Προς το περιεχόμενο

prob me entaseis sta ins tis kartas ixou

scyther666

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Exw mia sb live 5.1 kai symvenei to eksis anapantexo....sta kala kathoumena dynamonoun apistefta ta ins tis kartas....(mic in kai line in)oxi oi entaseis gia ta line in kai mic sto playback....sto input...dld..ekei pou xrisimopeiw to line in sta kala kathoumena dynamwnei toso pou peekarei se trela oria...epanalamvanw...peekarei to IN...oxi afto pou akouw...dld egw mporei na xamilwsw to playback tou line in apo to mixer...alla to sima erxetai kai pali peekarismeno karga sto line in....

enas xristianoooos.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Mega le afto an den legete ios..

Den eho idea ti bori na ine!!!

:shock:

ipirhe afto to bug me kapio palio winamp na pirazi to volume tis katras ihou..Isos kapio allo programa ihou (mp3 player,wave editor..) pou egatestises na sou to kani afto otan omos to anigis!!!....ine telios koufo na sto kani telios sto asheto horis na kanis tipota..

ps.: den ime xristianos... hehe

ma otan ginei afto ...den mporw na to epanaferw....dld den alazei kati gia to opio yparxei rythmisi...einai san na exei mia standard rythmisi ixou i karta gia ta in pou pairnei kai na dynamwnei afto to standard...to sima akougetai san na ERXETAI peekarismeno stin karta...oxi na akougetai apo ta ixeia peekarismeno....

ios den einai...enimerwnw taktika to norton..

boost gia to line in den yparxei...sto mic yparxei..alla akoma kai an apenergopiisw to boost to sima erxetai kai pali peekarismeno...me ta ixeia den trexei tpt giati to sima den vgenei apla apo tin karta peekarismeno...kata kapio tropo ginete "mesa" stin karta...i prin mpei...i kati tetio...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...