Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Lg g4 που εχει micro sim και σε λιγο ερχεται ενα xiaomi με nano sim.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι μετατροπη ακριβως θα κανω; Να ζητησω να μου κοψουν την υπαρχουσα sim σε nano ή να βγαλω καινουρια που θα ειναι και 5g; Και ποιο θα ειναι το κοστος, οποιος γνωριζει;

Δημοσ.

Είτε κόβεις προσεκτικά είτε ζητάς να σου την κόψουν είτε την αλλάζεις με κόστος 5€ με μια nano 4G sim. 5G δε νομίζω να μπορείς να βρεις απ' τη στιγμή που δεν έχουν γίνει διαθέσιμα εμπορικά προγράμματα 5G και το δίκτυο είναι περιορισμένο και σε test mode.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Εχω ενα Lg g4 που εχει micro sim και σε λιγο ερχεται ενα xiaomi με nano sim.

Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι μετατροπη ακριβως θα κανω; Να ζητησω να μου κοψουν την υπαρχουσα sim σε nano ή να βγαλω καινουρια που θα ειναι και 5g; Και ποιο θα ειναι το κοστος, οποιος γνωριζει;

Μπορείς να πας σε κατάστημα να την κόψουν αν φυσικά το τσιπάκι δεν θα κόβεται. Καλύτερη λύση να παραγγείλεις μια καινούργια...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Το 5G που αναφερεις παντως ειναι παντελώς ασχετο με αυτο που ψαχνεις

Δεν εχει μεγαλυτερο κοστος το να ζητησω καινουρια sim, απο το να μου την κοψουν απλα;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lazostat είπε

Δεν εχει μεγαλυτερο κοστος το να ζητησω καινουρια sim, απο το να μου την κοψουν απλα;

Μιλάμε για ποσό κάτω απο 10€.Κάτω απο 5€ αν υπολογίσεις και έξοδα για να στην κόψουν.

Και μόνο που θα είσαι σίγουρος ότι για πιθανά προβλήματα δεν φταίει το κόψιμο φτάνει να πάρεις νέα

Δημοσ.

Δεν λειτουργει ακομα το 5G για να υπαρχουν καρτες .Και οταν θα λειτουργησει ,οι καρτες παλι θα αλλαζουν με τις ασυμβατοτητες σε καθε συσκευη  ,οπως εγινε με το 4G μεχρι να κατασταλαξουν τι παιζει σωστα .

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Lazostat είπε

Επισης ολες οι καρτες ειναι και 5g πλεον αυτοματως;

Γιατί δίνει κανένας παροχος στην Ελλάδα 5g για να σου δίνει και 5g κάρτα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου έχουν πει απο Cosmote ότι σε ενα με δύο μηνες θα αρχίσει να προσφέρετε το 5G στις μεγάλες πόλεις. Η τιμη της κάρτας θα είναι γύρω στα €50 για κάρτες και στα φθηνά συμβόλαια, στα ακριβά ανω των €50 θα την δίνουν δωρεάν. Μην το δένεται κόμπο ομως, θα δούμε, πάντως δωρεάν δεν θα είναι τουλάχιστον στην αρχή.

Να ρωτήσω όμως τη γνώμη σας, εαν είναι να πάρετε κινητό τώρα θα περνάτε οποισδήποτε 5G συσκευη η οχι; Ας πούμε ότι δεν αλλάζεις το κινητό σαν τα πουκάμισα.

Επεξ/σία από CaptainChris
Δημοσ.

Δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά γιστι να χρειάζεται νέα sim για να παίξει το 5g?

Εδώ καρτουλα cosmote κομμένη από εποχή που δεν υπήρχε 4g και μια χαρά παίζει 4g πλέον.. 

Δημοσ.

Εγώ θα σου πρότεινα να επιχειρήσεις να την κόψεις μόνος σου με ένα κοπίδι και αν δεν τα καταφέρεις τότε άλλαξε τη σε κατάστημα. 

• Sad 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, samsunglife είπε

Εγώ θα σου πρότεινα να επιχειρήσεις να την κόψεις μόνος σου με ένα κοπίδι και αν δεν τα καταφέρεις τότε άλλαξε τη σε κατάστημα. 

Σιγά μην την κόψει και με τροχό.

Υπάρχει ειδικό εργαλείο που κόβεται, δεν αξίζει να χαλάσει το sim tray για 10€.

Οι καινούριες sim χωρίζονται σε 3 διαφορετικούς τύπους χωρίς κόψιμο.Mini sim>Micro sim>Nano sim.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Σιγά μην την κόψει και με τροχό.

Υπάρχει ειδικό εργαλείο που κόβεται, δεν αξίζει να χαλάσει το sim tray για 10€.

Οι καινούριες sim χωρίζονται σε 3 διαφορετικούς τύπους χωρίς κόψιμο.Mini sim>Micro sim>Nano sim.

Καλά, πρότεινε του εσύ να ψάξει να βρει το "ειδικό εργαλείο" με τα μαγαζιά κλειστά... 

Επίσης ποιος μίλησε για το sim tray;;; για κόψιμο της κάρτας sim συζητάμε. 

Εγώ πάντως 2 φορές που χρειάστηκε να κόψω την κάρτα sim με κοπίδι που έχω σπίτι μου το έκανα. Δεν έψαχνα το "ειδικό εργαλείο"... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...