nkoumo Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Γεια Παρατήρησα ότι μετά τις 30/11 ΔΕΝ μου έρχετε κανένα νέο email μεσω thunderbird , τα βλέπω όμως μέσω webbrowser στο gmail λογαριασμό. Εχω αρκετους λογαριασμούς και δεν έρχεται σε κανένα. Δεν θυμάμαι να πείραξα , ετσι ξαφνικά έγινε και μάλιστα το διαπύστωσα κατά λάθος διοτι περίμενα κάποιο μαιλ το οποίο δεν μου ερχόταν μ΄ερι που το είδα στο κινητό μου στο gmail. Eκανα ενημέρωση στην τελευταία έκδοση αλλα και πάλι τίποτα. Καμια ιδέα τι φταίει?
peter_p Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έβαλες κάποιο software antivirus, firewall κτλπ/ Απενεργοποίησε το firewall και ξαναδοκίμασε να κάνεις λήψη. Επίσης διάβασε αυτό https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=el Αν η επιλογή Πρόσβαση λιγότερο ασφαλών εφαρμογών είναι απενεργοποιημένη για τον λογαριασμό σας, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε ξανά Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από peter_p
Paragontas-x Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Κι εμένα ενώ το πρωί δούλευε κανονικά τώρα στα hotmail mails μια δουλεύει, μια δεν δουλεύει και μου βγάζει το μήνυμα της φωτογραφίας. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα? 1
alexisnik19911 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2021 αλλαξαν τους σερβερς ?κατι ειδα για office365 αντι για outlook.com στο thunderbird
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα