Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 ώρες πριν, rose from hell είπε

Το κινητό είναι δικό σου?

Φυσικά και είναι δικό μου. Ο έφηβος γιος μου ξέχασε τον κωδικό ID και η  Huawei αρνείται να μου τον δώσει

Δημοσ.
1 ώρα πριν, RSVIDEO είπε

Φυσικά και είναι δικό μου. Ο έφηβος γιος μου ξέχασε τον κωδικό ID και η  Huawei αρνείται να μου τον δώσει

το κινητο ειναι δικο σου?  εχεις αποδειξει αγορας με το ιμει της συσκευής ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rose from hell είπε

το κινητο ειναι δικο σου?  εχεις αποδειξει αγορας με το ιμει της συσκευής ?

ΝΑΙ

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, RSVIDEO είπε

ΝΑΙ

Λογικά με την απόδειξη αγοράς θα στο ξεκλειδώνει η Huawei. Αυτό κάνει τουλάχιστον η Apple. Επίσης μιας και ξέχασε τον κωδικό δεν μπορεί να σταλεί μήνυμα επαλήθευσης σε κάποιον αριθμό η email ώστε να γίνει επαναφορά κωδικού;; 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, koutsis είπε

Λογικά με την απόδειξη αγοράς θα στο ξεκλειδώνει η Huawei. Αυτό κάνει τουλάχιστον η Apple. Επίσης μιας και ξέχασε τον κωδικό δεν μπορεί να σταλεί μήνυμα επαλήθευσης σε κάποιον αριθμό η email ώστε να γίνει επαναφορά κωδικού;; 

Για ενημέρωση εδώ και ένα μήνα δυστυχώς η Huawei Ελλάδας ενώ της έχουμε δώσει ότι στοιχεία μας ζήτησε η τηλεφωνικώς η με mail αυτό που εισπράξαμε είναι μια κάκιστη αντιμετώπιση στο πρόβλημα μας και στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα είναι να πάει το τηλέφωνο στο servis για να γίνει επαναφορά. Φυσικά με χρέωση και ας έχει το τηλέφωνο εγγύηση. Αγορά 6-2020 αυτή είναι δυστυχώς η Ελληνική πραγματικότητα ΕΛΕΟΣ    

8 λεπτά πριν, RSVIDEO είπε

Για ενημέρωση εδώ και ένα μήνα δυστυχώς η Huawei Ελλάδας ενώ της έχουμε δώσει ότι στοιχεία μας ζήτησε η τηλεφωνικώς η με mail αυτό που εισπράξαμε είναι μια κάκιστη αντιμετώπιση στο πρόβλημα μας και στο τέλος το κερασάκι στην τούρτα είναι να πάει το τηλέφωνο στο servis για να γίνει επαναφορά. Φυσικά με χρέωση και ας έχει το τηλέφωνο εγγύηση. Αγορά 6-2020 αυτή είναι δυστυχώς η Ελληνική πραγματικότητα ΕΛΕΟΣ    

ΥΓ. Την λύση του servis μου την είπαν μετά από ένα μήνα ταλαιπωρίας και ασυνεννοησίας - ασχετοσύνης από την πλευρά τους!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...