spocky Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Βρηκα σημερα στο γραμματοκιβωτιο μου ενα συστημενο απο τα ελτα με παραληπτη την θεια μου η οποια εχει πεθανει εδω και 2 χρονια. Υπαρχει περιπτωση να μου το δωσουν απο τα ελτα η τουλαχιστον να μουν πουν απο που ειναι; Κυριως ανησυχω μηπως ειναι απο καμια δημοσια υπηρεσια και πρεπει κατι να κανει ο πατερας μου, ο οποιος ηταν και ο μοναδικος συγγενης πρωτου βαθμού
nitrous79 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Να σου το δώσουν αποκλείεται,θα επιστραφεί στον αποστολέα.Να ρωτήσεις ποιός είναι ο αποστολέας δεν χάνεις τίποτα, είναι στην ευχέρεια του υπαλλήλου να σου πει ποιος είναι.
czarjuly Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ειδοποιησε τους οτι εχει αποβιωσει η θεια σου για να επιστραφει
australis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όχι και στα δύο. Ατυπα ισως, αν βεβαια τους δειξεις πιστοποιητικό θανάτου και εγγυτερων συγγενων (που σε περιλαμβανει), να σου πουν τον αποστολέα. Παρεπιπτόντως ριξε μια ματια εδω: https://tempo24.news/eidisi/59662/ravasakia-toy-ika-kai-se-pethamenoys-gia-ofeiles-dekaetias . Μηπως σε ακινητο της θειας είχαν γίνει εργασιες όσο ζουσε; Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από australis
spocky Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, australis είπε Όχι και στα δύο. Ατυπα ισως, αν βεβαια τους δειξεις πιστοποιητικό θανάτου και εγγυτερων συγγενων (που σε περιλαμβανει), να σου πουν τον αποστολέα. Παρεπιπτόντως ριξε μια ματια εδω: https://tempo24.news/eidisi/59662/ravasakia-toy-ika-kai-se-pethamenoys-gia-ofeiles-dekaetias . Μηπως σε ακινητο της θειας είχαν γίνει εργασιες όσο ζουσε; Αυτο διαβασα κι εγω και ανησυχησα. Οι εργασιες στο σπιτι εγιναν μετα θανατον αλλα με το ελληνικο κρατος ποτε δεν ξερεις
australis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, spocky είπε Αυτο διαβασα κι εγω και ανησυχησα. Οι εργασιες στο σπιτι εγιναν μετα θανατον αλλα με το ελληνικο κρατος ποτε δεν ξερεις Αν για τις εργασίες ειχε βγει η άδεια στο ονομα της θανούσης (οσο ηταν στη ζωη) ακομα και αν εγιναν αργότερα, αυτή βλεπει το ΙΚΑ
spocky Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, australis είπε Αν για τις εργασίες ειχε βγει η άδεια στο ονομα της θανούσης (οσο ηταν στη ζωη) ακομα και αν εγιναν αργότερα, αυτή βλεπει το ΙΚΑ Οχι ολες οι εργασιες ειχαν γινει αφου περασε το σπιτι στο ονομα του πατερα μου.. Περασα απεξω απο ελτα σημερα να κανω μια αποπειρα αλλα η ουρα ηταν στα 20 ατομα. Θα ξαναπροσπαθησω αυριο
nick7770 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 @spocky Καλησπέρα! Θυμάσαι μήπως αν τελικά σου είπαν από που είναι, γιατί μου έτυχε σήμερα ακριβώς το ίδιο. Ευχαριστώ!
spocky Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Οχι για το συγκεκριμενο, αλλα για ενα αλλο που ηρθε παλι οτι να ναι, πηρα στην τηλεφωνικη υποστηριξη των ελτα και μου ειπαν οτι ειναι απο ΙΚΑ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα