Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μια χαρα τα λεει το παλικαρι.Ευτυχως ηταν προσεκτικος .Αν εβαζε το πιν θα χρεωνόταν αντι να επαιρνε λευτα........

• Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, lostregr123 είπε

και οντως συνέβησαν. ανέβασα τα στοιχεια. ανν δεν πιστευεις στο δρόμο σου  και αγνωησε το.

Ρωτα τον αδερφό σου που έχει δώσει την κάρτα ,μαγαζί κλπ,  και έγραψαν/φωτογράφησαν την κάρτα και απλά δεν ήξεραν το πιν.Με μονο το νούμερο δεν προχωράει συναλλαγή.Αν ήταν έτσι θα πατάγαμε τυχαία νουμερα και θα μαζευαμε λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, lostregr123 είπε

ο αδερφός μου εκτός απο τα μπροστα ψηφεία τις καρτας δεν εδωσε τίποτα άλλο, παρολαυτο ήρθε χρέωση των 400€, ο λοαγιρασμός μέσα είχε 9χιλιάρικα. φαντάζεστε τι μπορουσε να συμβει.

Τιποτα δε θα μπορουσε να εχει συμβει.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, rus είπε

Σου ζητανε τη καρτα για να σου βαλουν λεει τα λεφτα 😄

τεχνικα αυτό γίνεται, το κανει το booking για επιστροφές χρημάτων απο affiliation bonus κλπ, το έχω κάνει στο παρελθον...

η απατη εδώ όμως πηγε σε άλλο επίπεδο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

τεχνικα αυτό γίνεται, το κανει το booking για επιστροφές χρημάτων απο affiliation bonus κλπ, το έχω κάνει στο παρελθον...

Το κάνει το Booking, όχι ο κυρ Αλεξης μέσω what’s up. Και όπως ανέφερε το παλικάρι πάνω, ποτέ τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί. Αριθμός κάρτας από μόνος της έχει περίπου μηδένικη αξία και ισχύ.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Προσωπικά δεν έχω δει ποτέ ον-λάιν συναλλαγή να μην θέλει cvv.

Το Amazon χρεώνει χωρίς CVV αν θυμάμαι σωστά. 

Δημοσ.

Ερώτηση : Πήγε να γίνει χρέωση στην κάρτα, οk. Δεν σου λέει που? Μπορείς να ρωτήσεις την τράπεζα σου πάντως, που πήγε να γίνει η προσπάθεια, μήπως έτσι ψιλιαστείς κάτι περισσότερο.

Δημοσ.

Ενας αλβανος μου ελεγε οτι οταν ειχε ερθει Ελλαδα πουλησε το αυτοκινητο του (μη φανταστειτε κατι φοβερο) και πηρε πλαστα λεφτα

Γυρω απο τις συναλλαγες οχηματων γινονται χρονια τωρα απειρες απατες,γι αυτο εγω προτιμω να συνδιαλέγομαι μονο με μαντραδες 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το λαθος ειναι που εδωσε τον αριθμο της καρτας  εξαρχης.Δεν ειναι αριθμος λογαριασμου και δεν μπορει να γινει κατθεση σε αυτον.

Επεξ/σία από SPYRER_007
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ενας αλβανος μου ελεγε οτι οταν ειχε ερθει Ελλαδα πουλησε το αυτοκινητο του (μη φανταστειτε κατι φοβερο) και πηρε πλαστα λεφτα

Γυρω απο τις συναλλαγες οχηματων γινονται χρονια τωρα απειρες απατες,γι αυτο εγω προτιμω να συνδιαλέγομαι μονο με μαντραδες 

μονο σε τραπεζα τετοια ποσα... δεν ηθελε πολύ μυαλο... αλλα η κουτοπονηρια των βαλκανίων καλα κρατεί...

Δημοσ.

Αυτος δεν ειχε λογαριασμο σε τραπεζα...ειχε μολις ερθει απο Αλβανια

Στις μερες μας δεν ξερω καν αν μπορεις να πας σε τραπεζα με ενα πακο λεφτα 

Ειναι πολλα τα σημεια που μπορεις να την πατησεις, μαντρας που ειναι χρονια στην αγορα την πατησε προσφατα απο σπειρα, υπαρχουν παντα κενα και αμα προσπαθησεις να τα κλεισεις ολα ισως να μην καταφερεις να κανεις αγοραπωλησια,κλεινεις τα πιο εμφανη και προχωρας

• Like 1
Δημοσ.

το θέμα ειναι ρε παιδιά πως ήρθε και SMS από την ίδια την τράπεζα.

που το SMS αν το καλοδιαβάσετε έχει και συντακτικό λάθος

αντι να αναγράφει "ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ" αναγράφει "ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ".

Φυσικά ο αδερφός μου έκανε λάθος εξαρχής που έδωσε τον αριθμό της κάρτας. Δεν αντιλέγουμε σε αυτό.

Το θέμα ειναι πως καταφέρνουν να σε χρεώνουν, και κατά δεύτερο να έρχεται και SMS από το official i-bank της εθνικής να ζητάει τάχα μου PIN επαλήθευσης.

O απατέωνας ξαναλέω ενεργεί στο car.gr τουλάχιστον από εκει βρηκε τον αδερφό μου και το αυτοκίνητο.

Στην εθνική του είπανε για λευτά στο λεπτό ως υπηρεσία που χρησιμοποιουνε τράπεζες (έχει η εθνική λεφτα στο λεπτό;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μήνυμα δεν είναι από την τράπεζα φαίνεται από το συντακτικό, και είναι σχετικά γνωστή κομπίνα στο car, έτυχε πρόσφατα σε φίλο
αυτό που φαντάζομαι πως κάνουν είναι οτι αλλάζουν το όνομα που φαίνεται σαν αποστολέας του sms (όπως στα mail?), οπότε και πέφτει με τα μηνύματα της τράπεζας στη συσκευή

αντίστοιχο πχ από φίλο που πούλαγε ποδήλατο στο car

Screenshot_20201108-165930_Messages.jpg

Επεξ/σία από warlock9_0
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, paylidis είπε

4 ώρες πριν, Papakaliati είπε

Το κάνει το Booking, όχι ο κυρ Αλεξης μέσω what’s up. Και όπως ανέφερε το παλικάρι πάνω, ποτέ τίποτα δεν θα μπορούσε να συμβεί. Αριθμός κάρτας από μόνος της έχει περίπου μηδένικη αξία και ισχύ.

Αυτο που γινεται, λεω, ειναι να σου ζητανε καποιοι καρτα δηθεν για να βαλουν λεφτα. Λεφτα απο τη καρτα σου φυσικα δε μπορουν να  παρουν.

4 ώρες πριν, vagos789 είπε

Kαι δεν κατηγγειλε τον παραχαρακτη?

Επεξ/σία από rus
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...