Mr.kostas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σας έχω ένα σοβαρό θέμα και χρειάζομαι την βοήθεια σας... Έχω ένα pc και θέλω να του βάλω Windows μέσω bios με usb και πάω να το κάνω με τα windows 10 και κου εμφανίζει μια γαλάζια οθόνη... Ύστερα από πολύ προσπάθεια λέω να βάλω τα windows 8 32bit και μέσω τον windows να βάλω τα 10 αλλά μου λέει 'μη δυνατή εκτέλεση της εφαρμογής στον υπολογιστή' και αυτό το κάνει σε ότι os πάω να βάλω... Επίσης το φλασάκι που είχα κου χάλασε και έβαλα ένα άλλο που είναι με λίγα gb με αποτέλεσμα να βάλω τα window 8 32bit αντί για 64bit... Παρακαλώ πολύ πως μπορώ αυτό να το αλλάξω μπας και βάλω τα windows 10 με 64bit? Σας ευχαριστώ
jim_p Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Για αρχη, θα βρεις ενα στικακι των 8gb τουλαχιστον, μιας και το 64αρι iso των w10 ειναι 5.5+gb (η εκδοση 20h2). Μετα, θα κατεβασεις το rufus και μεσα απο το rufus θα κατεβασεις το iso για τα 10, οπως λεει ο τυπος εδω περα, και θα το αφησεις να το περασει στο στικακι και με το στικακι βαλμενο πανω θα εκκινησεις το συστημα σου απο usb. https://www.nextofwindows.com/downloading-windows-10-iso-images-using-rufus 1
micos000 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Πες μας και τι pc είναι για να έχουμε μια εικόνα. Επεξεργαστής, μητρική, μνήμη, κάρτα γραφικών (αν είναι ξεχωριστή). Αν δεν ξέρεις δοκίμασε με το speccy μήπως στα βγάλει. Αν είναι Laptop δώσε το ακριβές μοντέλο. 1
Mr.kostas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Παιδια καταρχας ευχαριστω που μου στειλατε μυνημα τελικα βρηκα λυση... απλα πηρα ενα αλλο usb στικακι γιατι το αλλο ηταν χαλασμενο και απο εκει περασα τα windows 10
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα