ScorpioX777 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SchinasN είπε Με καλούν σε διάφορα σπίτια με διάφορες τηλεοράσεις. Μάλλον δεν διάβασες το μύνημα μου. Μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει οτι εδω μιλαμε για τις προσωπικες μας τηλεορασεις...και οχι παππουδων, γιαγιαδων, θειων και λοιπων που θα καλεσουν τεχνικο και για το ποιο απλο θεμα. Και εγω ειμαι 30 χρονια στο σπορ και παμπολλες φορες με εχουν παρακαλεσει γνωστοι και φιλοι να τους βοηθησω και κολαση δεν εχω δει πουθενα, απλα διαβαζω το manual. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από ScorpioX777
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, AtiX είπε Τεμπελιά λέγεται αυτο και μάλιστα από τις χειρότερες μιας και το να ανοίξεις να διαβάσεις μια σελίδα οδηγιες δεν είναι και κάτι δύσκολο... Το πετάνε το manual , ούτε internet έχουν , και συνήθως ούτε στο internet βρίσκω αμέσως το manual. Πάντως υπάρχουν τηλεοράσεις δύσχρηστες.
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Στις 1/12/2020 στις 9:58 ΜΜ, kirileman είπε Πού πήγε; (η ERTSPORTS HD) Θυσια για τους ιδιωτες μηπως; Χαλαγε την σουπα να μεταδιδει το κρατικο καναλι υλικο για τους ποδοσφαιροφιλους και τους φιλους του αθλητισμου γενικοτερα; Περισσοτερα λεφτα στα ταμεια των ιδιωτικων σταθμων μηπως τωρα που εφυγε το ERTSPORTS HD απο την κρατικη επιγεια τηλεοραση; Βηματα προς τα πισω μηπως γινονται ξανα; Μηπως δεν το καταλαβαινουμε επειδη δεν μας το "λενε" τα ιδιωτικα (ουτε και τα κρατικα φυσικα πλεον) καναλια; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 13 minutes ago, matrixxx said: Θυσια για τους ιδιωτες μηπως; Χαλαγε την σουπα να μεταδιδει το κρατικο καναλι υλικο για τους ποδοσφαιροφιλους και τους φιλους του αθλητισμου γενικοτερα; Περισσοτερα λεφτα στα ταμεια των ιδιωτικων σταθμων μηπως τωρα που εφυγε το ERTSPORTS HD απο την κρατικη επιγεια τηλεοραση; Βηματα προς τα πισω μηπως γινονται ξανα; Μηπως δεν το καταλαβαινουμε επειδη δεν μας το "λενε" τα ιδιωτικα (ουτε και τα κρατικα φυσικα πλεον) καναλια; Είναι σίγουρο ότι χώραγε με το παλιό DVB-T να είναι και τα 4 κανάλια σε HD (+Βουλή σε SD) ή θα έπρεπε να αναβαθμίσει σε DVB-T2 HEVC για να χωρέσουν?
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, Thresh είπε Είναι σίγουρο ότι χώραγε με το παλιό DVB-T να είναι και τα 4 κανάλια σε HD (+Βουλή σε SD) ή θα έπρεπε να αναβαθμίσει σε DVB-T2 HEVC για να χωρέσουν? Δεν ξερω πού μπορει να εχει αναφερθει μια τετοια δικαιολογια, πρωτη φορα την διαβαζω και μου φαινεται περιεργη για να μην πω πιθανον αστεια και εξηγω: (Αν εχεις καποια πηγη ενδιαφερομαι να την κλικαρω. ) Δεν ειναι 3σε HD + η βουλη σε SD τωρα οπως λες, ειναι 3 σε HD + 8 SD καναλια στους 2 transponders. Θα μπορουσαν να φυγουν τα SD ERT1,2,3 αν οχι και τα δορυφορικα SD. Και να ειχαμε πχ 1-2-3 σε HD και ΕΡΤSPORTS HD και 2-3 δορυφορικα σε HD. Αυτη θα ηταν μια σωστη κινηση ανανεωσης αν ο σκοπος ειναι η ανανεωση, εστω με τον υπαρχοντα εξοπλισμο. Επισης η συμπιεση ειναι ρυθμισιμη και ολα αυτα ειναι σχετικα. Ασε που το T2 αν δεν κανω λαθος ειναι στις υποχρεωσεις, αρα ετσι και αλλιως μαλλον θα ερθει συντομα. Λες να φυγει το μαυρο και να ξαναβγαλουν στον αερα αυτοι που σκεφτηκαν αυτη την δικαιολογια την ERTSPORTS οταν παμε σε T2; 😄 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 2 hours ago, matrixxx said: Δεν ξερω πού μπορει να εχει αναφερθει μια τετοια δικαιολογια, πρωτη φορα την διαβαζω και μου φαινεται περιεργη για να μην πω πιθανον αστεια και εξηγω: (Αν εχεις καποια πηγη ενδιαφερομαι να την κλικαρω. ) Δεν ειναι 3σε HD + η βουλη σε SD τωρα οπως λες, ειναι 3 σε HD + 8 SD καναλια στους 2 transponders. Θα μπορουσαν να φυγουν τα SD ERT1,2,3 αν οχι και τα δορυφορικα SD. Και να ειχαμε πχ 1-2-3 σε HD και ΕΡΤSPORTS HD και 2-3 δορυφορικα σε HD. Αυτη θα ηταν μια σωστη κινηση ανανεωσης αν ο σκοπος ειναι η ανανεωση, εστω με τον υπαρχοντα εξοπλισμο. Επισης η συμπιεση ειναι ρυθμισιμη και ολα αυτα ειναι σχετικα. Ασε που το T2 αν δεν κανω λαθος ειναι στις υποχρεωσεις, αρα ετσι και αλλιως μαλλον θα ερθει συντομα. Λες να φυγει το μαυρο και να ξαναβγαλουν στον αερα αυτοι που σκεφτηκαν αυτη την δικαιολογια την ERTSPORTS οταν παμε σε T2; 😄 Δεν ξέρω, κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν χωρούσε και 4ο HD με όλα τα υπόλοιπα που έγραψες και ξέχασα να αναφέρω.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, matrixxx said: Δεν ξερω πού μπορει να εχει αναφερθει μια τετοια δικαιολογια, πρωτη φορα την διαβαζω και μου φαινεται περιεργη για να μην πω πιθανον αστεια και εξηγω: (Αν εχεις καποια πηγη ενδιαφερομαι να την κλικαρω. ) Δεν ειναι 3σε HD + η βουλη σε SD τωρα οπως λες, ειναι 3 σε HD + 8 SD καναλια στους 2 transponders. Θα μπορουσαν να φυγουν τα SD ERT1,2,3 αν οχι και τα δορυφορικα SD. Και να ειχαμε πχ 1-2-3 σε HD και ΕΡΤSPORTS HD και 2-3 δορυφορικα σε HD. Αυτη θα ηταν μια σωστη κινηση ανανεωσης αν ο σκοπος ειναι η ανανεωση, εστω με τον υπαρχοντα εξοπλισμο. Επισης η συμπιεση ειναι ρυθμισιμη και ολα αυτα ειναι σχετικα. Ασε που το T2 αν δεν κανω λαθος ειναι στις υποχρεωσεις, αρα ετσι και αλλιως μαλλον θα ερθει συντομα. Λες να φυγει το μαυρο και να ξαναβγαλουν στον αερα αυτοι που σκεφτηκαν αυτη την δικαιολογια την ERTSPORTS οταν παμε σε T2; 😄 Μισό λεπτό! Πως λέτε να φύγουν τα SD κανάλια; Νομίζετε πως όλος ο κόσμος είναι σαν εμάς που επιλέγουμε μόνο τα hd? Ούτε καν τα ιδιωτικά δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο ακόμη! Επιπλεον υπάρχουν παρα πολλές παλιές συσκευές ή αποκωδικοποιητές ακόμη σε λειτουργία εκεί έξω... Επισης το ΕΡΤ sports HD είναι σχετικά πρόσφατο κανάλι μιας και ήταν το πρώην ΕΡΤ HD που απλά άλλαξε όνομα και θεματολογία. 1
aypnia Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, billdanos είπε Μισό λεπτό! Πως λέτε να φύγουν τα SD κανάλια; Νομίζετε πως όλος ο κόσμος είναι σαν εμάς που επιλέγουμε μόνο τα hd? Ούτε καν τα ιδιωτικά δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο ακόμη! Επιπλεον υπάρχουν παρα πολλές παλιές συσκευές ή αποκωδικοποιητές ακόμη σε λειτουργία εκεί έξω... Επισης το ΕΡΤ sports HD είναι σχετικά πρόσφατο κανάλι μιας και ήταν το πρώην ΕΡΤ HD που απλά άλλαξε όνομα και θεματολογία. Επειδή ρώτησα γνωστό μου που δουλεύει στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, γιατί είχα κι εγώ την απορία αυτή, και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να τα βγάλουν τα sd. Δεν τους επιτρέπεται από το νόμο της τηλεοπτικής αδειοδότησης. Και στην ΕΡΤ δεν επιτρέπεται και στα ιδιωτικά. Το πιο πιθανό να το επιτρέψουν όταν δοθούν οι άδειες των θεματικών πανελλαδικών. 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Θυσια για τους ιδιωτες μηπως; Χαλαγε την σουπα να μεταδιδει το κρατικο καναλι υλικο για τους ποδοσφαιροφιλους και τους φιλους του αθλητισμου γενικοτερα; Περισσοτερα λεφτα στα ταμεια των ιδιωτικων σταθμων μηπως τωρα που εφυγε το ERTSPORTS HD απο την κρατικη επιγεια τηλεοραση; Θα συμφωνούσα αν έκανε πάνω από 1% τηλεθέαση. Τρομοκρατήθηκαν τι να σου πω. Το πείραμα έγινε και απέτυχε παταγωδώς, οι ποδοσφαιρόφιλοι και οι φίλοι των αθλητικών από ότι φάνηκε από τη τηλεθέαση του ενδιαφέρονται για συγκεκριμένο περιεχόμενο και live, όχι κονσέρβες αθλητικών. Ήταν και χαζό πείραμα. Κακώς είχε μετατραπεί το ERT HD σε ERT SPORTS HD. Έπρεπε να είχαν αφήσει το ERT HD, όλοι είχαν δικαίωμα να δουν περιεχόμενο σε υψηλή ανάλυση, όχι μόνο οι φίλοι των αθλητικών. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2020 από aypnia 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, billdanos είπε Μισό λεπτό! Πως λέτε να φύγουν τα SD κανάλια; Νομίζετε πως όλος ο κόσμος είναι σαν εμάς που επιλέγουμε μόνο τα hd? Ούτε καν τα ιδιωτικά δεν έχουν κάνει κάτι τέτοιο ακόμη! Επιπλεον υπάρχουν παρα πολλές παλιές συσκευές ή αποκωδικοποιητές ακόμη σε λειτουργία εκεί έξω... Επισης το ΕΡΤ sports HD είναι σχετικά πρόσφατο κανάλι μιας και ήταν το πρώην ΕΡΤ HD που απλά άλλαξε όνομα και θεματολογία. Φυσικα και ειναι σχετικα προσφατο και ηταν απο τα καλυτερα της ΕΡΤ (για πολλους), ηταν το μονο θεματικο της καναλι (για ολους). To DW SD, το RIK SD, το TV5 SD ειναι σημαντικοτερα απο την ERT SPORTS HD για εσας; Τα βλεπετε απο τον transponder της ΕΡΤ και θα σας λειψουν;! Τελος, πιστευετε πως ειστε περισσοτεροι απο οσους εβλεπαν ERTSPORTS HD; Το εννοειτε ή απλα το λετε ετσι για να λεμε κατι;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 1 hour ago, matrixxx said: Φυσικα και ειναι σχετικα προσφατο και ηταν απο τα καλυτερα της ΕΡΤ (για πολλους), ηταν το μονο θεματικο της καναλι (για ολους). To DW SD, το RIK SD, το TV5 SD ειναι σημαντικοτερα απο την ERT SPORTS HD για εσας; Τα βλεπετε απο τον transponder της ΕΡΤ και θα σας λειψουν;! Τελος, πιστευετε πως ειστε περισσοτεροι απο οσους εβλεπαν ERTSPORTS HD; Το εννοειτε ή απλα το λετε ετσι για να λεμε κατι; Βασικά προσωπικά βλέπω πολύ περισσότερο DW απο ότι ertsports, αλλά δεν ήταν αυτό το point μου στο προηγούμενο μήνυμα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, billdanos είπε Βασικά προσωπικά βλέπω πολύ περισσότερο DW απο ότι ertsports, αλλά δεν ήταν αυτό το point μου στο προηγούμενο μήνυμα... Χαχαχα, "ας το πιστεψω" οπως ελεγε και ο αειμνηστος Χαρρυ! Προσωπικα, οπως φανταζομαι και το 99.99% του κοσμου, εβλεπα πολυ περισσοτερο ERTSPORTS απο ο,τι DW SD, RIK SD, TV5 SD. Προσωπικα τα εχω αυτα απο τον πομπο της ΕΡΤ διεγραμμενα πανω απο δεκαετια απο τις θεσεις της τηλεορασης, οπως και καμια 15αρια ουτε ξερω ποσα ειναι, μικρα ιδιωτικα. Αν θελω να δω ειδησεις απο εξω (που τις προτιμω απο τις Ελληνικες ειδικα οταν θελω να δω τι συμβαινει στον υπολοιπο κοσμο, σε αυτο επιτελους συμφωνουμε - ισως για πρωτη φορα αν θυμαμαι καλα) βλεπω RT HD στις 2-3 εκδοχες του, BBC HD, Al Jazeera HD και αλλα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Παντως να αναφερουμε και το θετικο, οτι επιτελους μπορουμε, οσοι αγαπαμε την ποιοτητα της δημοσιας τηλεορασης, να βλεπουμε και τα 3 καναλια σε HD. Επιτελους! Εβαλα χθες που ειδα και το θεμα εδω, ερτ2 και ερτ3 αφου ειχα μονο το 1 που ειχε παρει δυστυχως την θεση του sports. (Μετα το ξενερωμα λοιπον, με τα αλλα δυο ηρθε και μια εξισορροπηση του πραγματος). Αργησε 10-15 χρονια βεβαια, αλλα ηρθε. Αντε και με 4Κ συντομα, ελπιζω να μην περιμενουμε αλλα 15 χρονια για να ερθουμε στην τρεχουσα τεχνολογια...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 3 hours ago, matrixxx said: Παντως να αναφερουμε και το θετικο, οτι επιτελους μπορουμε, οσοι αγαπαμε την ποιοτητα της δημοσιας τηλεορασης, να βλεπουμε και τα 3 καναλια σε HD. Επιτελους! Εβαλα χθες που ειδα και το θεμα εδω, ερτ2 και ερτ3 αφου ειχα μονο το 1 που ειχε παρει δυστυχως την θεση του sports. (Μετα το ξενερωμα λοιπον, με τα αλλα δυο ηρθε και μια εξισορροπηση του πραγματος). Αργησε 10-15 χρονια βεβαια, αλλα ηρθε. Αντε και με 4Κ συντομα, ελπιζω να μην περιμενουμε αλλα 15 χρονια για να ερθουμε στην τρεχουσα τεχνολογια... Το 4Κ δεν προϋποθετει μετάδοση μέσω Τ2? Που αν σκεφτείς πως αυτο σημαίνει συμβατές τηλεοράσεις και εξωτερικούς δεκτές κλπ... τότε ας υπολογίσουμε καμια 5ετια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 23 hours ago, billdanos said: Το 4Κ δεν προϋποθετει μετάδοση μέσω Τ2? Που αν σκεφτείς πως αυτο σημαίνει συμβατές τηλεοράσεις και εξωτερικούς δεκτές κλπ... τότε ας υπολογίσουμε καμια 5ετια... Ευτυχώς όλες οι 4K έχουν αν δεν κάνω λάθος...
Mikulski Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Στις 28/3/2020 στις 2:03 ΜΜ, Mouch είπε Καλησπέρα σε όλους..αντιμετωπίζω ένα θα με την τηλεόραση μου..Σταμάτησε να μου δείχνει τα νούμερα από τα καναλια την ένταση της φωνής και γενικά τα πάντα από το κοντρόλ..πατάω ρυθμίσεις στο χειριστήριο αλλά δεν βγάζει τπτ .ξέρει κανένας κάποια λύση? Έπιασες το ερτ3 hd
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα