Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και καλό μήνα, έχω τον 3400G και θέλω να αγοράσω την Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4, έχω καλέσει στα περισσότερα καταστήματα με καλές αξιολογήσεις και διαθεσιμότητα κάτω από 10 μέρες για παράδοση και κανείς δεν αναλαμβάνει να κάνει το bios update. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το κάνω να λειτουργήσει χωρίς να βρω κάποιον παλαιότερο επεξεργαστή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η MSI B450-A Pro Max (από την αρχικη έκδοση του BIOS της) υποστηριζει ολη την σειρα Ryzen 3000 και 3000G χωρις να χρειαζεται καποιο BIOS update.

Επεξ/σία από duffyduck
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά μπορείς να επικοινωνήσεις με την amd να σου στείλει έναν επεξεργαστή με τον οποίο μπορείς να κάνεις update και μετά να τον επιστρέψεις.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μπορει να παρεις την Asrock Fatal1ty B450 Gaming K4 και να εχει την P3.20 ή καποια νεοτερη εκδοση BIOS και να δουλεψει

Παλιοτερα (προϊστορικα) γραφανε στο κουτι της μητρικης την  εκδοση του BIOS που είχε η μητρικη. Αλλα απο την στιγμη που αυτο μπορει να αναβαθμιστει νομιζω οτι σταματησαν να το αναγραφουν (δεν θυμαμαι τωρα sorry).

Αλλα μια πρακτικη που ακολουθουν τωρα ειναι να βαζουν ενα στικερ οτι υποστηριζει την ταδε σειρα επεξεργαστων, π.χ. Ryzen 3000 ready. Ρωτα τους λοιπον να δουν αν υπαρχει καποιο τετοιο στικερ (αν βεβαια μπορουν να το δουν).

Επεξ/σία από duffyduck
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ και τους δύο, έχω ήδη παραγγείλει από χθες την MSI B450 A PRO MAX. Για να μου την προτείνατε φαντάζομαι πως θα είναι εξ ίσου καλή μητρική, απλώς η fatality ήταν δοκιμασμένη σε φίλο και ήταν η πιο ασφαλής επιλογή για μένα.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, frozex είπε

Για ποιο λόγο; έρχεται με αναβαθμισμένο bios; 

Και είναι καλύτερη μητρική έτσι και αλλιώς

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...