radiohead Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ θα πρότεινα έναν από αυτούς ασχέτως καταστήματος δες μήπως βρεις κάποιον στο σκρουτζ φθηνότερα και το νου σου με τις διαθεσιμότητες. Αυτά που γράφουν στο eshop δεν ισχύουν όλα. Software προγράμματα και games στον nvme, εικόνες βίντεο αρχεία σε μηχανικό γίνεται συνήθως. Με τον ssd και τον nvme δε θα δεις τις τεράστιες διαφορές όπως με το μηχανικό οπότε βάλε τα games όπου θες. 1
TRILOBYTER Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2020 Ευχαριστω. Ολες οι Ζ μητρικες ειναι συμβατες με nvme? Θελουμε να τα παραγγειλουμε απο βιζιον στουντιο γιατι εχουν θεμα τα κουριερ. Λεγαμε να τα κανουμε παραλαβη απο το καταστημα εμεις. Μπορω να εχω μια ολοκληρωμενη συνθεση απο εκει; cpu motherboard ram nvme σε ΑΤΧ μητρικη. Ευχαριστω και παλι!
SeNNinhA Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Καλησπερα, κλεινουμε προς την ιντελ λυση. Θελουμε να μας βοηθησετε μια ακομη φορα για λυση nvme δισκου. Κανα 100αρη σε τιμη. Και να μας πειτε αν ειναι πιο σωστο να μπουν τα windows στον υπαρχον ssd καο τα υπολοιπα στον nvme η το αναποδο; Γενικα ποιο σεταπ κανει ο κοσμος οταν παιρνει εναν nvme? Ευχαριστω O NVME ειναι ταχυτερος σαν δισκος. Οποτε windows προγραμματα και παιχνιδια μπαινουν εκει οπως ειπωθηκε αλλιως δεν εχει και πολυ νοημα η αγορα του. Ο SSD μπορει να χρησιμοποιηθει για αποθηκευτικος ή δευτερευον δισκος ενω εαν υπαρχει και σκληρος βαζεις οτι φωτο και βιντεο εχεις μιας που για αυτα η ταχυτητα δεν παιζει ρολο. 1
radiohead Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε Ευχαριστω. Ολες οι Ζ μητρικες ειναι συμβατες με nvme? Θελουμε να τα παραγγειλουμε απο βιζιον στουντιο γιατι εχουν θεμα τα κουριερ. Λεγαμε να τα κανουμε παραλαβη απο το καταστημα εμεις. Μπορω να εχω μια ολοκληρωμενη συνθεση απο εκει; cpu motherboard ram nvme σε ΑΤΧ μητρικη. Ευχαριστω και παλι! Από eshop δε σε βολεύει ο nvme; 1
TRILOBYTER Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, radiohead είπε Από eshop δε σε βολεύει ο nvme; Αν ειναι να περιμενει 1 μηνα δεν ξερω αν αξιζει..
radiohead Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Αν ειναι να περιμενει 1 μηνα δεν ξερω αν αξιζει.. Ένα μήνα για δίσκο στο eshop δε νομίζω. Στο vision αν δεν έχει κάτι ετοιμοπαραδοτο υπολόγιζε τόσο https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=71149&cat=3 https://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=71232&cat=2 Άμεσα https://www.e-shop.gr/ssd-kingston-sa2000m8-1000g-a2000-1tb-m2-2280-pcie-gen-30-x-4-nvme-p-PER.346161 https://www.e-shop.gr/ram-patriot-pvs416g360c8k-viper-steel-series-16gb-2x8gb-ddr4-3600mhz-dual-kit-p-PER.577801 Ή https://www.e-shop.gr/ram-patriot-pvs416g373c7k-viper-steel-series-16gb-2x8gb-ddr4-3733mhz-dual-kit-p-PER.574792
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) καλησπερα επειδη μιλησε ο φιλος μου με βιζιον στουντιο μα ειπαν οτι ο 10400φ δεν ειναι αμεςα διαθεσιμος και μπορει να κανει εως 1 μηνα ν ερθει. Επειδη θελαμε να παρουμε απο εκει γιατι χρησιμοποιουν δικα τους οχηματα στη παραδοση η ερωτηση μου ειναι εαν μπορουμε να παμε σε αλλο επεξεργαστη ωστε να ερθει το επομενο 10ημερο το σετ. Εαν παρουμε απο αλλο μαγαζι τον 10400φ με τις μεταφορικες ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα παλι κανα μηνα θα περιμενουμε. Εχει αλλαξει τιποτα σε τιμες απο τοτε που εκανα το ποστ; Απο eshop αν επιτρεπεται παραλαβη απο καταστημα δεν εχουμε προβλημα και απο εκει αν έπαιρνε τα πραγματα. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από TRILOBYTER
radiohead Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 11/1/2021 στις 2:38 ΜΜ, TRILOBYTER είπε καλησπερα επειδη μιλησε ο φιλος μου με βιζιον στουντιο μα ειπαν οτι ο 10400φ δεν ειναι αμεςα διαθεσιμος και μπορει να κανει εως 1 μηνα ν ερθει. Επειδη θελαμε να παρουμε απο εκει γιατι χρησιμοποιουν δικα τους οχηματα στη παραδοση η ερωτηση μου ειναι εαν μπορουμε να παμε σε αλλο επεξεργαστη ωστε να ερθει το επομενο 10ημερο το σετ. Εαν παρουμε απο αλλο μαγαζι τον 10400φ με τις μεταφορικες ετσι οπως ειναι τωρα τα πραγματα παλι κανα μηνα θα περιμενουμε. Εχει αλλαξει τιποτα σε τιμες απο τοτε που εκανα το ποστ; Απο eshop αν επιτρεπεται παραλαβη απο καταστημα δεν εχουμε προβλημα και απο εκει αν έπαιρνε τα πραγματα. Δεν έκανες παράθεση χάθηκε το μήνυμα σου τώρα το είδα. Από eshop παίρνεις ακόμα και τώρα κανονικα Αλλιώς zero one http://www.zero1.gr/product_info.php?products_id=340324 Και στο plus3 https://plus3.gr/intel-core-i5-10400f-12mb-cache-2-90-ghz-bx8070110400f-inteli5-10400f-1?search=10400f Tetrabyte https://www.tetrabyte.gr/products/intel-core-i5-10400f-2-9ghz-lga1200-12m-cache-boxed-cpu-detail Αυτοί λογικά η θα κλείνουν ραντεβού η θα βγαίνουν με δικό τους όχημα όπως το vision Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2021 από radiohead
TRILOBYTER Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα ευχαριστω καταρχας ολους οσους βοηθησαν, τα πραγματα που πηρε ο φιλος μου ειναι τα εξεις, τεσταρισμενα δουλευουν αψογα , i5 10400f (165 ευρω), asrock b460m pro4 στα 115 ευρω kingston hyper x 16 gb (87 ευρω). Του βγηκε τςιμπημενο πιστευω γιατι ηθελε να παρει αμεσα διαθεσιμα πραγματα αλλα οκ, το αποτελεσμα μετραει. Εν το μεταξυ τσιμπησα εγω σημερα απο μια αγγελια εδω μεσα και με καλυτερη μητρικη ολο το σετ στα 370 (sealed). Ειναι και λιγο θεμα τυχης. Ξερουμε αν τρεχουν οι μνημες με αυτον τον επεξεργαστη σε xmp στην asrock b460? Ο φιλος ενα τεστ στα παιχνιδια εκανε δεν εχει πειραξει ρυθμισεις ακομα. Θα το τσεκαρω και εγω στα δικα μου αλλα πηρα την ζ490 μητρικη δεν ξερω τι διαφορα θα εχει.
radiohead Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 46 λεπτά πριν, TRILOBYTER είπε Καλησπερα ευχαριστω καταρχας ολους οσους βοηθησαν, τα πραγματα που πηρε ο φιλος μου ειναι τα εξεις, τεσταρισμενα δουλευουν αψογα , i5 10400f (165 ευρω), asrock b460m pro4 στα 115 ευρω kingston hyper x 16 gb (87 ευρω). Του βγηκε τςιμπημενο πιστευω γιατι ηθελε να παρει αμεσα διαθεσιμα πραγματα αλλα οκ, το αποτελεσμα μετραει. Εν το μεταξυ τσιμπησα εγω σημερα απο μια αγγελια εδω μεσα και με καλυτερη μητρικη ολο το σετ στα 370 (sealed). Ειναι και λιγο θεμα τυχης. Ξερουμε αν τρεχουν οι μνημες με αυτον τον επεξεργαστη σε xmp στην asrock b460? Ο φιλος ενα τεστ στα παιχνιδια εκανε δεν εχει πειραξει ρυθμισεις ακομα. Θα το τσεκαρω και εγω στα δικα μου αλλα πηρα την ζ490 μητρικη δεν ξερω τι διαφορα θα εχει. Στη δική σου θα τρέξουν όσο πάνε οι μνήμες με xmp. Στην b460 πάνε μέχρι 2666 με τον i5. Μόνο με i7 θα έβλεπε 3000. Μεγεια σας! 1
TRILOBYTER Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Επανερχομαι στο θεμα, μπορει καποιος να μου πει εαν 42-45 θερμοκρασια ( package) ειναι νορμαλ για τον 10400φ σε στρεσς τεστ με cinebench ? Επισης ειδα καπου οτι μπορεις να κανεις bclk οβερκλοκ στον 10400, ισχυει κατι τετοιο; Τις ραμ τις αφηνουμε στα 3200 η προσπαθουμε για παραπανω (δε ξερω καν αν γινεται, οι ραμ απ τη μανα τους 3200 ειναι); Οποιος μπορει να μου απαντησει στα 3 ερωτηματα θα το εκτιμουσα.
mike.hatz Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ναι οι θερμοκρασίες που λες είναι μια χαρά. Για το overclock, ο buildzoid έχει κάνει κάτι αντίστοιχο στο a520 κλειδωμένο chipset της amd. Οπότε φαντάζομαι αν υπάρχουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο bios θα μπορείς να το κάνεις και εσύ. Βέβαια το vrm της b460 ashrock ίσως να μην αντέξει και πολλά.. απ' την άλλη 10400f είναι... πόσο να τραβήξει... Στην z490 αν δεν πήρες ashrock θα είναι πολύ άνετα οκ και λογικά θα έχει τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Δε σου προτείνω να το κάνεις, αλλά λογικά μπορείς. Ram μπορείς να τις ανεβάσεις παραπάνω αλλά θέλει πολύ πολύ ψάξιμο. Ξεκινά να δεις τι είναι το dram calculator αν θέλεις να μπεις σε αυτήν την διαδικασία, και πρόσεχε με τα voltages, για να μην τις κάψεις. Αν έχεις την όρεξη, την υπομονή, δε φοβάσαι να πειράξεις και δε περάσεις ασφαλή όρια, τότε κακό σίγουρα δε θα κάνει. Απλά το αποτέλεσμα μπορεί να μην αξίζει για τις ώρες της προσπάθειας. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2021 από mike.hatz 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα