Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/personal-care/for-men/trimming/188844-wahl-aqua-groom-pro

Να την τσιμπήσω; Την έχει κανείς να μας πει εμπειρίες; Έχω βαρεθεί να ξυρίζομαι με ξυραφάκι και πιστεύω ότι είναι καιρός για νέο look, με γενάκι τριών μερών. Αυτή τα παίρνει αρκετά κοντά στο 0; Αν όχι, έχει κανείς να προτείνει καμία άλλη καλύτερη από αυτή; Τέλος, πιστεύετε ότι αξίζει να αγοράσω και την 3τη τεχνική υποστήριξη του Κωτσόβολου ή μπα; Γιατί είναι και σκυλιά οι Wahl και δεν παθαίνουν τίποτα. Απλά ο μόνος λόγος που σκέφτηκα να συμπεριλάβω την υποστήριξη είναι γιατί θέλω αυτοί να μου την στείλουν στο εξωτερικό άμα της χαλάσει η μπαταρία στα 2 χρόνια που δίνει εγγύηση ο προμηθευτής και να μην μπλέκω εγώ. Αλλά μήπως αυτό γίνεται ουτουσιάλλως χωρίς την 3τη υποστήριξη; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Επεξ/σία από haralabosdelefes
Δημοσ.

philips ξυριστικη aquatouch των 35 ευρω. 

υγρο στεγνο.

για ευκολια κανω παντα στεγνο.

κοβει πολυ καλα.

το ξυραφι ειναι καλυτερο φυσικα.

η φιλιπς ειναι εγγυηση, ειδικα οσο αφορα τα μαχαιρια. κοβουν πολυ γερα κ αντεχουν 3 ετια.

για αλλαγη μπαταριας την λυνω κ βαζω αλλες.

στην aquatouch που γραφω της εβαλα πιο μεγαλες μπαταριες. εχασα την εγγυση αλλα τα λεφτα  της τα εβγαλε στο εξαμηνο .

λογω οτι κανει στεγνο φρεσκαρισμα στο λεπτο ανα πασα ωρα.

εχω κ ξυραφακια για πιο λεπτομερεια

ουτε νερα ουτε σαπουνια αφρους κλπ.

ισως να προτιμουσα μια φιλιπς με καλωδιο χωρις μπαταριες , 

ειναι εργαλεια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, peiraiask είπε

philips ξυριστικη aquatouch των 35 ευρω. 

υγρο στεγνο.

για ευκολια κανω παντα στεγνο.

κοβει πολυ καλα.

το ξυραφι ειναι καλυτερο φυσικα.

η φιλιπς ειναι εγγυηση, ειδικα οσο αφορα τα μαχαιρια. κοβουν πολυ γερα κ αντεχουν 3 ετια.

για αλλαγη μπαταριας την λυνω κ βαζω αλλες.

στην aquatouch που γραφω της εβαλα πιο μεγαλες μπαταριες. εχασα την εγγυση αλλα τα λεφτα  της τα εβγαλε στο εξαμηνο .

λογω οτι κανει στεγνο φρεσκαρισμα στο λεπτο ανα πασα ωρα.

εχω κ ξυραφακια για πιο λεπτομερεια

ουτε νερα ουτε σαπουνια αφρους κλπ.

ισως να προτιμουσα μια φιλιπς με καλωδιο χωρις μπαταριες , 

ειναι εργαλεια

Αδερφακι μπορεις να δωσεις λινκ απο την aquatouch των 35 ευρω; Γιατι η μια που βρηκα στο σκρουτζ ειναι στα 90 ευρω. Και ενω με εψηνε για αρχη, γιατι κανουν βαθυ ξυρισμα οι 3 κεφαλες (αν και δεν τις εχω δοκιμασει ποτε), διαβασα στην αρνητικη κριτικη που ξεχωριζει, οτι του αλλου του γυρισε τριχα. Και επειδη το εχω παθει και εγω αυτο (οταν ξυριζομουν για χρονια κοντρα), και σφαδαζα στον πονο και πηγα σε δερματολογο τελικα για να μου την βγαλει, δεν θελω να μου ξανασυμβει με τιποτα ποτε ξανα. Και αυτος ειναι και ο λογος που δεν ξυριζομαι ποτε αντιστροφα πλεον με το ξυραφακι. Οποτε αν δεν εχεις κατι αλλο να προτεινεις μαλλον θα καταληξω στην wahl που συμπεριφερεται πιο ομορφα στις γωνιες και στις κλισεις του προσωπου. Και επισης εχει σκαλες. Αν βγαινει ακομα σαν μοντελο αυτη του 35ευρου που εχεις εσυ ισως να ηταν ιδανικη για στρατο και ας ετρωγες καθε φορα 5 μερες φυλακη επειδη δεν θα ησουν ξυρισμενος κοντρα. Χαχα, λελε σε ολους τους νεους.

Επεξ/σία από haralabosdelefes
Δημοσ.

παλιοτερα υπηρχε, τωρα  οχι.

αν γυρισε τριχα τοτε μηπωε πιθανως ολες των 30,40,60? να εχουν  παρομοια πιθανοτητα?

οποτε ή θες να ρισκαρεις με καποια των 30,40 φιλιπς ή αλλη μαρκα κλπ 

η ψαχνεις για πιο προσεγμενες .

οι εταιριες ισως να ξερουν περι του θεματος, κ να προτεινουν σχετικα μοντελα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, haralabosdelefes είπε

https://www.kotsovolos.gr/personal-care/for-men/trimming/188844-wahl-aqua-groom-pro

Να την τσιμπήσω; Την έχει κανείς να μας πει εμπειρίες; Έχω βαρεθεί να ξυρίζομαι με ξυραφάκι και πιστεύω ότι είναι καιρός για νέο look, με γενάκι τριών μερών. Αυτή τα παίρνει αρκετά κοντά στο 0; Αν όχι, έχει κανείς να προτείνει καμία άλλη καλύτερη από αυτή; Τέλος, πιστεύετε ότι αξίζει να αγοράσω και την 3τη τεχνική υποστήριξη του Κωτσόβολου ή μπα; Γιατί είναι και σκυλιά οι Wahl και δεν παθαίνουν τίποτα. Απλά ο μόνος λόγος που σκέφτηκα να συμπεριλάβω την υποστήριξη είναι γιατί θέλω αυτοί να μου την στείλουν στο εξωτερικό άμα της χαλάσει η μπαταρία στα 2 χρόνια που δίνει εγγύηση ο προμηθευτής και να μην μπλέκω εγώ. Αλλά μήπως αυτό γίνεται ουτουσιάλλως χωρίς την 3τη υποστήριξη; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

https://www.skroutz.gr/s/20263771/Philips-Shaver-3000-S3134-51.html

Εδώ είσαι ξυρίζει σχεδόν κόντρα.

https://www.skroutz.gr/s/8516488/Philips-S1510-04.html

Αυτή ξυρίζει σαν κόντρα στην κυριολεξία.

Έχω δοκιμάσει και τις 2 

Κάθε κατηγορία έχει άλλες λεπίδες , ,αυτο πρέπει να ψάξεις  .

Επίσης έχω και μια πολύ δυνατή μηχανη με σύστημα foil, σαν αυτή που βρήκες στον Κωτσόβολο. Αυτές θεωρώ ότι χρειάζονται περισσότερα περάσματα .

Μη ξεχάσεις!! Τις Φίλιπς τις χρησιμοποιείς με κυκλικές κινήσεις μόνο !

Επεξ/σία από insomiaistas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...