papresa Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ακριβώς πριν ένα μήνα ξύπνησα ένα πρωί με πόνο στο δεξί μου πόδι. Παρά του ότι από παιδί είμαι υπέρβαρος, δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με την μέση ή με τα πόδια μου (εκτός από λεμφοίδημα, που είναι άσχετο). Ο πόνος κράτησε 3-4 μέρες και πέρασε. Από προχθές επανεμφανίστηκε. Τις πρώτες 1-2 μέρες ξεκινάει από επάνω, από την "ρίζα" του ποδιού (...) στην μέση, στον μηρό, λίγο πάνω από το γόνατο, χαμηλά στην κνήμη (καλάμι) και στο κουτεπιε. Στα 2 τελευταία σημεία είναι πιο έντονος ο πόνος και παραμένει τις υπόλοιπες μέρες. Μέχρι το γόνατο βάζω voltaren (από εκεί και κάτω λόγω λεμφοιδήματος αποφεύγω), παίρνω και 1-2 biofenac την ημέρα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θέλω ιατρικές συμβουλές από το forum και ούτε σε κανονικές συνθήκες θα έθετα εδώ το θέμα, αλλά θα πήγαινα σε γιατρό. Δεδομένης της κατάστασης και ειδικά ότι ζω σε νησί, θέτω το θέμα για να μου πει κάποιος που γνωρίζει τι μπορεί να είναι αυτό που μου συμβαίνει. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από papresa 1
Dante80 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, papresa είπε Να ξεκαθαρίσω ότι δεν θέλω ιατρικές συμβουλές από το forum . . . . θέτω το θέμα για να μου πει κάποιος που γνωρίζει τι μπορεί να είναι αυτό που μου συμβαίνει. Δεν βγάζει νόημα η παραπάνω πρόταση. Φίλε μου θα πρέπει να μιλήσεις με γιατρό, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και σε καμία περίπτωση μην εμπιστεύεσαι το τι μπορεί να σου πει ένας άσχετος ανώνυμος στο ιντερνετ. Ειδικά για θέματα υγείας. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Dante80 1 1
peiraiask Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 πολυ χοντρικα καλη διατροφη σαλατες ψαρια κλπ, να μπορεις να περπατας καθε μερα να το ξεμουδιαζεις κ να κινειται , παραλληλα με αγωγη απο γιατρο. αν εισαι σε εξαρση κινησεις στο κρεβατι κ μολις φας προσπαθησε να περπατας να αναζωογονειται. ισως ο γιατρος δωσει χαπια βοηθητικα , αναλογα πονους, περαστικα οχι να διαλυθεις απο πονους αλλα κινητικοτητα σε ηπια υποφερτα επιπεδα, μασαζ,εντριβη θερμοφορα να ζωντανευει κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις