furiousboy13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Πρόσφατα αναβάθμισα σε 100σταρα ταχύτητα και ευτυχώς σε speedtest πιάνω 102mbps. Το desktop είναι συνδεδεμένο με αυτό (TL-PA4010) το powerline το οποίο μέχρι τώρα υπερκάλυπτε τις ανάγκες μου στην 50άρα που είχα. Πλέον όμως καθώς έχει θύρες 100mbit σε speedtest πιάνω μέχρι 86-88 και 2ms παραπάνω. Τόσο η θύρα του υπολογιστή όσο και του router ειναι 1000mbit. Η ταχύτητα που ανέφερα στην αρχή είναι με καλώδιο απευθείας στον υπολογιστή. Σκέφτομαι να αναβαθμίσω το powerline και να πάρω αυτό(TL-PA7017P) το οποίο έχει θύρα 1000mbit και επίσης σου δίνει και πρίζα. Έχει κανείς εμπειρία με 1000άρι powerline πόση θα είναι η πραγματική ταχύτητα. Θα τα πιάνω τα 102mbit και παραπάνω; Ή θα πιάνω τα ίδια με τώρα;
poulinos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 μπορει καλυτερα μπορει το ιδιο.αναλογως την ταχυτητα του link αναμεσα στα δυο powerlines 1
GameLinguist Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2021 Παρόμοιο θέμα έχω και εγώ. Ενώ με απευθείας σύνδεση στο router η σύνδεση είναι 100+, η αντίστοιχη απόδοση με το δικό μου σετ TL-PA4020P KIT είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων περίπου στα 75 (με τις περισσότερες ώρες να είναι κάπου στα 55-60), ενώ τις απογευματινές-βραδινές ώρες πέφτει σημαντικά. Μου είπαν ότι επειδή είναι AV600 μάλλον δεν μπορεί να διαχειριστεί τον όγκο, ενώ θεωρητικά με ένα AV1000 θα υπάρχει σαφώς λιγότερη απώλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα