Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/12/2020 στις 10:35 ΜΜ, pigeon είπε

Μια τυχαία μέρα, Οκτ/2020

ΤΗΛΕΒΑΡΟΜΕΤΡΟ (σύνολο)
6) ΕΡΤ1: 6,8%
9) ΕΡΤ3: 1,5%
10) ΕΡΤ2: 1,4%
11) ΕΡΤ SPORTS: 0,3%

ΤΗΛΕΒΑΡΟΜΕΤΡΟ (18-54)
7) ΕΡΤ1: 5,4%
9) ΕΡΤ2: 1,2%
10) ΕΡΤ3: 1%
11) ΕΡΤ SPORTS: 0,1%

PRIME TIME (σύνολο)
4) ΕΡΤ1: 7,6%
9) ΕΡΤ3: 1,4%
10) ΕΡΤ2: 0,9%
11) ΕΡΤ SPORTS: 0,1%

PRIME TIME (18-54)
4) ΕΡΤ1: 7,3%
9) ΕΡΤ3: 1,3%
10) ΕΡΤ2: 0,5%
11) ΕΡΤ SPORTS: 0%

Και τελευταια τηλεμερίδια εβδομάδας:
(Α) 16/11/2020 - 22/11/2020 - (Β) 23/11/2020 - 29/11/2020        
ΕΡΤ 1 -- 5,5 (Α) / 5,3 (Β)
ΕΡΤ 2 -- 2,0(Α) / 1,7 (Β)
ΕΡΤ 3 -- 1,4 (Α) / 1,5 (Β)
EPT SPORTS -- 0,7 (Α) / 0,8 (Β)

Μιλάμε για max 80.000 τηλεθεατές στην ιδανικότερη περίπτωση. Μέση τιμή έχει γύρω στο 0,4 δλδ 40χιλ τηλεθεατές στον πληθυσμό, αναλογικά λοιπόν έχουμε λιγότερους από 20χιλ τηλεθεατές (οχι δέκτες τηλεόρασης!) στην ευρύτερη περιφέρεια εκτός της Αθήνας. Αρχιστε τώρα να αφαιρείτε κατοίκους αστικών κέντρων με καλό πορτοφόλι, σπίτια που έχουν ήδη smart tv (διότι "αγγελική" και "μελισσες"), σπίτια που έχουν ήδη υποχρεωτική voip τηλεφωνία άρα και ιντερνετ.

Αστεια αστεια, στο τέλος θα καταλήξουμε στον παππού του χαμιλτον , τον παππού που "δεν θέλει" 2 τηλεκοντρολ  και τον μπαρμπα γιάννη τον καφετζή που έβαζε ertsport στον καφενε του ετσι για να ..ακουγεται κάτι.

Ναι αλλά ο παππούς του sppouli βλεπει μονο ERT SPORTS και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μαθει να μπαινει στο internet ασε που δεν εχει και το εξωφρενικο ποσο των 30 ευρω να αγορασει TV box (τα μνημονια βλεπεις). Οπότε θα αναγκαστει ο ανθρωπος στην δυστυχια αφου δεν θα μπορει να ικανοποιησει την απαραιτητη αναγκη του να βλεπει σε επαναληψη ολη μερα αθλητικα. Πρεπει ολοι εμεις να μην βλεπουμε τα καναλια της ΕΡΤ σε HD για να μπορει να χωρεσει αλλο ενα καναλι ωστε να βλεπει αθλητικες επαναληψεις ενας παππους. Παρανοια 

ΥΓ Προβλέπω απάντηση τύπου "Δεν είναι ένας παππούς αλλά πάνω από 14 σε όλη την Ελλάδα!!!!"

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Choulio είπε

Ναι αλλά ο παππούς του sppoulis βλεπει μονο ERT SPORTS και ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να μαθει να μπαινει στο internet ασε που δεν εχει και το εξωφρενικο ποσο των 30 ευρω να αγορασει TV box (τα μνημονια βλεπεις). Οπότε θα αναγκαστει ο ανθρωπος στην δυστυχια αφου δεν θα μπορει να ικανοποιησει την απαραιτητη αναγκη του να βλεπει σε επαναληψη ολη μερα αθλητικα. Πρεπει ολοι εμεις να μην βλεπουμε τα καναλια της ΕΡΤ σε HD για να μπορει να χωρεσει αλλο ενα καναλι ωστε να βλεπει αθλητικες επαναληψεις ενας παππους. Παρανοια 

ΥΓ Προβλέπω απάντηση τύπου "Δεν είναι ένας παππούς αλλά πάνω από 14 σε όλη την Ελλάδα!!!!"

