enteacher04 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Έχω δώσει ένα παλιό android κινητό στην μητέρα μου, η οποία κάνει πολύ συγκεκριμένα πράγματα με αυτό (εκτός από κλήσεις, το χρησιμοποιεί και για βιντεοκλήσεις μέσω skype καμιά φορά). Λόγω ηλικίας, δε γνωρίζει το πώς να στέλνει SMS, εκτός και αν ο παραλήπτης του SMS βρίσκεται ήδη στις επαφές της. Ξέρω ότι δεν είναι και τόσο δύσκολο να το μάθει κανείς, αλλά επειδή η μητέρα μου στέλνει 1 SMS ανά δίμηνο περίπου, κάθε φορά που της χρειάζεται...το έχει ξεχάσει πώς να το κάνει και μπερδεύεται. Σκέφτηκα λοιπόν να ρωτήσω αν έχει υπόψη του κάποιος ένα app που να λειτουργεί ως "wizard", δηλαδή να σου βγάζει αρχικά μια οθόνη όπου θα σου ζητάει να γράψεις το τηλέφωνο του παραλήπτη, μετά να πατάς ΟΚ και να σε πηγαίνει σε επόμενη οθόνη, όπου θα γράφεις το μήνυμα, και εκεί θα πατάς το "send", και θα το στέλνει. Αυτό θεωρώ ότι θα το κατάφερνε η μάνα μου, απλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια τέτοια εφαρμογή. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από enteacher04
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα