Manthos91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπερα παιδια ,θα ηθελα να μαθω οποιος ξερει ακριβως αν υπαρχει η uber στην Αθηνα και τι υπηρεσιες προσφερει .Επισης αν ηταν ποτε καποιος οδηγος της Uber να μου πει τι ποσοστο κερδους ειχε σαν οδηγος(δουλευε με ποσοστο??) και τι συμβαση του κανανε ? Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων .
GREGORYMO Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Manthos91 είπε Καλησπερα παιδια ,θα ηθελα να μαθω οποιος ξερει ακριβως αν υπαρχει η uber στην Αθηνα και τι υπηρεσιες προσφερει .Επισης αν ηταν ποτε καποιος οδηγος της Uber να μου πει τι ποσοστο κερδους ειχε σαν οδηγος(δουλευε με ποσοστο??) και τι συμβαση του κανανε ? Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων . Μη σε ακούσουν οι ταξιτζήδες.
lyda94 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 ξαναγυρισε η uber Ελλάδα? δεν είχε γίνει χαμός τότε και είχαν φύγει?
Manthos91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Νομιζω εχεις καποιες υπηρεσιες αλλα οχι ταξι. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
MikeJ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Η Uber στην Αθήνα εδώ και καιρό υπάρχει απλά όπως και άλλες υπηρεσίες τύπου Beat, Taxiplon κλπ δηλαδή για να καλείς κανονικό κίτρινο ταξί. Μου κάνει εντύπωση που δε δοκίμασαν να φέρουν το uber eats με αφορμή κιόλας τα lockdown. (από την άλλη τα περισσότερα καταστήματα έχουν δικό τους ντελίβερι + τη παρουσία της Wolt, οπότε λογικά δε θα έπιανε). 1
Manthos91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Αμα παιρνεις κανονικο ταξι γιατι το κανεις μεσω uber τοτε?
giorgos4ever Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Manthos91 είπε Καλησπερα παιδια ,θα ηθελα να μαθω οποιος ξερει ακριβως αν υπαρχει η uber στην Αθηνα και τι υπηρεσιες προσφερει .Επισης αν ηταν ποτε καποιος οδηγος της Uber να μου πει τι ποσοστο κερδους ειχε σαν οδηγος(δουλευε με ποσοστο??) και τι συμβαση του κανανε ? Οποιος γνωριζει ας μου απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων . Το uber εχει σταματήσει να υφίσταται στην χώρα μας από το 2018. Πλέον υπάρχει μόνο το uber taxi. Τώρα σχετικά με το άλλο που ρωτάς οι οδηγοί της uber ήταν από γραφεία με ενοικιαζόμενα και ήταν με μισθό όχι με κάποιο ποσοστό. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από giorgos4ever
Manthos91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Στο εξωτερικο που ειδα εγραφαν με ποσοστο ..και απο την μια το καταλαβαινω γιατι αν πχ εχει 50-100 ταξι δεν μπορει να τους εχει υπαλληλους ..και λιγους λεω ισως .Στο εξωτερικο εχουν πολλους οποτε θεωρω οτι τους εχει καποια συμβαση αλλα χωρις να ειναι υπαλληλοι της
DimosthenisG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Manthos91 είπε Στο εξωτερικο που ειδα εγραφαν με ποσοστο ..και απο την μια το καταλαβαινω γιατι αν πχ εχει 50-100 ταξι δεν μπορει να τους εχει υπαλληλους ..και λιγους λεω ισως .Στο εξωτερικο εχουν πολλους οποτε θεωρω οτι τους εχει καποια συμβαση αλλα χωρις να ειναι υπαλληλοι της Στην Πολωνία που ζούσα όλοι οι uber οδηγοί είναι Ουκρανοί ή Άραβες , γιατί πολύ εύκολα με 3 κλικ αρχίζεις δουλειά και βγάζεις μεροκάματο. Και φυσικά μισή τιμή, από αεροδρόμιο στη πόλη ο ταρίφας ζητάει 20 ευρώ, ενώ με 10 το uber.
Manthos91 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Ναι και εγω ετσι νομιζω.Δεν κανουν συμβαση κανονικη.Βεβαια δεν παιρνω και ορκο στην Ελλαδα.Μπορει να εχει αλλη διαδικασια οταν υπηρχε η Uber .
DimosthenisG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Manthos91 είπε Ναι και εγω ετσι νομιζω.Δεν κανουν συμβαση κανονικη.Βεβαια δεν παιρνω και ορκο στην Ελλαδα.Μπορει να εχει αλλη διαδικασια οταν υπηρχε η Uber . Δεν έχει νόημα η κουβέντα, το uber και κάθε τύπου uber υπηρεσία με νόμο δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Όσο για αυτό που ρώτησες, για ποιο λόγο έχουν το application uber, είναι διότι δεν πληρώνεις κόστος κλήσης και δεν χρειάζεται να μιλήσεις με κάποιον στο τηλέφωνο και να του περιγράφεις που βρίσκεσαι. Επισης οι τουρίστες δεν είναι πρόβατα όπως πριν 20 χρόνια, μπαίνουν στο application και έχουν μια ιδέα για το κόστος κάθε διαδρομής. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από DimosthenisG
SabotazNic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Manthos91 είπε Αμα παιρνεις κανονικο ταξι γιατι το κανεις μεσω uber τοτε? Γτ τουλάχιστον μπορείς να δεις μια αξιολόγηση, το αμάξι, και το κόστος της διαδρομής (τουλάχιστον σε beat). Δεν ξανά μπαίνω σε random ταξί σε πόλη που υποστηρίζει μια από αυτές τις υπηρεσίες.
Manthos91 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, DimosthenisG είπε Δεν έχει νόημα η κουβέντα, το uber και κάθε τύπου uber υπηρεσία με νόμο δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Όσο για αυτό που ρώτησες, για ποιο λόγο έχουν το application uber, είναι διότι δεν πληρώνεις κόστος κλήσης και δεν χρειάζεται να μιλήσεις με κάποιον στο τηλέφωνο και να του περιγράφεις που βρίσκεσαι. Επισης οι τουρίστες δεν είναι πρόβατα όπως πριν 20 χρόνια, μπαίνουν στο application και έχουν μια ιδέα για το κόστος κάθε διαδρομής. Καταλαβα.. Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2020 από Manthos91
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα