tzitzikas2 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Μου ζητάνε με ειδοποίηση η above στους υπολογιστές που έχω να σβήσω το flash player ως 31/12 γιατι η υποστήριξη σταματάει. Προς το παρόν πατάω remind later. Αν σβήσω το flash θα έχω προβλήματα σε σελίδες? Θα μπορεί η κόρη μου να παίζει παιχνίδια στο nickelodeon που είναι σε flash και σε παρόμοια sites? Μπορώ κάπως να μπλοκάρω να μην βγαίνει αυτή η ειδοποίηση? Και να αφήσω ως έχει το flash player? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από tzitzikas2
GeorgeR1_700 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Την ειδοποίηση αυτή εμένα μου την έβγαζε μόνο όταν άνοιγα τον chrome, στην συνέχεια που googlαρα το οτιδήποτε ή μπαίνοντας σε κάποιον σελιδοδείκτη η ειδοποίηση έφευγε. Με άλλα λόγια δεν χρειάζεται να πατάς το remind later. Όσο για το τι θα γίνει με τα flash games από τις 1/1 δεν το έχω ψάξει. Αλλά μπορείς να μάθεις googlάρωντας το flash player games after 2020. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από GeorgeR1_700
Τέρης Α. Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Μπορώ κάπως να μπλοκάρω να μην βγαίνει αυτή η ειδοποίηση και να ανοίξω τη πόρτα στα κενά ασφαλείας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα