Προς το περιεχόμενο

Oculus Quest 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να αγοράσω το Oculus Quest 2 64GB το έχω βρει από τον skroutz 435 euro και θέλω να μου πείτε όσοι γνωρίζετε από άλλο ελληνικό site ή Ευρωπαικό άμα υπάρχει το Oculus Quest 2 64GB σε πιο οικονομική τιμή.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, GreekGamer123 είπε

Θέλω να αγοράσω το Oculus Quest 2 64GB το έχω βρει από τον skroutz 435 euro και θέλω να μου πείτε όσοι γνωρίζετε από άλλο ελληνικό site ή Ευρωπαικό άμα υπάρχει το Oculus Quest 2 64GB σε πιο οικονομική τιμή.

Το site λεει 30 μερεs .

Δημοσ.
18 ώρες πριν, GreekGamer123 είπε

Θέλω να αγοράσω το Oculus Quest 2 64GB το έχω βρει από τον skroutz 435 euro και θέλω να μου πείτε όσοι γνωρίζετε από άλλο ελληνικό site ή Ευρωπαικό άμα υπάρχει το Oculus Quest 2 64GB σε πιο οικονομική τιμή.

Εσύ δεν έψαξες ούτε τα βασικά. Στο ισπανικό Amazon έχει 349€ για τους Ισπανούς, που σημαίνει ~365€ για αποστολή στην Ελλάδα. Και πολύ καλύτερη εγγύηση φυσικά.

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σε προηγούμενα VR, κάποιοι χρήστες είχαν πονοκεφάλους κατά τη χρήση (από τα γραφικά). Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν συμβαίνει και σε αυτό.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κάποιος που έχει προχωρήσει σε αγορά να πει εντυπώσεις ;

Και αν ξέρει την χαμηλότερη τιμή που μπορούμε να το βρούμε ...

Δημοσ.
Στις 26/1/2021 στις 7:21 ΜΜ, kostasgr78 είπε

Σε προηγούμενα VR, κάποιοι χρήστες είχαν πονοκεφάλους κατά τη χρήση (από τα γραφικά). Έχει ενδιαφέρον να μάθουμε αν συμβαίνει και σε αυτό.

Τυχόν εμπειρίες και σε αυτό, θα βοηθούσαν.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το έχω αγοράσει εγώ από σκρουτζ 415 εδώ και ενάμιση μήνα και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, εκτός απτό μόνο θέμα όταν παίζω στην αρχή θολώνει ο αριστερος φακός λόγω του τρόπου που αναπνέω και του ότι φοράω γυαλιά, μετά από λίγη. Ωρα και εφόσον το σκπθπισω μερικές φορές με ένα πανάκι παύει να υφίσταται αυτό το πρόβλημα, ο κύριος λόγος που απαντώ στο thread είναι για να ζητήσω από όποιον πουλάει η ξέρει που μπορώ να βρω Ελλάδα κάποια accessories όπως bumpers κάνα φθηνό strap κλπ ή έχει  ήδη αγοράσει το OC2 η σκοπεύει να το αγοράσει σύντομα και θέλει να πάρει κι ο ίδιος να επικοινωνήσει μαζί μου, ευχαριστώ 

Δημοσ.

Φοβερό value for money αυτό το headset. Το hardware αξίζει τα λεφτά του 100%. Συγκρίνοντάς το με το index που θεωρείται από τα καλύτερα hmds (το οποίο αντικατοπτρίζεται και στην τιμή του), θεωρώ ότι το κοντράρει (!). Το μόνο πρόβλημα για εμένα είναι η έλλειψη περιεχομένου (το store είναι πραγματικά φτωχό αυτή τη στιγμή) το οποίο όμως μπορεί κανείς να παρακάμψει συνδέοντας το steamvr το οποίο έχει σαφώς περισσότερες επιλογές. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...