Παράνοια είναι να μην υπάρχει μέριμνα όλων των καναλιών από την ΕΡΤ σε συμβατική τηλεόραση και ίσως δεν το ξέρεις αλλά με την απότομη ηλεκτρονική εξέλιξη όλοι αυτοί οι άνθρωποι υποφέρουν..

Δεν καταλαβαίνω πόσο έχει "κολλήσει" το μυαλό σου με το HD, αν θέλεις να το δεις τότε πήγαινε ERTFLIX και δες το, αυτοί που δεν έχουν ERTFLIX είναι πρόβλημα όμως και ας μην το καταλαβαίνεις!!!

Υ.Γ. Ο άλλος έχει θέμα σε ποιες συχνότητες θα είναι ο συντονισμός...παράνοια όταν πλέον με αυτόματο συντονισμό θα τα βρει αλλά anyway...

Δημοσ.
Στις 3/12/2020 στις 4:59 ΜΜ, Choulio είπε

Αφού λοιπόν ο παππους ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ας μην δει αθλητικά. Άλλωστε όπως σωστά είπες όλοι πληρώνουμε μικροί μεγάλοι. Δε θα μείνουμε στο 1980 επειδή ο παππούς ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ

Ρε δεν πάμε καλά εδώ μέσα μου φαίνεται. Είπα εγώ δεν θέλω να δω. Θέλω και παραθέλω μάλιστα.Έντονη διαφωνίαΈντονη διαφωνίαΈντονη διαφωνία

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, AtiX είπε

Για την ιστορία μια χαρά βλέπω φόρμουλα 1 αυτή τη στιγμή... 

Ήταν στο ΕΡΤ1 οι κατατακτήριες όπως  και ο αγώνας αύριο οπότε θα τον δούμε στην τηλεόραση. Πάντως το sports στο ertflix εμένα δεν μου το δείχνει ακόμη.

Λέτε να έχει κάνει καμιά κουτσουκέλα ο Choulio  γιατί τα έχει βάλει με τα παππούδια.:D

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Ήταν στο ΕΡΤ1 οι κατατακτήριες όπως  και ο αγώνας αύριο οπότε θα τον δούμε στην τηλεόραση. Πάντως το sports στο ertflix εμένα δεν μου το δείχνει ακόμη.

Λέτε να έχει κάνει καμιά κουτσουκέλα ο Choulio  γιατί τα έχει βάλει με τα παππούδια.:D

Το μεσημέρι που έβαλα στο vision ertsport κόλλησε το σύμπαν... αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση την εφαρμογή και έβαλα ντοκιμαντέρ... 

ΥΓ: μην το πέρνεις προσωπικά τα σχόλια του chiulio, από ότι καταλαβαίνω με τους παππούδες του sppouli τα έχει, όχι με όλη την τρίτη ηλικία... 😁

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, AtiX είπε

Το μεσημέρι που έβαλα στο vision ertsport κόλλησε το σύμπαν... αναγκάστηκα να κάνω επανεκκίνηση την εφαρμογή και έβαλα ντοκιμαντέρ... 

ΥΓ: μην το πέρνεις προσωπικά τα σχόλια του chiulio, από ότι καταλαβαίνω με τους παππούδες του sppouli τα έχει, όχι με όλη την τρίτη ηλικία... 😁

Ναι βρε συ τον πειράζω να γελάσει και λίγο το χειλάκι μας . Καλησπέρα.:D 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τη νοοτροπία της γκρίνιας τα έχω βασικά. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι 100% ικανοποιημένοι. Κάποιοι θα είναι πάντα παραπομνεμενοι. Απλά δεν μπορώ την γκρίνια. Επίσης ερχόμουν από εντονη λογομαχία στο Twitter χθες και ήμουν ζεστός 😅. Σορρυ αν βγήκε λίγο πιο επιθετικό δεν τα έχω με κανέναν προσωπικά.

Επεξ/σία από Choulio
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 5/12/2020 στις 6:37 ΜΜ, sppoulis είπε

Υ.Γ. Ο άλλος έχει θέμα σε ποιες συχνότητες θα είναι ο συντονισμός...παράνοια όταν πλέον με αυτόματο συντονισμό θα τα βρει αλλά anyway...

