Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας παιδιά, έχω το pc της υπογραφής μου και θέλω να πάω σε αναβάθμιση από i7 4790k σε ryzen 3700 η 5600;, θα έχω πολύ διαφορά η δεν αξίζει; gaming και editing photoshop

Επεξ/σία από Metaksas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Metaksas είπε

Gaming και editing photoshop.

Έχεις κάρτα γραφικών που την κρατάει πίσω ο επεξεργαστής; Έχεις οθόνη που στην κρατάει πίσω ο επεξεργαστής και η κάρτα; Δε βλέπω υπογραφή από κινητό με συγχωρεις

Μόλις τώρα, radiohead είπε

Επεξ/σία από radiohead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δε βλέπω υπογραφή από κινητό με συγχωρεις

Το σύστημά του:

CPU: Intel i7 4790k 4Ghz, MOBO: ASUS MAXIMUS VII GENE, MEM: Corsair DDR3 16GB 1600mhz, GPU: EVGA GTX 970 FTW , PSU: Corsair AX860, SSD: Samsung 840 evo 120GB, HDDs: WD10EZRX 1TB, SC-SPK: Asus Xonar DX - Creative T40 Gigaworks Series II 2.0, CASE: Corsair 350D, COOLER: Corsair H60, MONITOR: DELL U2412M, KEYBOARD: CM Quickfire TK, MOUSE: Razer DeathAdder, MOUSEPAD: Razer Sphex, OS: Windows 10 Pro / Os X 10.10.2 Yosemite

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Metaksas είπε

Γεια σας παιδιά, έχω το pc της υπογραφής μου και θέλω να πάω σε αναβάθμιση από i7 4790k σε ryzen 3700 η 5600;, θα έχω πολύ διαφορά η δεν αξίζει; gaming και editing photoshop

Με την 970 και την οθόνη που έχεις, όχι δεν αξίζει για gaming. Στο Photoshop πάλι αν δεν το κάνεις επαγγελματικά πάλι είναι υπερβολή.... 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, duffyduck είπε

βαλε μεγαλυτερο κα καλυτερο ssd. O Samsung 840 evo 120GB ειναι πλεον παλιος και μικρος.

Αυτό είναι αλήθεια πολύ καλή παρατήρηση. Ένας nvme πχ ο adata s11 1tb θα ήταν καλή επιλογή γιατί θα μείνει κιόλας, ασχετως που δε θα τρέχει στις ονομαστικές του. Δεν ξέρω τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση όμως με τα lanes.

Γνωρίζει κανείς σίγουρα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...