Προς το περιεχόμενο

Eshopwedrop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το eshopwedrop.gr; Ισχυρίζεται ότι μπορείς να παραγγείλεις από καταστήματα Γερμανίας και Αγγλίας και να στα μεταφέρει Ελλάδα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το έχω χρησιμοποιήσει πριν από ένα χρόνο για αγορές από Αγγλία. Από ότι θυμάμαι τα δέματα φεύγουν από εκεί κάθε Πέμπτη και κάνουν περίπου μια εβδομάδα να έρθουν. Εγώ έιχα πάει και τα είχα πάρει απο το κέντρο διανομής τους. Γενικά είναι αρκετά οικονομικό με καλή εξυπηρέτηση αλλά αργοί. Είναι οκ λύση για καταστήματα που δεν στέλνουν Ελλάδα. 

Επεξ/σία από eleuthakis
  • Thanks 1
Δημοσ.

Για φάκελο 45x33 απο Αμερική λέει ~22€. 

12€ πληρωσα στην Planet Express.

Θέλουν να τους στείλεις και ταυτότητα ή να κάνεις κατάθεση 0,50€ για να γίνει ταυτοποίηση.

Δημοσ.

Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος τέτοιες υπηρεσίες για αγορές εντός ευρωπαϊκής ένωσης;
Απο αμερική το καταλαβαίνω εαν γλιτώνεις τελωνεία κ δασμούς.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, _filippos_ είπε

Γιατί να χρησιμοποιήσει κάποιος τέτοιες υπηρεσίες για αγορές εντός ευρωπαϊκής ένωσης;
Απο αμερική το καταλαβαίνω εαν γλιτώνεις τελωνεία κ δασμούς.

Γιατί υπάρχουν πολλα καταστημτατα που δεν στέλνουν Ελλάδα.

• Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Εγω παιδια θελω να παραγγειλω κατι βαρυ (84kg) απο Γερμανια και το κοστος ειναι μονο 67ευρω ως τις αποθηκες του eshopwedrop στο Κορωπι. Μετα δεν με συμφερει η αποστολη που κανουν εντος Ελλαδας (δεν ειμαι απο Αττικη να παραλαβω ο ιδιος). Χρησιμοποιουν ελτα κουριερ με χρεωση 130ευρω για τα κιλα μου. Σκεφτηκα για μεταφορικη/φορτηγο αλλα δεν προβλεπεται στους ορους τους αυτη η μεθοδος.

Εχει παρομοια εμπειρια κανεις;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 30/1/2021 στις 10:57 ΜΜ, nickmanak είπε

Εγω παιδια θελω να παραγγειλω κατι βαρυ (84kg) απο Γερμανια και το κοστος ειναι μονο 67ευρω ως τις αποθηκες του eshopwedrop στο Κορωπι. Μετα δεν με συμφερει η αποστολη που κανουν εντος Ελλαδας (δεν ειμαι απο Αττικη να παραλαβω ο ιδιος). Χρησιμοποιουν ελτα κουριερ με χρεωση 130ευρω για τα κιλα μου. Σκεφτηκα για μεταφορικη/φορτηγο αλλα δεν προβλεπεται στους ορους τους αυτη η μεθοδος.

Τελικά παρήγγειλες ?

Επειδη θελω και εγω να φερω απο Γερμανία μια κουτα 80kg θα με ενδιεφερε να μας πεις εδω για το service

Ευχαριστώ,

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 30/1/2021 στις 10:57 ΜΜ, nickmanak είπε

Γιατί δεν νοικιάζεις ένα βανάκι ??? Πιο φτηνά θα σου έρθει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...