Εγώ δεν είμαι παππούς και κάνω αναζήτηση ανά κανάλι κι όχι αυτόματη για να μη χρειαστεί να τα φτιάξω όλα από την αρχή.

Αλλά ΟΚ, το δικό σου το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εγώ δεν είμαι παππούς και κάνω αναζήτηση ανά κανάλι κι όχι αυτόματη για να μη χρειαστεί να τα φτιάξω όλα από την αρχή.

Αλλά ΟΚ, το δικό σου το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό.

Ο αυτοματος συντονισμος οχι μονο προσθετει τα καινουργια αλλα αφαιρει και σαβουροσυχνοτητες που για καποιο λογο μπαινουν αυτοματα απο την Digea και δεν δειχνουν τιποτα.

5 λεπτα ειναι η αυτοματη αναζητηση και αλλα 10 λεπτα ειναι η τακτοποιηση για εμενα.

Ο χρονος που θα κανεις να βρεις τις συχνοτητες και να τις περασεις manual διαφερει ελαχιστα απο μια αυτοματη αναζητηση και τακτοποιηση.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Ο αυτοματος συντονισμος οχι μονο προσθετει τα καινουργια αλλα αφαιρει και σαβουροσυχνοτητες που για καποιο λογο μπαινουν αυτοματα απο την Digea και δεν δειχνουν τιποτα.

5 λεπτα ειναι η αυτοματη αναζητηση και αλλα 10 λεπτα ειναι η τακτοποιηση για εμενα.

Ο χρονος που θα κανεις να βρεις τις συχνοτητες και να τις περασεις manual διαφερει ελαχιστα απο μια αυτοματη αναζητηση και τακτοποιηση.

έχει κάτι τηλεοράσεις που η τακτοποίηση είναι η κόλαση πάνω στη γη. Είναι σοβαρός λόγος για να κάνεις συγκεκριμένη αναζήτηση. Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα , γιατί η αυτόματη αναζήτηση δεν χαλάει την τακτοποίηση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SchinasN είπε

έχει κάτι τηλεοράσεις που η τακτοποίηση είναι η κόλαση πάνω στη γη. Είναι σοβαρός λόγος για να κάνεις συγκεκριμένη αναζήτηση. Ευτυχώς δεν έχω τέτοιο πρόβλημα , γιατί η αυτόματη αναζήτηση δεν χαλάει την τακτοποίηση.

Οταν αγοραζεις μια τηλεοραση θα πρεπει να κανεις τακτοποιηση οπως και να εχει οποτε μαθαινεις τη διαδιδακασια οσο δυσκολη μπορει να ειναι και η δευτερη φορα θελει το 1\5 του χρονου.

Και να επρεπε να το κανεις καθε μηνα να το καταλαβω, αλλα μια φορα το χρονο αντε στη χειροτερη το εξαμηνο δεν το θεωρω κοπο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ScorpioX777 είπε

2 λεπτά είναι η αναζήτηση στα κανάλια και 5 λεπτά οι διορθώσεις, οπότε δεν υπάρχει λόγος να κάνω αυτόματη.

Υ.Γ. Είναι όπως τα έγραψα παραπάνω. ΕΡΤ1 HD στο 21 και ΕΡΤ2 & 3 HD στο 28.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Οταν αγοραζεις μια τηλεοραση θα πρεπει να κανεις τακτοποιηση οπως και να εχει οποτε μαθαινεις τη διαδιδακασια οσο δυσκολη μπορει να ειναι και η δευτερη φορα θελει το 1\5 του χρονου.

Και να επρεπε να το κανεις καθε μηνα να το καταλαβω, αλλα μια φορα το χρονο αντε στη χειροτερη το εξαμηνο δεν το θεωρω κοπο.

Με καλούν σε διάφορα σπίτια με διάφορες τηλεοράσεις. Μάλλον δεν διάβασες το μύνημα μου.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, SchinasN είπε

Με καλούν σε διάφορα σπίτια με διάφορες τηλεοράσεις. Μάλλον δεν διάβασες το μύνημα μου.

Τεμπελιά λέγεται αυτο και μάλιστα από τις χειρότερες μιας και το να ανοίξεις να διαβάσεις μια σελίδα οδηγιες δεν είναι και κάτι δύσκολο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...