Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την κάρτα αυτη? Κυκλοφόρησε στο αμερικανικό σοπ της EVGA και ηταν OUT OF STOCK απο την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε.

Στο Ευρωπαϊκό μονο η διαφήμιση.. Κανένα ίχνος τρόπου αγοράς..

• Confused 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, mitsink είπε

Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την κάρτα αυτη? Κυκλοφόρησε στο αμερικανικό σοπ της EVGA και ηταν OUT OF STOCK απο την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε.

Στο Ευρωπαϊκό μονο η διαφήμιση.. Κανένα ίχνος τρόπου αγοράς..

Υπομονή , υπάρχει πολύ έντονη ζήτηση (κυκλοφορεί από ΑΥΡΙΟ 2/12 βάση ανακοίνωσης)

Προσωπικά δεν θα την έψαχνα τις 2 πρώτες εβδομάδες γιατί αν την βρεις θα είναι υπερτιμημένη

Δημοσ.

Σύμφωνα με οσα διαβάζω η καρτα δεν εχει μεγάλη διαφορά με την 5700xt , 5 -10 fps δεν το λες και κατι ουαου που θα με βαλει στο κόπο να αλλαξω την 5700xt ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dennissgr είπε

Σύμφωνα με οσα διαβάζω η καρτα δεν εχει μεγάλη διαφορά με την 5700xt , 5 -10 fps δεν το λες και κατι ουαου που θα με βαλει στο κόπο να αλλαξω την 5700xt ..

Εχει διαφορά σημαντική (30% μ.ο. στα παιχνιδια) αλλά και πάλι δεν είναι αρκετή για να ξοδευτείς να αγοράσεις ένα προιόν που είναι σε περιορισμένη προσφορά με τσιμπημένες τιμές

https://www.techspot.com/review/2155-geforce-rtx-3060-ti/

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, hliastsek είπε

Στα 426 χωρις ΦΠΑ, την ζαχαρωνω απειρα....

Εκεί έπρεπε να είναι η 3070 και η 6800 κανονικά. Παρόλαυτά με την κατάσταση αν δεν έχεις κάρτα βάρα πριν εξαντληθουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Εκεί έπρεπε να είναι η 3070 και η 6800 κανονικά. Παρόλαυτά με την κατάσταση αν δεν έχεις κάρτα βάρα πριν εξαντληθουν

Βαράνε εκει που πονάμε, αμα δεν την βρω 399 δεν την παίρνω!

Καλορίζικη στα κοροιδα (με αγάπη παντα) 

image.png.7ee6aa0460e192c3c6fd795389176bd0.png

Επεξ/σία από mitsink
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mitsink είπε

Βαράνε εκει που πονάμε, αμα δεν την βρω 399 δεν την παίρνω!

Καλορίζικη στα κοροιδα (με αγάπη παντα) 

image.png.7ee6aa0460e192c3c6fd795389176bd0.png

Ούτε καν προ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ. Όσοι έκαναν 3070 με 520 ακόμα περιμένουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά την βρήκα στα 440+φπα  (από Γερμανία) την

https://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=3747&lang=en

την τσίμπησα και αν δεν μου αρέσει θα την δώσω σε κανένα φιλαράκι , σε 5-6 εργάσιμες που θα μου έρθει θα σας πω εντυπώσεις.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Προσωπικά την βρήκα στα 440+φπα  (από Γερμανία) την

https://www.palit.com/palit/vgapro.php?id=3747&lang=en

την τσίμπησα και αν δεν μου αρέσει θα την δώσω σε κανένα φιλαράκι , σε 5-6 εργάσιμες που θα μου έρθει θα σας πω εντυπώσεις.

Δώσε μου ένα καλό λόγο να μη σου αρεσει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δώσε μου ένα καλό λόγο να μη σου αρεσει

δεν ξέρω τι θέλω , τα βαριέμαι γρήγορα και το ξέρουν οι φίλοι μου και έρχονται και μου τα αρπάζουν και καμιά φορά μένω με την ενσωματωμένη.

ευτυχώς είχα κάπου φυλάξει μια 1660super που παίζει στα 1080p και δεν είμαι πάλι με ενσωματωμένη.

Δυστυχώς ή ευτυχώς το χόμπι μου είναι να δοκιμάζω hardware και μετά να το δίνω και όχι να παίζω.

Αν δεν την έβρισκα σε καλούτσικη τιμή δεν θα την παράγγελνα απλά έχω 2-3 φίλους που ήδη μου την ζητάνε οπότε την πήρα να την δοκιμάσω.

Να πω την πικρή αλήθεια θέλω να την δοκιμάσω στο MS simulator 2020 στα 1440p.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...