ignome4 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Είναι καλύτερο από mi band 5? Σορρυ δεν έχω ιδέα από activity tracker κλπ
Green Dragon Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ignome4 είπε Είναι καλύτερο από mi band 5? Σορρυ δεν έχω ιδέα από activity tracker κλπ Για μένα το honor 6 είναι σαφώς καλύτερο από το mi band 5. Υπερτερεί στην οθόνη ( μέγεθος οθόνης, καλύτερα γραφικά, ευκρίνεια και μέγεθος γραμματοσειρών). Υπερτερεί επίσης στις λειτουργίες και στην ακρίβεια των μετρήσεων. Ακόμη και το honor band 5 είναι καλύτερο από το mi band 5, για τα δικά μου γούστα. Για ένα διάστημα τα είχα και τα δύο και τα δοκίμασα. Στο mi band 5 δυσκολευόμουν να διαβάσω τα γράμματα. Τελικά αποφάσισα να κρατήσω το honor band 5. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Green Dragon 1 1
GiorgosAlmera Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Στις 2/12/2020 στις 8:58 ΜΜ, lionheart75 είπε Το smartband/fitness tracker το τίτλου το οποίο είναι το νέο μοντέλο της Honor και δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα αφού έχει υποστεί μεγάλη αναβάθμιση όπως 1,47" amoled οθόνη η οποία τώρα είναι αφής, παρακολούθηση 10 αθλημάτων, μαγνητική φόρτιση, 24ωρη καρδιακή παρακολούθηση, οξύμετρο (που διέθετε και το Honor 5) κ.α. καθώς και καλή αυτονομία. Η τιμή 41,17€ είναι Preorder για τα πρώτα 50 κομμάτια και μετά αυξάνεται ελαφρώς, ενώ στην τιμή έχουν υπολογιστεί και τα μεταφορικά 2,43€ με PDM (priority direct mail). Link ---> ΕΔΩ. Πληρώνουμε με Paypal γιαυτό και δεν χρειάζεται να τικάρουμε το shipping insurance. >Ελλάδα δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. >Στην Ευρώπη το βλέπω από 46€ ΕΔΩ Δεν έχει GPS. Διαθέσιμο και στα 3 χρώματα. Όποιος το παραγγείλει να εφοδιαστεί με υπομονή, καθώς είναι άγνωστο πότε θα γίνει dispatched και είναι βέβαιο ότι θα παραλάβει με την νέα χρονιά. Άλλωστε οι αγορές από Κίνα απαιτούν υπομονή και τώρα με την πανδημία ακόμα περισσότερη. Γειά σας έχω το HONOR band 4 και θέλω να πάρω το HONOR band 6 επειδή θα το πάρω από Κίνα θα υποστηρίζει στα ελληνικά τα μηνύματα που θα μου έρχονται??? Ευχάριστο πολύ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα