Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Καλό θα ήταν πάντως προτού χαρακτηρίσουμε κάποιον να έχουμε και εικόνα για το τι συμβαίνει.
Αρχικά το συμβόλαιο είναι έως 24Mbps και όχι 24.
Το ότι το προφίλ είναι κλειδωμένο στα 12Mbps σημαίνει ότι το έχουν βάλει οι τεχνικοί για να είναι σταθερή η γραμμή χωρίς αποσυνδέσεις.
Στην τελική πάρε τηλέφωνο και ζήτησε να σου αφήσουν το προφίλ έως 24 και όταν ξεκινήσουν τα προβλήματα στη γραμμή κάλεσε πάλι να το αλλάξουν.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που έγινε ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός. Η εικόνα λοιπόν του συγκεκριμένου ΠΟΣΤ είναι πως ένας άσχετος με το αντικείμενο μπήκε στην διαδικασία να ρωτήσει για βοήθεια (έστω εκ των υστέρων)  ακριβώς επειδή είναι άσχετος και δεν γνωρίζει. Σχόλια λοιπόν του τύπου "Α καλά τι άλλο θα διαβάσω" σε κάποιον που έχει προ-αναφέρει ότι δεν έχει ιδέα, κάθε άλλο παρά βοηθητικά δεν είναι. Σε αντίθεση με το αξιότιμο μέλος @DanielRGr που παρά τις χαζές ερωτήσεις μου, συνέχισε να μου εξηγήσει για να βοηθήσει. Τέτοια μέλη χρειάζεται το ελληνικό community φίλε μου.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ένα κλείδωμα γραμμής από ότι κατάλαβα δεν συνεπάγεται με την ταχύτητα που θα πιάνεις. Εμένα πχ είναι στα 12 όπως ανακαλύψαμε και πιάνω 6-7. Συνεπώς έχει μια λογική το κλείδωμα στα 24 ώστε να πιάνω κατώτερες τιμές όπως 14-16. Προφανώς και δεν περίμενα να πιάνω 24, και ΝΑΙ ήξερα εξαρχής ότι έχω ΕΩΣ 24 και ΟΧΙ 24.

Ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, vNeverMore είπε

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, και ακριβώς αυτός είναι ο λόγος που έγινε ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός. Η εικόνα λοιπόν του συγκεκριμένου ΠΟΣΤ είναι πως ένας άσχετος με το αντικείμενο μπήκε στην διαδικασία να ρωτήσει για βοήθεια (έστω εκ των υστέρων)  ακριβώς επειδή είναι άσχετος και δεν γνωρίζει. Σχόλια λοιπόν του τύπου "Α καλά τι άλλο θα διαβάσω" σε κάποιον που έχει προ-αναφέρει ότι δεν έχει ιδέα, κάθε άλλο παρά βοηθητικά δεν είναι. Σε αντίθεση με το αξιότιμο μέλος @DanielRGr που παρά τις χαζές ερωτήσεις μου, συνέχισε να μου εξηγήσει για να βοηθήσει. Τέτοια μέλη χρειάζεται το ελληνικό community φίλε μου.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως ένα κλείδωμα γραμμής από ότι κατάλαβα δεν συνεπάγεται με την ταχύτητα που θα πιάνεις. Εμένα πχ είναι στα 12 όπως ανακαλύψαμε και πιάνω 6-7. Συνεπώς έχει μια λογική το κλείδωμα στα 24 ώστε να πιάνω κατώτερες τιμές όπως 14-16. Προφανώς και δεν περίμενα να πιάνω 24, και ΝΑΙ ήξερα εξαρχής ότι έχω ΕΩΣ 24 και ΟΧΙ 24.

Ωστόσο με βάση τα στατιστικά που έβαλες στην προηγούμενη σελίδα φαίνεται ότι το Router σου λειτουργεί στα 10.6Mbps.
Καλό θα είναι η μέτρηση να γίνεται μέσω Ethernet, με κλειστό Wifi για να μην είναι άλλη συσκευή στο δίκτυο και με
αρχείο 10Gb από την σελίδα speedtest.ftp.otenet.gr για να δεις στις λήψεις του περιηγητή την μέγιστη ταχύτητα λήψης του αρχείου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, nikos_k1 είπε

Το ότι το προφίλ είναι κλειδωμένο στα 12Mbps σημαίνει ότι το έχουν βάλει οι τεχνικοί για να είναι σταθερή η γραμμή χωρίς αποσυνδέσεις.
Στην τελική πάρε τηλέφωνο και ζήτησε να σου αφήσουν το προφίλ έως 24 και όταν ξεκινήσουν τα προβλήματα στη γραμμή κάλεσε πάλι να το αλλάξουν.

Το ότι είναι κλειδωμένο στα 12Mbps, δεν σημαίνει πως το έχουν βάλει οι τεχνικοί 100%.

Αν είναι ο άλλος 23453245 χιλιόμετρα μακριά απ το αστικό κέντρο, και στο 24 να τον γυρίσουν, δεν σημαίνει πως θα πιάνει 24.

Μη τους λέτε τέτοια και παίρνουν τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση να τους λένε "ΟΥΓΚ ΒΑΛΤΟ ΜΟΥ 24" 

Επεξ/σία από HateMe
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, HateMe είπε

Το ότι είναι κλειδωμένο στα 12Mbps, δεν σημαίνει πως το έχουν βάλει οι τεχνικοί 100%.

Αν είναι ο άλλος 23453245 χιλιόμετρα μακριά απ το αστικό κέντρο, και στο 24 να τον γυρίσουν, δεν σημαίνει πως θα πιάνει 24.

Μη τους λέτε τέτοια και παίρνουν τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση να τους λένε "ΟΥΓΚ ΒΑΛΤΟ ΜΟΥ 24" 

Το καταλαβαίνω αυτό που λες φίλε μου εννοείται.
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να είναι η γραμμή σε αυτό το προφίλ και όπως ανέφερα και παραπάνω το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει πρόβλημα η αλλαγή σε μεγαλύτερο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos_k1 είπε

Το καταλαβαίνω αυτό που λες φίλε μου εννοείται.
Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να είναι η γραμμή σε αυτό το προφίλ και όπως ανέφερα και παραπάνω το πιο πιθανό είναι να δημιουργήσει πρόβλημα η αλλαγή σε μεγαλύτερο.

Αποσυνδέσεις πχ. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, vNeverMore είπε

Οταν λες πραγματα τυπου "24 πρεπει να πιανω" και κανεις τον εξυπνο αξιζεις Κράξιμο . Ναι δεν ξερεις οκ αλλα μην κανεις και τον έξυπνο 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aggelos_INSM είπε

Οταν λες πραγματα τυπου "24 πρεπει να πιανω" και κανεις τον εξυπνο αξιζεις Κράξιμο . Ναι δεν ξερεις οκ αλλα μην κανεις και τον έξυπνο 

Για κάνε μου quote το σημείο που λέω "24 πρεπει να πιανω"
Γράφω επι λέξη "κλείδωμα στα 24 θα έπρεπε να έχω", και εξηγώ σε παραπάνω μου ποστ το σκεπτικό μου πάνω στην συγκεκριμένη έκφραση. 

Και όχι κανένας δεν αξίζει κράξιμο παρα μόνο τύποι σαν εσένα.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vNeverMore είπε

Για κάνε μου quote το σημείο που λέω "24 πρεπει να πιανω"
Γράφω επι λέξη "κλείδωμα στα 24 θα έπρεπε να έχω", και εξηγώ σε παραπάνω μου ποστ το σκεπτικό μου πάνω στην συγκεκριμένη έκφραση. 

Και όχι κανένας δεν αξίζει κράξιμο παρα μόνο τύποι σαν εσένα.

οκ boo

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/12/2020 στις 2:50 ΜΜ, vNeverMore είπε

το κλείδωμα στα 12 ποιος το καθορίζει? κλείδωμα στα 24 θα έπρεπε να έχω

Να το Quote σου. 

24 θΑ εΠρΕπΕ νΑ εΧω

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, HateMe είπε

Να το Quote σου. 

24 θΑ εΠρΕπΕ νΑ εΧω

Το κλείδωμα δεν το βλέπεις ? 

Ας το ξανά γράψω λοιπόν.

Στις 3/12/2020 στις 10:42 ΜΜ, vNeverMore είπε

@DanielRGr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...