μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Πάω στρατό. Ψάχνω κάνα πρόγραμμα με ομιλία και gb πολλά. Έχω βρει στην wind με 12€ 20 gb. Αλλά δεν μπορώ να βάλω ομιλία. Τώρα έχω καρτοσυμβολαιο (λήγει σε 1 μήνα) 3.5 gb 600' όλους 100 sms με 13€. Ωστόσο οι ανάγκες θα αυξηθούν. Έχετε καμία πρόταση;
bbbb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Καταρχήν θα πρέπει να δεις εκεί που θα πας, ποιο δίκτυο θα πιάνει καλύτερα..
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, bbbb είπε Καταρχήν θα πρέπει να δεις εκεί που θα πας, ποιο δίκτυο θα πιάνει καλύτερα.. Cosmote λογικά Πιθανό η wind Vodafone δεν γουστάρω
panos- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ανάλογα το που θα σε πάνε. Αφού εχεις Wind, ρώτησέ τους μήπως σου δώσουν το W 10GB με 20€, που το δίνουν σε πελάτες καρτοκινητής αυτή τη περίοδο. 1
AfterForever Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Στις 1/12/2020 στις 11:58 ΜΜ, μπαρμπαγιωργος είπε Πάω στρατό. Ψάχνω κάνα πρόγραμμα με ομιλία και gb πολλά. Έχω βρει στην wind με 12€ 20 gb. Αλλά δεν μπορώ να βάλω ομιλία. Τώρα έχω καρτοσυμβολαιο (λήγει σε 1 μήνα) 3.5 gb 600' όλους 100 sms με 13€. Ωστόσο οι ανάγκες θα αυξηθούν. Έχετε καμία πρόταση; Τι πρόγραμμα είναι αυτό με €13?
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, AfterForever είπε Τι πρόγραμμα είναι αυτό με €13? Καρτοσυνδεση plus Μου είχαν προσφορά στα 12€ πριν 2 χρόνια. Τώρα η ανανέωση πάει στα 13€ Μου έχουν κάνει και δώρο 2 gb 7 ώρες πριν, panos- είπε Ανάλογα το που θα σε πάνε. Αφού εχεις Wind, ρώτησέ τους μήπως σου δώσουν το W 10GB με 20€, που το δίνουν σε πελάτες καρτοκινητής αυτή τη περίοδο. Αυτό πως το ξέρεις; Μίλησα μαζί τους τις προάλλες και μου το έδιναν με πιο πολλά €
panos- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Είναι το Wind Καρτοσύνδεση Plus, τη δίνουν με 12-13€ σε συνδρομητές καρτοκινητής και δώρο 2,5GB (σύνολο 3,5GB) με 24 μήνες δέσμευση. Για να τη πάρεις χρειάζεται να είσαι ήδη πελάτης τους καρτοκινητής. Από ομιλία δίνει 1000' προς κινητά Wind, 600' προς όλους (3 λεπτά ελάχιστη χρέωση) και 100SMS προς όλους. Έχεις και 8€ υπόλοιπο κάθε μήνα για κλήσεις εκτός παγίου (5ψηφια, sms σε εξωτερικό ή κλήσεις εκτός του πακέτου (11 λεπτά περίπου βγαίνουν τα 8€)). Edit: με πρόλαβε ο φιλος 1 λεπτό πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Αυτό πως το ξέρεις; Μίλησα μαζί τους τις προάλλες και μου το έδιναν με πιο πολλά € Το στέλνουν με Link σε πελάτες καρτοκινητής, αν βρω το σύνδεσμο θα τον βάλω. 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, panos- είπε Το στέλνουν με Link σε πελάτες καρτοκινητής, αν βρω το σύνδεσμο θα τον βάλω. Έγινε
AfterForever Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, panos- είπε Είναι το Wind Καρτοσύνδεση Plus, τη δίνουν με 12-13€ σε συνδρομητές καρτοκινητής και δώρο 2,5GB (σύνολο 3,5GB) με 24 μήνες δέσμευση. Για να τη πάρεις χρειάζεται να είσαι ήδη πελάτης τους καρτοκινητής. Από ομιλία δίνει 1000' προς κινητά Wind, 600' προς όλους (3 λεπτά ελάχιστη χρέωση) και 100SMS προς όλους. Έχεις και 8€ υπόλοιπο κάθε μήνα για κλήσεις εκτός παγίου (5ψηφια, sms σε εξωτερικό ή κλήσεις εκτός του πακέτου (11 λεπτά περίπου βγαίνουν τα 8€)). Edit: με πρόλαβε ο φιλος Το στέλνουν με Link σε πελάτες καρτοκινητής, αν βρω το σύνδεσμο θα τον βάλω. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, εγώ έχω Q (wind πρακτικά). Αν τους πάρω τηλέφωνο λέτε να μου δώσουν αντίστοιχη προσφορά;; Είναι καλή τιμή με €13 ξεμπερδεύεις
panos- Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ναι, αν και συνήθως σε παίρνουν αυτοί. Στείλε τους ένα μήνυμα στο messenger εξηγώντας τους ότι ενδιαφέρεσαι. Και εσυ @μπαρμπαγιωργος δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις στο messenger τους 1
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, panos- είπε Ναι, αν και συνήθως σε παίρνουν αυτοί. Στείλε τους ένα μήνυμα στο messenger εξηγώντας τους ότι ενδιαφέρεσαι. Και εσυ @μπαρμπαγιωργος δεν χάνεις κάτι να ρωτήσεις στο messenger τους Μου είπαν πως θα με καλέσουν. Οπότε μάλλον τα ίδια θα ακούσω ...
μπαρμπαγιωργος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, μπαρμπαγιωργος είπε Μου είπαν πως θα με καλέσουν. Οπότε μάλλον τα ίδια θα ακούσω ... Edit Στα 28€ το W 10 gb
panos- Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2020 Αν το συμβόλαιό σου λήγει σύντομα (λιγότερο από μήνα) ζήτα τους να μιλήσεις με το τμήμα διακοπών κι κανε εκεί παζάρι.
christos4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2020 Στις 2/12/2020 στις 12:24 ΠΜ, μπαρμπαγιωργος είπε Cosmote λογικά Πιθανό η wind Vodafone δεν γουστάρω vodafone και wind μοιράζονται πολλές κεραίες και έχουν την ίδια κάλυψη αν δεν κάνω λάθος. πάντως μην είσαι απόλυτος για την cosmote. έχω dual sim cosmote και vodafone. σε διάφορες επαρχιακές πόλεις που πήγα μέσα στο 2020 η vodafone sim έπιανε 4g τη στιγμή που η cosmote ήταν στο Edge. η cosmote στην μεγάλη πλειοψηφία των περιοχών έχει καλύτερο, αλλά είναι να μην σου κάτσει η "στραβή" οπότε παίζει μεγάλο ρόλο η περιοχή στο τι σήμα θα έχεις. αν ξέρεις που θα πας χτύπα μια ερώτηση εδώ, μήπως ξέρεις κανείς τι παίζει με το σήμα.
adi32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 αν εχεις dual sim παιρνεις αυτο που ειναι οτι περισσοτερο και φθηνοτερο υπαρχει https://www.vodafone.gr/eshop/mobile-internet/c-100123/ Giga Boost 10GB για 30 μέρες Από 9,90€ μόνο 4,95€ Giga Boost 40GB για 30 μέρες Από 19,90€ μόνο 9,95€ Αλλιως πας Q και παιρνεις τα με το Q κονε τα 12 gb δωρεαν για ενα χρονο και μετα αγοραζεις πακετα δεδομενων των 4gb με 3-4€ που βαζει καθε 4-5 μερες στο countdown 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα