stavrakasgtx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παίδες! Ξέρει κανείς αν υπάρχει wifi repeater το οποίο να μην παίρνει το σήμα ασύρματα αλλά ενσύρματα; Έχω τραβήξει καλώδιο ethernet απο το ρουτερ απευθείας σε άλλον όροφο και ενώ θα δούλευε ένα κανονικό wifi repeater σκεφτόμουν αν υπάρχει λύση που να δέχεται σήμα ενσύρματα με καλώδιο ethernet και στη συνέχεια να το κάνει wifi μιας και μου ακούγεται πιο αξιόπιστο σαν λύση. Έχω δει κάποια repeaters με θύρα ethernet αλλά από ό,τι έχω καταλάβει αυτά είναι για σύνδεση σταθερού υπολογιστή (μόνο έξοδος δλδ). Ευχαριστώ για τις απαντήσεις εκ των προτέρων.
bouzouste Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό που ζητάς, είναι το λεγόμενο Access Point.
stavrakasgtx Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, bouzouste είπε Αυτό που ζητάς, είναι το λεγόμενο Access Point. Ευχαριστώ πολύ φίλε με βοήθησες!
NikosKallithea Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Ενας οπωσδήποτε παλιος ρουτερ που ενδεχόμενος εχεις το κανει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα