o_kom Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Είμαι φοιτητής λοιπόν και σκοπεύω να επιστρέψω στην πόλη καταγωγής μου για τις γιορτές. Για να πάω εκεί θα πρέπει να δείξω Ε1 που λέει τον τόπο καταγωγής μου σαν τόπο μόνιμης κατοικίας. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μετά το πέρας των γιορτών που θα θέλω να επιστρέψω στην πόλη που σπουδάζω, τι έγγραφο θα μου ζητήσουν για να μπω στο ΚΤΕΛ/ αεροπλάνο κλπ? Αν η σχολή είναι ακόμα κλειστή λόγω πανδημίας ή αν ακόμα και τότε πρέπει να βγαίνουμε μόνο με χαρτί έξω θα μπορώ να πάω δείχνοντας κάποιο έγγραφο?
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δεν θα μπορείς να γυρίσεις στην πόλη που σπουδάζεις
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά το τέλος των γιορτών , κανείς δεν ξέρει τι θα ισχύει . Μιλάμε για 7 Ιανουαρίου. Ε λοιπόν τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί για εκείνη την ημέρα. Φαντάζομαι όμως πως η φοιτητική σου ταυτότητα λέει και το τόπο που σπουδάζεις αλλά και τον τόπο διαμονής. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από Vasileios-gr
Kostasspil Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 8 minutes ago, Vasileios-gr said: σου ταυτότητα λέει και το τόπο που σπουδάζεις Το φοιτητικό πάσο αναγράφει το τμήμα στο οποίο σπουδάζει, δεν πιστοποιεί τίποτα άλλο. Αυτός μπορεί να πηγαινοερχεται πχ να μην μένει μόνιμα στην πόλη που σπουδάζει. Δεν εξακριβωνεται από το πάσο αυτό. 1
Vasileios-gr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Είπαμε , το έχει το Ε1 , που αποδεκνύει που μένει. Από κεικαι πέρα , Αν αρχίσει πάλι η διδασκαλία με φυσική παρουσία , θα προβλεφτεί τρόπος για να γυρίσουν οι φοιτητές. Είναι αυτονόητο αυτό. 1
SabotazNic Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 @o_kom Αν είσαι σε σχολή με δια ζώσης μαθήματα, θα μπορείς να επιστρέψεις. Αν όχι, θα κάτσεις σπίτι.
Bitbit Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2020 Ρωτάς τι θα γίνει μετά τις γιορτές από τη στιγμή που δε ξέρουμε τι θα γίνει την εβδομάδα που έρχεται. Είναι αυτονόητο πως αν ανοίξουν οι σχολές θα μπορέσεις να πας. Υποψιάζομαι πως στόχος σου είναι να πας ασχέτως του τι θα γίνει με τη σχολή σου. Σε αυτή την περίπτωση μάλλον θα έχεις θέμα αν ισχύει η καραντίνα
Προτεινόμενες αναρτήσεις