη....ουν. Στον οαεδ

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Όπως αναφέρει η Wind, υποστηρίζονται όλοι οι browsers της αγοράς χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού.

Βλέπε cosmote να μαθαίνεις !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, whoever81 είπε

Επιτέλους ήρθε η ώρα μας!!

Αναφώνησαν με ενθουσιασμό οι 50 συνδρομητές του Wind Vision 

70 χιλιάδες έφτασε, δεν το λες και κακή πορεία όταν έχει λίγα χρόνια ζωής.

Και το καλό για αυτούς είναι ότι είναι συνέχεια σε ανοδική πορεία.

Αν και δεν νομίζω να έχει μέλλον, πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα έχουμε εξαγορά της wind από τη bc partners.

Και συγχώνευση, κλείσιμο της forthnet και μεταφορά του πελατολόγιου της στη wind και κλείσιμο της windvision και μεταφορά του πελατολόγιου της στη nova.

https://bankingnews.gr/index.php?id=532160

Επεξ/σία από aypnia
Δημοσ.
4 ώρες πριν, whoever81 είπε

Trust me με 14 ευρώ τον μήνα βλέπω ελληνικό πρωταθλημα, championship, Serie A, Euroleague, Γαλλικό πρωτάθλημα, Βελγικό πρωτάθλημα, κλπ,κλπ....με την 200αρα γραμμη μου απο το δορυφορικό έχω 4 δευτερόλεπτα delay. Μια χαρα ειναι και οι συνδρομητες είναι αρκετοι.

3 ώρες πριν, DimosthenisG είπε

Σιγά μην σας αφήσει να δείτε αθλητικά

Ήδη το πρόβλημα της πειρατείας είναι τεράστιο

Δηλαδή για την Cosmote η πειρατεία δεν ισχύει ? Εμενα με εξυπηρετεί πολύ να βλέπω στο Mac. Μπορώ στην 27αρα οθόνη να βλέπω μια χαρά τους αγώνες μου και να δουλεύω . 

Δημοσ.

Περιμένω 4 μέρες να ενεργοποιηθεί η υπηρεσία . Έχω παραλάβει το σύστημα και τον αποκωδικοποιητή και έχω επικοινωνήσει 10 φορές με την wind και ακόμα δε μου το έχουν ενεργοποιήσει. Η διαδικασία είναι απλά να δώσω το serial number Του TV box, να καταχωρηθεί στα συστήματα ώστε να ξεκλειδωθεί η πρόσβαση στα κανάλια. Έχω δώσει το serial number μέσα σε τέσσερις μέρες πέντε φορές σε διαφορετικούς υπαλλήλους της εξυπηρέτησης και ακόμα τίποτα. Υποτίθεται ο καθένας από αυτούς θα με έπαιρνε τηλέφωνο πίσω. Μου λένε ότι ακόμα δεν έχω παραλάβει γιατί στην ACS φαίνεται ο αριθμός αποστολής ότι δεν έχει παραδοθεί. Και γι’ αυτό λέει δεν ενεργοποιούν τον αποκωδικοποιητή. Δηλαδή εγώ βγάζω το serial number απ’ το μυαλό μου... ε ρε τρέλα ...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνδρομητική τηλεόραση χωρίς on demand περιεχόμενο σε σειρές και ταινίες δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο ύπαρξης έχει. Ειδικά στα 10 ευρώ ήταν ανέκδοτο, τώρα που είναι στα 4-5 καπως αντέχεται. Μιλάω για το απλό πακέτο, το full με τα nova sports στα 17 που είναι τώρα πάλι ακριβό είναι.

Επεξ/σία από Bil79
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες! Λίγο παράταιρο με το θέμα αλλά μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μπω στο ertflix από το Wind Vision; Την ΕΡΤ την πιάνω ως επίγειο κοτσάροντας την κεραία στον box και πλέον το ΕρτSports παίζει αποκλειστικά στο Ertflix. Πως στο καλό εισέρχομαι από το Vision; 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, FrodoCappuccino είπε

Καλησπέρα παίδες! Λίγο παράταιρο με το θέμα αλλά μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να μπω στο ertflix από το Wind Vision; Την ΕΡΤ την πιάνω ως επίγειο κοτσάροντας την κεραία στον box και πλέον το ΕρτSports παίζει αποκλειστικά στο Ertflix. Πως στο καλό εισέρχομαι από το Vision; 

Υπάρχει εφαρμογή στο play store

Δημοσ.
Στις 3/12/2020 στις 5:18 ΜΜ, whoever81 είπε

Η Wind Vision έχει ~ 70k συνδρομητές μέσα σε 2 περίπου χρόνια..

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...