Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Είχα αγοράσει πριν 2 με 3 χρόνια ένα iPad Air 4g από eBay Αγγλίας.το δούλευα κανονικά μέχρι σήμερα που αποφάσισα να το δώσω στον γιο για να παρακολουθεί τα μαθήματα του Δημοτικου.Κάνω λοιπόν επαναφορα(τι το ήθελα)για να το σεταρω σαν καινούργιο.Έκτοτε δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω λέγοντας ότι έιναι συνδεδεμένο με άλλο Apple ID.εντωμεταξύ το είχα ελέγξει και το ξαναέλεγξα δεν είναι δηλωμένο σαν κλεμμένο ούτε ούτε σαν lost και ούτε έχει iCloud .προφανώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν αφαίρεσε ποτέ το Id και εγω με το που πήρα έβαλα τα στοιχεία μου μέσα χωρίς να κάνω ποτέ επαναφορά μέχρι σήμερα.Υπάρχει κάποια λύση αν κάποιος γνωρίζει?

Επεξ/σία από evan35
Δημοσ.
1 ώρα πριν, evan35 είπε

Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.Είχα αγοράσει πριν 2 με 3 χρόνια ένα iPad Air 4g από eBay Αγγλίας.το δούλευα κανονικά μέχρι σήμερα που αποφάσισα να το δώσω στον γιο για να παρακολουθεί τα μαθήματα του Δημοτικου.Κάνω λοιπόν επαναφορα(τι το ήθελα)για να το σεταρω σαν καινούργιο.Έκτοτε δεν με αφήνει να το ενεργοποιήσω λέγοντας ότι έιναι συνδεδεμένο με άλλο Apple ID.εντωμεταξύ το είχα ελέγξει και το ξαναέλεγξα δεν είναι δηλωμένο σαν κλεμμένο ούτε ούτε σαν lost και ούτε έχει iCloud .προφανώς ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν αφαίρεσε ποτέ το Id και εγω με το που πήρα έβαλα τα στοιχεία μου μέσα χωρίς να κάνω ποτέ επαναφορά μέχρι σήμερα.Υπάρχει κάποια λύση αν κάποιος γνωρίζει?

ψαξε μεσο ebay τον seller και πες του να το αφαιρεσει εαν μπορει

Δημοσ.
11 minutes ago, evan35 said:

Είχα βάλει δικό μου και με το που έκανα επαναφορά έγινε οτι έγινε 

iCloud δεν είχες βάλει; Ποιο iOS/iPadOS έχει;

Δημοσ.

Είχε το τελευταίο που έπαιρνε δηλαδή το 12.4.9.είχα βάλει κανονικά δικό μου Apple ID icloud δεν είχα βάλει.

Αν τηλεφωνήσω στην Apple θα βγάλω λέτε άκρη?αφου φαινεται δεν είναι ούτε lost ούτε κάποιος το έχει δηλώσει ότι κλάπηκε και δεν έχει και iCloud lock λογικά δεν θα μου το ξεκλειδώσουν?

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, evan35 είπε

Είχε το τελευταίο που έπαιρνε δηλαδή το 12.4.9.είχα βάλει κανονικά δικό μου Apple ID icloud δεν είχα βάλει.

Αν τηλεφωνήσω στην Apple θα βγάλω λέτε άκρη?αφου φαινεται δεν είναι ούτε lost ούτε κάποιος το έχει δηλώσει ότι κλάπηκε και δεν έχει και iCloud lock λογικά δεν θα μου το ξεκλειδώσουν?

Για να στο ξεκλειδώσουν, θέλουν την απόδειξη από το iPad η κάποιο αποδεικτικό ότι είναι δικό σου. 

Τώρα η συναλλαγή από το ebay δεν θεωρώ ότι δουλεύει γιατί θα μπορουσε να το κάνει ο καθένας.

Δημοσ.

Ναι με επαναφορα εργοστασιακων εγινε.Το περιεργο ειναι οτι δεν φαινεται οτι ειναι lost η stolen για αυτο προβληματιζομαι.

Δημοσ.

Δε χρειάζεται να είναι δηλωμένο lost/stolen για να ζητάει ενεργοποίηση. Αρκεί να είναι ενεργό το find my idevice.

Ποιο μοντέλο είναι ; (Α****). Μπορείς λογικά να παρακάμψεις το κλείδωμα. Με apple δύσκολα να βγάλεις άκρη χωρίς παραστατικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...