Cj7 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους ! Η πρόσφατη απορία μου προέκυψε κατα την προσπάθεια μου να αναβαθμισω μια συσκευή μου, όπου συνάντησα σε αρκετά iPhone X Και παραλλαγές αυτού, το πρόβλημα μη λειτουργίας του Face ID . Γνωριζει κάποιος υπεύθυνα, αν αυτό επισκευάζετε , επιδεινώνεται? και αν είναι προειδοποίηση για άλλες επιπλοκές στο μέλλον; Επίσης τι κόστος έχει, αν υπάρχει θεραπεία ; επίσης αν γνωρίζετε κάτι για το πρόβλημα του power bottom ..;; Ευχαριστώ τα μέλη του forum εκ των προτέρων !
tilaverboy Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Πήγαινε το στους επισήμους αν δεν έχει χτυπήματα θα στο φτιάξουν. Μην πας σε ανεπίσημους.
koutsis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Cj7 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους ! Η πρόσφατη απορία μου προέκυψε κατα την προσπάθεια μου να αναβαθμισω μια συσκευή μου, όπου συνάντησα σε αρκετά iPhone X Και παραλλαγές αυτού, το πρόβλημα μη λειτουργίας του Face ID . Γνωριζει κάποιος υπεύθυνα, αν αυτό επισκευάζετε , επιδεινώνεται? και αν είναι προειδοποίηση για άλλες επιπλοκές στο μέλλον; Επίσης τι κόστος έχει, αν υπάρχει θεραπεία ; επίσης αν γνωρίζετε κάτι για το πρόβλημα του power bottom ..;; Ευχαριστώ τα μέλη του forum εκ των προτέρων ! Λογικά θα θέλει αλλαγή όλο το σύστημα των μπροστά καμερων. Δεν νομίζω να αξίζει οικονομικά να το φτιάξεις. Το επιδεινωνεται δεν το κατάλαβα. Αυτό με το power button πάλι δεν το κατάλαβα. Αν δεν δουλεύει θα θέλει κι αυτό αλλαγή. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από koutsis
nikosgnr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Cj7 είπε Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους ! Η πρόσφατη απορία μου προέκυψε κατα την προσπάθεια μου να αναβαθμισω μια συσκευή μου, όπου συνάντησα σε αρκετά iPhone X Και παραλλαγές αυτού, το πρόβλημα μη λειτουργίας του Face ID . Γνωριζει κάποιος υπεύθυνα, αν αυτό επισκευάζετε , επιδεινώνεται? και αν είναι προειδοποίηση για άλλες επιπλοκές στο μέλλον; Επίσης τι κόστος έχει, αν υπάρχει θεραπεία ; επίσης αν γνωρίζετε κάτι για το πρόβλημα του power bottom ..;; Ευχαριστώ τα μέλη του forum εκ των προτέρων ! Υπάρχει πρόγραμμα αντ/στασης της οθόνης σε κάποιο απο τα εξουσιοδοτημένα (iSystem, InfoQuest). Αν δε σε καλύψουν, θα σο δώσουν τιμή για ανακα/σμένο με περίπου 350€. Απο 'κει και πέρα, ναι. Φτιάχνεται.
Cj7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, tilaverboy είπε Πήγαινε το στους επισήμους αν δεν έχει χτυπήματα θα στο φτιάξουν. Μην πας σε ανεπίσημους. Καλημερα εν δεν έχει τιμολόγιο η απόδειξη ως μεταχειρισμένο, η έχει λήξει ο πρώτος χρονος από μαγαζί τύπου kaiser, τι γίνεται ; Μπορείς να το πας στους επισήμους, ανεξαρτήτως από το που έχει αγοραστεί; Ισχυει εγγύηση του προϊόντος για δυο χρόνια από την επίσημη αντιπροσωπεία ; 9 ώρες πριν, koutsis είπε Λογικά θα θέλει αλλαγή όλο το σύστημα των μπροστά καμερων. Δεν νομίζω να αξίζει οικονομικά να το φτιάξεις. Το επιδεινωνεται δεν το κατάλαβα. Αυτό με το power button πάλι δεν το κατάλαβα. Αν δεν δουλεύει θα θέλει κι αυτό αλλαγή. Με το επιδεινώνεται, εννοώ αν χειροτερεύει η κατάσταση ... και στη συνέχεια δεν δουλεύουν και αλλά πραγματα , κάμερα η δεν ξέρω τι άλλο.... εντωμεταξύ πρακτικά αν δεν δουλευει το Face ID, δεν σημαίνει ότι καποιο πρόβλημα έχουν οι κάμερες ;; 8 λεπτά πριν, Cj7 είπε power button Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό και τι κόστος έχει η επισκευή του ;; 9 ώρες πριν, koutsis είπε Λογικά θα θέλει αλλαγή όλο το σύστημα των μπροστά καμερων. Δεν νομίζω να αξίζει οικονομικά να το φτιάξεις. Το επιδεινωνεται δεν το κατάλαβα. Αυτό με το power button πάλι δεν το κατάλαβα. Αν δεν δουλεύει θα θέλει κι αυτό αλλαγή. 9 λεπτά πριν, Cj7 είπε Καλημερα εν δεν έχει τιμολόγιο η απόδειξη ως μεταχειρισμένο, η έχει λήξει ο πρώτος χρονος από μαγαζί τύπου kaiser, τι γίνεται ; Μπορείς να το πας στους επισήμους, ανεξαρτήτως από το που έχει αγοραστεί; Ισχυει εγγύηση του προϊόντος για δυο χρόνια από την επίσημη αντιπροσωπεία ; Με το επιδεινώνεται, εννοώ αν χειροτερεύει η κατάσταση ... και στη συνέχεια δεν δουλεύουν και αλλά πραγματα , κάμερα η δεν ξέρω τι άλλο.... εντωμεταξύ πρακτικά αν δεν δουλευει το Face ID, δεν σημαίνει ότι καποιο πρόβλημα έχουν οι κάμερες ;;
tilaverboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Cj7 είπε Καλημερα εν δεν έχει τιμολόγιο η απόδειξη ως μεταχειρισμένο, η έχει λήξει ο πρώτος χρονος από μαγαζί τύπου kaiser, τι γίνεται ; Μπορείς να το πας στους επισήμους, ανεξαρτήτως από το που έχει αγοραστεί; Ισχυει εγγύηση του προϊόντος για δυο χρόνια από την επίσημη αντιπροσωπεία ; Με το επιδεινώνεται, εννοώ αν χειροτερεύει η κατάσταση ... και στη συνέχεια δεν δουλεύουν και αλλά πραγματα , κάμερα η δεν ξέρω τι άλλο.... εντωμεταξύ πρακτικά αν δεν δουλευει το Face ID, δεν σημαίνει ότι καποιο πρόβλημα έχουν οι κάμερες ;; Δεν ξέρω καν τι είναι αυτό και τι κόστος έχει η επισκευή του ;; Εάν δεν έχεις αλλάξει μπαταρία και τα λοιπά έχω την εντύπωση πως βγήκε πρόγραμμα επιδιόρθωσης Face ID από τους επισήμους. Μίλησε με document. Μην αναφέρεις κάτι για τιμολόγιο.
Cj7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω θα το δω, το έχεις αντιμετωπίσει , ανταποκρίνονται;; Εγω ακόμα σκέφτομαι αν αξίζει να αγοράσω συσκευή που πωλείτε με το πρόβλημα αυτό, για αυτό και έθεσα το ερώτημα !
tilaverboy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Cj7 είπε Ευχαριστω θα το δω, το έχεις αντιμετωπίσει , ανταποκρίνονται;; Εγω ακόμα σκέφτομαι αν αξίζει να αγοράσω συσκευή που πωλείτε με το πρόβλημα αυτό, για αυτό και έθεσα το ερώτημα ! Το έχεις αγοράσει ή όχι; Μπερδεύτηκα. Αν όχι απόφυγε το. Δες καλύτερα από 11 και πάνω. Αν δεν μπορείς να το αγοράσεις κάνε υπομονή και αγόρασε το τον επόμενο/μεθεπόμενο μήνα.
timos81 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπες στην επίσημη σελίδα Apple Support > Επέλεξε iPhone > Επιλογές επισκευής > Ελέγξτε την κάλυψή σας > Βάλε σειριακό αριθμό. Επίσης θα σου ζητήσουν για έλεγχο να κανείς ρυθμίσεις στο κινητό σου: Settings > Privacy > Analytics & Improvements > Start diagnostics with apple support > Run diagnostics > Agree Μετα την απομακρυσμένη διάγνωση θα σου πούνε τι προβλήματα παρουσιάζονται στην συσκευή σου, όπως επίσης το κόστος και το πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο service. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από timos81 1 1
Cj7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, tilaverboy είπε Το έχεις αγοράσει ή όχι; Μπερδεύτηκα. Αν όχι απόφυγε το. Δες καλύτερα από 11 και πάνω. Αν δεν μπορείς να το αγοράσεις κάνε υπομονή και αγόρασε το τον επόμενο/μεθεπόμενο μήνα. Καλησπερα δεν έχω αγοράσει αλλά είμαι έτοιμος να το κάνω... με την λογική ας μην δουλευει το Face ID δεν το έχω συνηθίσει δεν θα μου λείψει αλλά θα έχω όλα τα υπόλοιπα, για αυτό ρωτάω μηλως και δεν είναι μόνο το I’d αλλά αυτό πορεία να επιτεαζει και αλλά πραγματα . οταν λέτε υπομονή τον επόμενο μήνα ...πιστεύετε ότι θα πέσουν ; Για πιο λόγο ; ενα καλό XS max ποσό αξίζει να πληρωθεί ενός έτους με καλή μπαταρία ;;
koutsis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Cj7 είπε Καλησπερα δεν έχω αγοράσει αλλά είμαι έτοιμος να το κάνω... με την λογική ας μην δουλευει το Face ID δεν το έχω συνηθίσει δεν θα μου λείψει αλλά θα έχω όλα τα υπόλοιπα, για αυτό ρωτάω μηλως και δεν είναι μόνο το I’d αλλά αυτό πορεία να επιτεαζει και αλλά πραγματα . οταν λέτε υπομονή τον επόμενο μήνα ...πιστεύετε ότι θα πέσουν ; Για πιο λόγο ; ενα καλό XS max ποσό αξίζει να πληρωθεί ενός έτους με καλή μπαταρία ;; Φίλε μου μην πας σε χαλασμένο κατά τη γνώμη μου. Ένα xs max μεταχειρισμένο γύρω στα 400€ λογικά θα μπορείς να το βρεις τώρα που βγήκε και το 12.
Cj7 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Σε ευχαριστω αλλά παρόλα αυτά όλοι ζητάνε 500 αν εχεις την καλοσύνη πες μου την γνωμη σου το 7plus 32gb πραγματικά τελεί καταστση με 90% μπαταρία για να πουληθεί σχετικά άμεσα με κουτί και λαρελκομενα γνήσια, ποσό πρέπει να ζητήσω ;;
Vaswww Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Καλησπέρα επειδή στο 7 plus ειναι παλιό μοντέλο και δεν παίρνει ενημερώσεις,μπαταρία κλπ νομίζω πως 100-150 ευρώ παίζει η τιμή τους πλέον αν και μεταχειρισμένο δεν αξίζει Στις 3/12/2020 στις 10:39 ΜΜ, Cj7 είπε Σε ευχαριστω αλλά παρόλα αυτά όλοι ζητάνε 500 αν εχεις την καλοσύνη πες μου την γνωμη σου το 7plus 32gb πραγματικά τελεί καταστση με 90% μπαταρία για να πουληθεί σχετικά άμεσα με κουτί και λαρελκομενα γνήσια, ποσό πρέπει να ζητήσω ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα