Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόσφατα αναβάθμισα σε 100σταρα ταχύτητα και ευτυχώς σε speedtest πιάνω 102mbps.

Το desktop είναι συνδεδεμένο με αυτό (TL-PA4010) το powerline το οποίο μέχρι τώρα υπερκάλυπτε τις ανάγκες μου στην 50άρα που είχα.

Πλέον όμως καθώς έχει θύρες 100mbit σε speedtest πιάνω μέχρι 86-88 και 2ms παραπάνω. Τόσο η θύρα του υπολογιστή όσο και του router ειναι 1000mbit. Η ταχύτητα που ανέφερα στην αρχή είναι με καλώδιο απευθείας στον υπολογιστή.

Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το powerline και να πάρω αυτό(TL-PA7017P) το οποίο έχει θύρα 1000mbit και επίσης σου δίνει και πρίζα.

Έχει κανείς εμπειρία με 1000άρι powerline πόση θα είναι η πραγματική ταχύτητα. Θα τα πιάνω τα 102mbit και παραπάνω; Ή θα πιάνω τα ίδια με τώρα;

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παρόμοιο θέμα έχω και εγώ. Ενώ με απευθείας σύνδεση στο router η σύνδεση είναι 100+, η αντίστοιχη απόδοση με το δικό μου σετ TL-PA4020P KIT είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων περίπου στα 75 (με τις περισσότερες ώρες να είναι κάπου στα 55-60), ενώ τις απογευματινές-βραδινές ώρες πέφτει σημαντικά. Μου είπαν ότι επειδή είναι AV600 μάλλον δεν μπορεί να διαχειριστεί τον όγκο, ενώ θεωρητικά με ένα AV1000 θα υπάρχει σαφώς λιγότερη απώλεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...