raid_av Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Το ξερω οτι ειναι θεμα καθαρα γουστου αλλα εσεις τι θα προτεινατε αναμεσα στα δυο χρωματα? Εχω διαβασει διαφορα οτι στο space grey το παραμικρο σημαδι φαινεται εντοντα. Η αληθεια ειναι οτι το παλιο mac που εχω (silver) δεν εχει κανει το παραμικρο σημαδι. Μου αρεσει περισσοτερο το space grey αλλα το φοβαμαι σε αυτο το θεμα. Ποια ειναι η γνωμη σας?
timos81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, raid_av είπε Το ξερω οτι ειναι θεμα καθαρα γουστου αλλα εσεις τι θα προτεινατε αναμεσα στα δυο χρωματα? Εχω διαβασει διαφορα οτι στο space grey το παραμικρο σημαδι φαινεται εντοντα. Η αληθεια ειναι οτι το παλιο mac που εχω (silver) δεν εχει κανει το παραμικρο σημαδι. Μου αρεσει περισσοτερο το space grey αλλα το φοβαμαι σε αυτο το θεμα. Ποια ειναι η γνωμη σας? Πάνε σε κατάστημα αν μπορείς δες αν υπάρχουν και τα 2 χρώματα αποφάσισε. Εγώ θα έπαιρνα space gray. 1
mindreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Με εχει απασχολησει κι εμενα λιγο αυτο το θεμα. Τελικα, καταληγω να επιλεγω το κλασικο silver. Γιατι κι εγω εχω διαβασει οτι η παραμικρη γρατσουνια, φαινεται πολυ χειροτερα απο το space grey. Επιπλεον ειναι και φτηνοτερο νομιζω ως επιλογη, στα διαφορα μοντελα. Κι ακομη, αρκετα περιφερειακα για mac, μπορει να τα δεις να βγαινουν μονο σε silver (οκ μικρο το κακο, αλλα συνηθως οι mac users θελουν μια αισθητικη γενικοτερα). Ακομη κατι που εχω σκεφτει, ειναι οτι το space grey μπορει να μην 'περπατησει' ως επιλογη, και να το καταργησει καποια στιγμη η apple. Ενω το silver θα υπαρχει για παντα, δεδομενου οτι υπαρχει περιπου 20 χρονια, και το επιλεγουν ακομη οι περισσοτεροι users. Αν μεθαυριο ηθελα να κανω μεταπωληση, δεν ηθελα το μηχανημα μου να εχει ενα 'χρωμα' που πλεον το εχει καταργησει η apple... Σκεψεις, και προτιμησεις ολα αυτα φυσικα. 1
bioentre Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Silver. Έχω και τα 2 χρώματα και το silver είναι πιο όμορφο 1
kostasbm Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 space grey εχω αλα μου αρεσει και το silver πήρα όμως διαφανή θήκη για να φαίνεται το χρωμα του ...προτείνω να κανείς το ίδιο για να ευχαριστηθείς το χρωμα ανεξάρτητα από το ποιο θα πάρεις 1
aris_rom Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Space grey εγώ σε όλα πλέον. Το αγάπησα εξαρχής. Αυτό με τα σημαδάκια εντάξει ισχύει αλλά όχι και σε τρελό βαθμό. 1
raid_av Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις , μαλλον κλεινω και εγω προς το silver σαν πιο safe επιλογη 1 1
Bourdoulas Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Αν βάλεις θήκη δεν έχει σημασία τι θα πάρεις. Εγώ έχω space grey και ευτυχώς δεν έχει κάποιο σημάδι ακόμη, οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω σε αυτό. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα