Kingedward Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα guys, Σύντομα θα προβώ σε αγορά της κονσόλας νέας γενίας Playstation 5 της Sony. Θέλω να ρωτήσω αν από προσωπική εμπειρία ή από γνώσεις και reviews γενικότερα προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης. Έχουν πέσει στην αντίληψή μου κάποια μοντέλα της Sony, αλλά δυστυχώς ξεφεύγουν κατά πολύ από το budget μου. Το οποίο δυστυχώς περιορίζει τις κινήσεις μου αρκετά. (500€ maximum) Θα ήθελα να ακούσω τις γνώμεις/απόψεις σας. Ευχαριστώ. Διαθέσιμο budget: 400-500 Απόσταση και γωνία θέασης: 2,30 cm Χρήση και τι μας ενδιαφέρει περισσοτερο : netflix, gaming προτίμηση σε μέγεθος: 50"-55" Μας ενδιαφέρουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικα; ( 3D, smart, ultra HD, HDR κτλ): 4K, smart, HDR Έχουμε κάποια μοντέλα ήδη στα υπόψιν : μόνο της sony αλλά είναι αρκετά πάνω από το budget : https://www.skroutz.gr/s/23501200/Sony-KD-55X7055-Smart-4K-UHD-55.html Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Kingedward
Payne83 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Αυτή που ηδη έχεις υπόψιν είναι πολύ για gaming αλλά αρκετά πιο ακριβή. Σε αυτά τα χρήματα που διαθέτεις όμως μπορείς να δεις Samsung 50TU8072, 50TU7172.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα