liana_flp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα,έχω διαβήτη και ανήκω στην κατηγορία ατόμων που εισάγονται στην τριτοβάθμια με το 5%,το οποίο και έκανα φέτος και πέρασα σε μια καλή σχολή αλλά το έχω μετανιώσει και θέλω παρά πολύ να γραφτώ σε άλλη σχολή.Το θέμα είναι ότι λόγω του ότι δεν έδωσα πανελλήνιες λογικα δεν με πιάνει το 10% οποτε θα πρέπει να δώσω κανονικα φέτος.Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να κάνω μετακίνηση σε άλλο τμήμα γιατί το τωρινό τμήμα και αυτό που θέλω είναι και τα δυο στο ΕΚΠΑ.
velociraptoras Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Στις 2/12/2020 στις 6:34 ΜΜ, liana_flp είπε Καλησπέρα,έχω διαβήτη και ανήκω στην κατηγορία ατόμων που εισάγονται στην τριτοβάθμια με το 5%,το οποίο και έκανα φέτος και πέρασα σε μια καλή σχολή αλλά το έχω μετανιώσει και θέλω παρά πολύ να γραφτώ σε άλλη σχολή.Το θέμα είναι ότι λόγω του ότι δεν έδωσα πανελλήνιες λογικα δεν με πιάνει το 10% οποτε θα πρέπει να δώσω κανονικα φέτος.Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να κάνω μετακίνηση σε άλλο τμήμα γιατί το τωρινό τμήμα και αυτό που θέλω είναι και τα δυο στο ΕΚΠΑ. όχι, μόνο να δώσεις κανονικά πανελήνιες.το 5% έχει δικαίωμα μόο μια φορά να το χρησιμοποιήσεις
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Στις 2/12/2020 στις 6:34 ΜΜ, liana_flp είπε Καλησπέρα,έχω διαβήτη και ανήκω στην κατηγορία ατόμων που εισάγονται στην τριτοβάθμια με το 5%,το οποίο και έκανα φέτος και πέρασα σε μια καλή σχολή αλλά το έχω μετανιώσει και θέλω παρά πολύ να γραφτώ σε άλλη σχολή.Το θέμα είναι ότι λόγω του ότι δεν έδωσα πανελλήνιες λογικα δεν με πιάνει το 10% οποτε θα πρέπει να δώσω κανονικα φέτος.Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να κάνω μετακίνηση σε άλλο τμήμα γιατί το τωρινό τμήμα και αυτό που θέλω είναι και τα δυο στο ΕΚΠΑ. Αν το έχω διαβάσει καλά, όταν έκανες υπεύθυνη δήλωση έλεγε ότι δικαιούσαι μόνο ένα πτυχίο με το 5%. Άρα, όπως το κατάλαβα εγώ, αφού δεν έχεις πάρει πτυχίο, μπορείς. Αν κάποιος έχει βρει το αντίθετο, ας το στείλει, γιατί δεν είμαι καθόλου σίγουρος.
thodoris20vt Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας. Αν κάποιος (ΕΓΩ δηλαδή) που έδωσε μέσου ΕΠΑΛ κανονικά πανελλαδικές το 2020 μπορώ φέτος το 2021 να κάνω χρήση κάποιου ποσοστού για να μπω σε άλλη σχολή? , εάν ναι τι ποσοστό έχω?
liana_flp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Στις 4/12/2020 στις 8:04 ΜΜ, JohnGTA είπε Από περιέργεια τι σχολή μπήκες; Φιλοσοφία στο ΕΚΠΑ.Είναι ωραία σχολή αλλά εγώ θέλω να γίνω νηπιαγωγός και από Φιλοσοφία δεν μπορώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα