Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

βρίσκομαι σε μια αναζητήσει για το που συμφέρει να κάνω συνδρομή , στο Netflix η Apple TV?

το Netflix ξέρω λοιπόν ότι προσφέρει σειρές , έργα και κάποια ντοκιμαντέρ . Συμμετοχή 7,99€ το μήνα.

το Apple TV τώρα ξεκινάει βέβαια και έχει σειρές και..........? Συμμετοχή 4,99€ το μήνα. 
Ξέρω ότι σειρές θα έρθουν , όπως άλλωστε προ είπα τώρα ξεκίνησε δυναμικά . Με τα έργα τι γίνεται ? Τα προσφέρει δωρεάν με την συνδρομή η πρέπει να πληρώνεις επιπλέον για να τα δεις (όπως κάνει και η Vodafone tv στα ποιο πολλά  που είμαι τώρα )?

Για τι κάποιος να πάει στο Apple TV ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikoss_xx είπε

Καλησπέρα 

βρίσκομαι σε μια αναζητήσει για το που συμφέρει να κάνω συνδρομή , στο Netflix η Apple TV?

το Netflix ξέρω λοιπόν ότι προσφέρει σειρές , έργα και κάποια ντοκιμαντέρ . Συμμετοχή 7,99€ το μήνα.

το Apple TV τώρα ξεκινάει βέβαια και έχει σειρές και..........? Συμμετοχή 4,99€ το μήνα. 
Ξέρω ότι σειρές θα έρθουν , όπως άλλωστε προ είπα τώρα ξεκίνησε δυναμικά . Με τα έργα τι γίνεται ? Τα προσφέρει δωρεάν με την συνδρομή η πρέπει να πληρώνεις επιπλέον για να τα δεις (όπως κάνει και η Vodafone tv στα ποιο πολλά  που είμαι τώρα )?

Για τι κάποιος να πάει στο Apple TV ?

Netflix μονόδρομος στο Apple TV τα έργα ειναι ελάχιστα...και ότι είναι καλό κ αξίζει πρέπει να πληρώσεις....
Για σειρές δεν το συζητώ...το Netflix ακόμα δεν έχει αντίπαλο....τουλάχιστον για Ελλάδα.

Δημοσ.

Δεν θα έλεγε κανείς πως συγκρίνονται Netflix και Apple TV+

Μπορείς πάντα να κάνεις 1-2 μήνες συνδρομή στο Apple TV+, φτηνό είναι, να τα δεις όλα και να επιστρέψεις του χρόνου! Τα 5-10€ τα αξίζει το περιεχόμενο που έχει. Δεν είναι τυχαίο βέβαια που κάνουν 1 χρόνο δώρο σε όποιον αγοράσει προϊόν Apple, δεν έχει πολύ υλικό ακόμα.

Το Netflix έχει όπως ίσως ξέρεις πάρα πολλές επιλογές, πολύ original περιεχόμενο φρέσκο, και αρκετές ταινίες/σειρές άλλων studios αλλά πιο παλιές κυκλοφορίες γενικά. Έχει πολύ σκουπίδι αλλά και πάρα πολλά καλά πράγματα. Επίσης μπορείς να το κόψεις όποτε θες, π.χ. το καλοκαίρι, και να επιστρέψεις αργότερα.

Δημοσ.

Apple TV έχει νόημα μόνο αν στο δώσει η apple 1 χρόνο με αγορά κάποιου ακριβού apple προϊόντος... που πάλι ελάχιστες επιλογές είναι δωρεάν... το περισσότερο υλικό θα πρέπει είτε να το νοικιάσεις είτε να το αγοράσεις extra... εγώ σε 1 μήνα είδα όλο το δωρεάν περιεχόμενο που με ενδιέφερε (και δεν ήταν τίποτα τρομερό) και μετά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. Netflix μονόδρομος αυτή την περίοδο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...