Προς το περιεχόμενο

CORSAIR K70 RGB ΜΚ2 CHERRY RED SWITCHES @plaisio 118,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

122-130€ το βλεπω ελαχιστες τιμες στο ιστορικο σκρουτζ οταν υπηρχε καλη διαθεσιμοτητα. Τωρα που το εχουν λιγοτερα μαγαζια εχει τσιμπησει η τιμη. Οποτε δεν ειναι και τιποτα σοβαρο νομιζω ως προσφορα. 

Ο κορονοιος εχει κανει κακο και στους καταναλωτες αφου αυτοι πληρωνουν το μαρμαρο οπως βλεπουμε στις τιμες στην αγορα στα περισσοτερα προιοντα.

Ο Γαλλος το παιρνει μαλιστα 109 ευρω τωρα οπως και πριν λιγο καιρο.

https://www.amazon.fr/Corsair-Clavier-Mécanique-Gaming-Cherry/dp/B07H2ZBYZR

Για τον Ελληνα, οκ ειναι μια καπως καλη τιμη, οχι για θαυμαστικα βεβαια, τα οποια εφυγαν απο τον τιτλο. ;)

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, matrixxx είπε

122-130€ το βλεπω ελαχιστες τιμες στο ιστορικο σκρουτζ οταν υπηρχε καλη διαθεσιμοτητα. Τωρα που το εχουν λιγοτερα μαγαζια εχει τσιμπησει η τιμη. Οποτε δεν ειναι και τιποτα σοβαρο νομιζω ως προσφορα. 

Ο κορονοιος εχει κανει κακο και στους καταναλωτες αφου αυτοι πληρωνουν το μαρμαρο οπως βλεπουμε στις τιμες στην αγορα στα περισσοτερα προιοντα.

Ο Γαλλος το παιρνει μαλιστα 109 ευρω τωρα οπως και πριν λιγο καιρο.

https://www.amazon.fr/Corsair-Clavier-Mécanique-Gaming-Cherry/dp/B07H2ZBYZR

Για τον Ελληνα, οκ ειναι μια καπως καλη τιμη, οχι για θαυμαστικα βεβαια, τα οποια εφυγαν απο τον τιτλο. ;)

για καποιον που θελει να εχει μια εξτρα ασφαλεια εγγυησης απο το plaisio (δεν υπαρχει αντιπρωσοπεια της corsair στην ελλαδα) και δοσεις με καρτα και συμφωνα με την τιμη στο site του κατασκευαστη ειναι μια χαρα και η τιμη! γνωμη μου τωρα αν εχει θαυμαστικα στον τιτλο τι να σου πω κανε οτι θελεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σχεδόν κάθε χρόνο κάποιες φορές παίζει στα 100€ (σύμφωνα με ενα search στο ινσομνια)..σε καμμία περίπτωση δεν αξίζει 160ε+ 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Το έχω εδώ και 3 χρόνια αγορασμένο στα 125€ από Πλαίσιο σε Black Friday. Δεν θα το έπαιρνα μετά την εμπειρία που έχω.

Σε αρκετά από τα πλήκτρα με το πέρας του χρόνου έσπασε η βάση και αναγκάστηκα να παραγγείλω νέο keycap set, ενώ τώρα πλέον που δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο για gaming λόγω δουλειάς και χρειάζεται να γράφω μανιωδώς, διαπίστωσα ότι είναι εντελώς ακατάλληλο για typing και καταντάει ιδιαιτέρως κουραστικό λόγω της μεγάλης διαδρομής των πλήκτρων. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 83 ευρώ τo πήρα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο σε προσφορά από τα public στις 09/08/20 δηλαδή πριν 4 μήνες. 

Στα 119€ δεν αποτελεί προσφορά στην πράξη και όχι στα χαρτιά. 

Eννοείται ότι είναι ένα πολύ καλό και ποιοτικό πληκτρολόγιο και για μένα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με το logi G810 που είχα πριν.

Όμως στα 119€ δεν είναι προσφορά αλλά κοροϊδία τη στιγμή που έχει παίξει πρόσφατα ~40 ευρώ κάτω από μεγάλη αλυσίδα. 

corsair mk2.jpg

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 4
Δημοσ.
14 ώρες πριν, lionheart75 είπε

Στα 83 ευρώ τo πήρα το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο σε προσφορά από τα public στις 09/08/20 δηλαδή πριν 4 μήνες. 

Στα 119€ δεν αποτελεί προσφορά στην πράξη και όχι στα χαρτιά. 

Eννοείται ότι είναι ένα πολύ καλό και ποιοτικό πληκτρολόγιο και για μένα ήταν αναβάθμιση σε σχέση με το logi G810 που είχα πριν.

Όμως στα 119€ δεν είναι προσφορά αλλά κοροϊδία τη στιγμή που έχει παίξει πρόσφατα ~40 ευρώ κάτω από μεγάλη αλυσίδα. 

corsair mk2.jpg

αυτο μαλιστα!!

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Zus είπε

Το έχω εδώ και 3 χρόνια αγορασμένο στα 125€ από Πλαίσιο σε Black Friday. Δεν θα το έπαιρνα μετά την εμπειρία που έχω.

Σε αρκετά από τα πλήκτρα με το πέρας του χρόνου έσπασε η βάση και αναγκάστηκα να παραγγείλω νέο keycap set, ενώ τώρα πλέον που δεν έχω σχεδόν καθόλου χρόνο για gaming λόγω δουλειάς και χρειάζεται να γράφω μανιωδώς, διαπίστωσα ότι είναι εντελώς ακατάλληλο για typing και καταντάει ιδιαιτέρως κουραστικό λόγω της μεγάλης διαδρομής των πλήκτρων. 

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Τεράστια διαδρομή, δεν μπορείς να δουλέψεις (έχω το Κ68 red), στην παραλαβή (πριν μερικές μέρες) 5 κουμπιά έτριζαν (το ελατήριο επαναφοράς).

Το Coolermaster που είχα (coolermaster trigger sgk-6000-gkcc1) ήταν ένα έργο τέχνης, είχα γράψει πάνω απο 600 σελίδες κείμενα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...