Tripman_21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Γεια χαρα.Πριν μια εβδομαδα παρελαβα την samsung qe55q80t.Συνδεσα στο hdmi1 τη νοβα, στο hdmi2 το Οτε tv και στο hdmi3 πιυ ειναι και θυρα arc(δεν εχω ιδεα τι ειναι) το home cinema.Τα ρυθμισα να τα ελεγχω ολα απο το smart control.Οταν ομως κλεινω την τηλεοραση και απενεργοποιειται και το home cinema,σε 2 -3 δευτερολεπτα η τηλεοραση ανοιγει μονη της και μου βγαζει μηνυμα να ελεγξω αν η συνδεση στην hdmi 3 εχει γινει σωστα και να την ενεργοποιησω πατωντας ενεργοποιηση πραγμα και το οποιο κανω κι ενεργοποιειται το home cinema.Κλεινω την τηλεοραση και αυτη ξανανοιγει μονη της με το ιδιο μηνυμα για την hdmi3.καποια ιδεα;
graphist83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ασυμβατοτητα με το σινεμα. Δοκιμασε μεσα πο μενου της TV να απενεργοποιησεις το HDMI control. Και μεσα απο τα μενου του σινεμα ισως να ειναι πιο ευκολο. Σε ασυμβατοτητες την λυση την δινει συνδεση με οπτικη ινα.
Tripman_21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, graphist83 είπε Ασυμβατοτητα με το σινεμα. Δοκιμασε μεσα πο μενου της TV να απενεργοποιησεις το HDMI control. Και μεσα απο τα μενου του σινεμα ισως να ειναι πιο ευκολο. Σε ασυμβατοτητες την λυση την δινει συνδεση με οπτικη ινα. Σε ευχαριστω για την απαντηση. Επειδη δεν το εχω με την τεχνολογια,λεγοντας να απνεργοποιησω το HDMI control εννοεις να απενεργοποιησω μονο το hdmi3 που ειναι το home cinema?Εχω συνδεσει την τηλεοραση με το ηχοσυστημα με οπτικη ινα.
graphist83 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μεσα στα μενου του σινεμα καπου στις ρυθμησεις συστηματος συνηθως εχει μια επιλογη που αφορα το HDMI. Θα το ονομαζει HDMI control η HDMI CEC, η ενα ονομα και HDMI. (αναλογα την εταιρια). Το επιλεγεις στην θεση off.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα