Neural_handshake Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μεχρι τωρα κ σε ολες τις συσκευες κ τα android κινητα που ειχαν περασει απο τα χερια μου υπηρχε τροπος να δω ποια services k εφαρμογες τρεχουν στο τηλεφωνο μου ειτε απο το normal μενου apps στα settings ειτε απο το developer options στο Xiaomi mi 10 lite με miui 12 δεν βρισκω πουθενα κατι τετοιο η οποιοδηποτε αλλο τροπο τα φωτα σας Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Neural_handshake
tasvar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Στην εφαρμογή "ασφάλεια" Πάτησε την "ενίσχυση ταχύτητας". Εκεί δείχνει ότι τρέχει.
Neural_handshake Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, tasvar είπε Στην εφαρμογή "ασφάλεια" Πάτησε την "ενίσχυση ταχύτητας". Εκεί δείχνει ότι τρέχει. το κλειδωμα εφαρμογων ειναι αυτο που παλιοτερα καναμε οταν βλεπαμε τις προσφατες εφαρμογες κ οποια δεν θελαμε να κλεινει απο το miui την κατεβαζαμε λιγο κατω κ ενεργοποιουσαμε την κλειδαρια εγω λεω για κατι τετοιο
tasvar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Αν εννοείς τι εφαρμογές και services τρέχουν εγώ τα βλέπω από εκεί που σου είπα. Δεν είπα κάτι για κλείδωμα.
Neural_handshake Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, tasvar είπε Αν εννοείς τι εφαρμογές και services τρέχουν εγώ τα βλέπω από εκεί που σου είπα. Δεν είπα κάτι για κλείδωμα. αυτο ειναι απο miui 12? γιατι στο security app δεν υπαρχει σε εμενα
tasvar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ναι. Από miui 12. Σε δύο συσκευές Xiaomi που υπάρχουν στο σπίτι, υπάρχει και στις δύο. (Mi8 lite και pocox3). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα