Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα για λογαριασμο φιλου, θελει να παιξει ΜΜΟ αλλα το συστημα του κολλαει. Καρτα εχει την gtx 970  και λεγαμε για αρχη να αναβαθμιζε cou mobo ram, μεταχειρισμενα η καινουργια. Κοιταει σε ryzen? Περιοχη Θεσσαλονικη, απο ενα η περισσοτερα καταστηματα δε μας πειραζει. Ευχαριστω!

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, duffyduck είπε

Καλησπερα 2600χ η 2600; 

Υπαρχει καποια αλλη προταση;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Σε amd υπάρχει ο 3100 με καλύτερο single από τον 2600, που θα βοηθήσει στα mmo. Από ιντελ καλές επιλογές ο 10400f ή ο μικρός 10100f. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, TRILOBYTER είπε

Καλησπερα για λογαριασμο φιλου, θελει να παιξει ΜΜΟ αλλα το συστημα του κολλαει. Καρτα εχει την gtx 970  και λεγαμε για αρχη να αναβαθμιζε cou mobo ram, μεταχειρισμενα η καινουργια. Κοιταει σε ryzen? Περιοχη Θεσσαλονικη, απο ενα η περισσοτερα καταστηματα δε μας πειραζει. Ευχαριστω!

Μνήμη πόση έχει; Μήπως να έκανε κανένα φορμάτ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, radiohead είπε

Μνήμη πόση έχει; Μήπως να έκανε κανένα φορμάτ;

8 εχει οχι δε θα βοηθησει το φορματ θελει ipc το παιχνιδι, αυτος θελει να κανει και μουλτιτασκινγκ δυνατο, δεν κανει ο 8350 για αυτη τη χρηση. Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις. Ξεχασα να αναφερω θελουμε ATX η μεγαλυτερη μητρικη, το κουτι ειναι τεραστιο αρα δε θα δειχνει ωραιο το μικρο mobo. Επισης επειδη εχω προτασεις ιντελ και amd, ποιο συμφερει καλυτερα; Ο ι5 εχει HT? Εαν οχι μηπως συμφερει ο ραιζεν; Ποιο εχει καλυτερο ipc? 

Επεξ/σία από TRILOBYTER
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TRILOBYTER είπε

8 εχει οχι δε θα βοηθησει το φορματ θελει ipc το παιχνιδι, αυτος θελει να κανει και μουλτιτασκινγκ δυνατο, δεν κανει ο 8350 για αυτη τη χρηση. 

Δες για μεταχειρισμένο σετ με 2700x. 

Αλλιώς λύση Μερέντα 

Δεν νομίζω πάντως ότι τα κολλήματα τα τρώει από τον επεξεργαστή. Κλοκαρε καθόλου; Αν έχει ένα 8αρι μονό όχι dual χάνει πολύ  και αν  θέλει και multitasking χρειάζεται 16gb. Τεσπά αφού θέλει να δώσει για νέο οκ.  Απλά αφήνω αυτό εδώ κι ας πέσει χαμω

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δες για μεταχειρισμένο σετ με 2700x. 

Αλλιώς λύση Μερέντα 

Δεν νομίζω πάντως ότι τα κολλήματα τα τρώει από τον επεξεργαστή. Κλοκαρε καθόλου; Αν έχει ένα 8αρι μονό όχι dual χάνει πολύ  και αν  θέλει και multitasking χρειάζεται 16gb. Τεσπά αφού θέλει να δώσει για νέο οκ.  Απλά αφήνω αυτό εδώ κι ας πέσει χαμω

Δεν εχει ψυκτρα για οβερκλοκ, τον ειχε ανεβασει παλια μετα τα εφτυσε η υδροψυξη και δεν ασχοληθηκε. νομιζω ο επεξεργαστης ειναι πολυ παλιος για τετοια χρηση. Εγω στο ιδιο παιχνιδι με 5820κ παλι ψιλοκολλουσα παλια, τωρα εχει γινει χειροτερο και βαρυτερο. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/12/2020 στις 9:35 ΠΜ, duffyduck είπε

Ας παρει τοτε αυτα που ειπε ο φιλος LaMereda

Αξιζει παραπανω απο ρειζεν; Η αγορα θα γινει προς πρωτοχρονια, αξιζει β να περιμενει; Βγαινει τιποτα στην μπατζετ αγορα στα κοντα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TRILOBYTER είπε

Αξιζει παραπανω απο ρειζεν; Η αγορα θα γινει προς πρωτοχρονια, αξιζει β να περιμενει; Βγαινει τιποτα στην μπατζετ αγορα στα κοντα;

Προς Πρωτοχρονιά χειρότερα θα είναι. Για games πάρε τον 10400f με φτηνή z490 για να πάρει και από ram 3200-3600

Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Προς Πρωτοχρονιά χειρότερα θα είναι. Για games πάρε τον 10400f με φτηνή z490 για να πάρει και από ram 3200-3600

Σκεφτηκα οτι αν μπορει να ανεβει μπατζετ να παρει απλα ενα καλυτερο μηχανημα με 5600χ, διπλασιο μπατζετ βεβαια αλλα εαν μπορει να ανταπεξελθει νομιζω συμφερει. Αλλα βλεπψ οτι δεν ειναι καν διαθεσιμο στο σκρουτζ; Εγω μπερδευομαι; Αυτος ο 5600χ δεν ειναι ο νεος επεξεργαστης της amd? Πως γινεται να μην ειναι διαθεσιμος;

Δημοσ.

Για γέλια και για κλαματα. Ίσως να έχει το πλαισιο. Σκέψου κόστιζε 430€ και δεν είναι διαθέσιμος. Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση να δώσει τόσα. Να πάει σε 10400f και θα πάρει άλλη μια γενιά στο 1200. 

Αν έχει κόλλημα με amd 3600-3600x-3600xt ανάλογα τιμή που θα βρει. 

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, radiohead είπε

Για γέλια και για κλαματα. Ίσως να έχει το πλαισιο. Σκέψου κόστιζε 430€ και δεν είναι διαθέσιμος. Δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση να δώσει τόσα. Να πάει σε 10400f και θα πάρει άλλη μια γενιά στο 1200. 

Αν έχει κόλλημα με amd 3600-3600x-3600xt ανάλογα τιμή που θα βρει. 

Δεν υπαρχει κανενα κολλημα με amd, εγω για μενα κοιτουσα ενα βιντεο με τον 5600x, του το προτεινα γιατι και εγω σκεφτομαι να τον παρω. Μπηκα σκρουτζ και δεν υπαρχει. χαχα!

Δεν ειδα τιμες ελλαδος παντως msrp στα 299 τον εδινε (για αρχη). Αρα πρεπει να ερθει πρωτα και μετα να περιμενουμε να πεσει η τιμη. Καλο 2021 δηλαδη, μεχρι τοτε παιζει να μην εχει και καραντινες 😛

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...