cabdik Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, Thresh είπε Λογικά δεν είναι ο περιορισμός αυτός αλλα το πόσο πρόσφατη είναι η TV. Για την Samsung θέλει νομίζω μοντέλο του 2016 και μετά, για τις LG/Sony/Panasonic/Philips/κτλπ δεν ξέρω. Αν κάνετε πάντως search για νέα apps στις TVs σας και βγει αποτέλεσμα, υποθέτω ότι μπορείτε να το installαρετε. δλδ εμεις που εχουμε Τηλεορασεις προ 2016...... ΕRTFlix Γιοκ...!!! κι ας βλεπω κανονικα NETFLIX.........!! 1
Tupacshakour Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, AtiX είπε Πατάς το κουμπί Ο και πας στο μενού με τις εφαρμογές και βρίσκεις το playstore, αφού το ανοίξεις, κάνεις αναζήτηση βρίσκεις το ertflix το κατεβάζεις, το εγκαθιστάς και είσαι έτοιμος! κάθε φορά που θες να δεις ertflix θα πρέπει να μπαίνεις από το Ο και θα πηγαίνεις στις εφαρμογές... Sorry για το off topic.Έχεις wind vision?αξίζει καθόλου?
CheOnWeb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 minute ago, χρηστος136Β said: hd ready οχι full hd μην μπερδευεστε Γιατί; 1080 δεν είναι; 1
papoys1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, pW είπε XAXAXAXAXAXA παππoύς και F1??? αμα βλέπει F1 θα έχει και smart TV δεν μπορεί 26 λεπτά πριν, sppoulis είπε Την Φόρμουλα δεν την θέλει για να βλέπει τον Hamilton να κάνει πάρτι μόνος του ΑΛΛΑ επειδή ο ήχος του μηχανοκίνητου τον κοιμίζει...Αισθάνομαι με τέτοιες απορίες ότι κάποιοι από εσάς φυτρώσατε και δεν έχετε επαφή με τον πραγματικό κόσμο!!! Αυτός ο ήχος της Red bul πολύ γαμάτος ρε φίλε. Όταν δείχνει τον Ολλανδό να κάνει τον κύκλο του εκκλησία το κάνω το σπίτι να απολαύσω αυτή την υπέροχη μελωδία. Και smarτ έχουμε και τα πάντα όλα.Οι παππούδες δεν έχουν πρόβλημα να δώσουν 400-500 ευρώ να πάρουν smart.😁 Όσοι παππούδες κλέγονται καβούρια στις τσέπες έχουν.😎 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 30 minutes ago, cabdik said: δλδ εμεις που εχουμε Τηλεορασεις προ 2016...... ΕRTFlix Γιοκ...!!! κι ας βλεπω κανονικα NETFLIX.........!! TV Boxes και TV Sticks τότε. Πχ σε μια παλιά 40αρα Samsung 1080p, έβαλα Xiaomi Mi TV Stick (Android TV) στο οποίο πέρασα το ERTFlix για να βλέπει η μάνα μου. 2
mordred Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Άργησαν λίγο... Προσωπικά μόνα κρατικά βλέπω όταν ανοίγω τηλεόραση (πολύ σπάνια)... Αλλά όσοι λένε για τηλεθέαση πραγματικά δε καταλαβαίνουν τη διαφορά ενός κρατικού καναλιού με ένα ιδιωτικό. Μια χαρά σειρές και εκπομπές έχει η ΕΡΤ πολύ προσεγμένες και αξιόλογες... Η δημόσια κρατική τηλεόραση δε μπορεί να έχει GNTM και σκουπίδια για να κάνει τηλεθέαση και το προγραμμά της δε πρέπει να αξιολογείται με βάση τη τηλεθέαση αλλά με τη ποιότητά του... Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από mordred 5
aypnia Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ δεν καταλαβαίνω κάτι. Τις διαμαρτυρίες για τη κατάργηση του ERT Sports από τη επίγεια μετάδοση. Πως θα μπορούσε να χωρέσει δηλαδή με τον υπάρχοντα τρόπο μετάδοσης; Από τη στιγμή που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσισαν να κάνουν τα 3 κανάλια HD πολύ απλά δεν χωρούσε στις υπάρχουσες συχνότητες που έχουν στη διάθεσή τους. Όχι δεν θα μπορούσε να μείνει αν έβγαζαν τη βουλή tv που μεταδίδεται σε λάσπη sd στα 500 KB/s. Απλά μαθηματικά. Ούτε είναι λύση να έμεναν για πάντα τα 3 κρατικά κανάλια σε SD το σωτήριον έτος 2020. Αρκετά το καθυστέρησαν. Ούτε είναι λύση να έκλειναν την ERT 3 και να έμενε όλη η βόρεια Ελλάδα χωρίς κανάλι από τη περιοχή της. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, aypnia είπε Πως θα μπορούσε να χωρέσει δηλαδή με τον υπάρχοντα τρόπο μετάδοσης; Από τη στιγμή που ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αποφάσισαν να κάνουν τα 3 κανάλια HD πολύ απλά δεν χωρούσε στις υπάρχουσες συχνότητες που έχουν στη διάθεσή τους. Όπως λες ας κόβανε τα SD... (που εμένα δεν με νοιάζει κιόλας το sports hd...) Υπάρχουν όντως τηλεοράσεις με DTV δέκτη που δεν πιάνουν Full HD κανάλια; BTW, το έγραψα και νωρίτερα, παίζει άλλο ένα κανάλι το οποίο συντόνισε η τηλεόρασή μου, το οποίο δεν καταλαβαίνω πως και γιατί υπάρχει: 11 ώρες πριν, SeaLion είπε 'Επιασε κανείς άλλος ένα κανάλι που παίζει εικόνα ΕΡΤ 3 HD και ήχο από ΕΡΤ 2; Νόμιζα πως χτες αργά τη νύχτα που έκανα τις ρυθμίσεις απλά είχα νυστάξει και δεν καταλάβαινα τι έβλεπα, αλλά και τώρα το ίδιο συμβαίνει. Αναρωτιέμαι λοιπόν αν όντως χωράει κι άλλο κανάλι. 1 ώρα πριν, cabdik είπε δλδ εμεις που εχουμε Τηλεορασεις προ 2016...... ΕRTFlix Γιοκ...!!! κι ας βλεπω κανονικα NETFLIX.........!! Πάντως ούτε εγώ με Samsung 2015 βλέπω ERTflix, αλλά για θέμα Samsung μου κάνει παρά ERT. Κι ας παίζει π.χ. 10-bit HEVC η τηλεόραση, HbbTV δεν υποστηρίζει... Η ΕΡΤ επίσης δεν έχει ούτε κατά διάνοια τα resources του Netflix. Το ERTflix είναι Wordpress
AtiX Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Tupacshakour είπε Sorry για το off topic.Έχεις wind vision?αξίζει καθόλου? Προσωπικά αξίζει, όχι τόσο για τα ελληνικά κανάλια όσο για τα υπόλοιπα άσε που έχεις και ένα android tv για να κάνεις ότι θέλεις...
papoys1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 To ΕΡΤ-SPORTS παιδιά δοκίμασε κάποιος αν παίζει σήμερα , γιατί πριν λίγο που έκανα δοκιμή έδειχνε κανένα 5λεπτο ότι φορτώνει και δεν ξεκινούσε.
Choulio Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, eko13 είπε Αν είναι να μείνει ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 να το δεχτώ. Εγώ είχα ακούσει ότι θα κόψει το Σπορτς για να κρατήσει το κανάλι της Βουλής! Το πιο άχρηστο κανάλι στην ιστορία της παγκόσμιας τηλεόρασης!!! Λες και δεν μπορούν να βάλουν μια κάμερα και να κάνει livestream 24ωρες το 24ωρο. Αλλά όχι να έχει μέχρι και δικό της δελτίο ειδήσεων!!! Από το πληρώνουμε να βλέπουμε Καραμανλής vs Παπανδρέου, προτιμούμε μπασκετακι... Επειδή η δημόσια τηλεόραση επιτελεί διαφορετικούς σκοπούς από την ιδιωτική (η οποία έχει σαν κύριο σκοπό το κέρδος) πολύ σωστά έκαναν και διατήρησαν το κανάλι της Βουλής. Προσωπικά νιώθω θλίψη απλά και που το συζητάμε αν θα έπρεπε να υπάρχει συνεχής μετάδοση των δραστηριοτήτων της ελληνικής Βουλής. Αν θελουμε ένα καλύτερο κράτος πρέπει και 'μείς ως πολίτες να ασχολούμαστε με τα κοινά να ενημερωνόμαστε και να παρακολουθούμε την κοινοβουλευτική διαδικασία. Εχουμε μάθει μόνο να γκρινιάζουμε για ανίκανους βουλευτές χωρίς έργο αλλά ταυτόχρονα γκρινιάζουμε που η δημόσια τηλεόραση διαθέτει αποκλειστικό κανάλι για το ελληνικό κοινοβούλιο και απαιτούμε να αντικατασταθεί από κανάλι για αθλητικά; Τα οποία παρεπιπτόντως δεν κόβονται αλλά θα είναι διαθεσιμα από την ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3. Για κάποια πράγματα είμαστε άξιοι της μοίρας μας δυστυχώς. 1
ardi21 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Aπ'οτι καταλαβα τα live αθλητικα γεγονοτα, οπως π.χ το Πρωταθλημα μπασκετ, θα μοιραζονται πλεον στα 3 καναλια της ΕΡΤ, εφοσον εχει καταργηθει το EΡT Sports απο τις τηλεορασεις. Δηλαδη αν καποιος δεν μπορει να εχει το ERTflix στην τηλεοραση του, δεν θα χασει καποιο αθλητικο γεγονος. Απλα δεν θα βλεπει τις επαναληψεις του ERT sports, σωστα? Ρωταω γιατι εγω στο σπιτι εχω παλιοτερη TV. Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2020 από ardi21 1
bill983 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Choulio είπε Επειδή η δημόσια τηλεόραση επιτελεί διαφορετικούς σκοπούς από την ιδιωτική (η οποία έχει σαν κύριο σκοπό το κέρδος) πολύ σωστά έκαναν και διατήρησαν το κανάλι της Βουλής. Προσωπικά νιώθω θλίψη απλά και που το συζητάμε αν θα έπρεπε να υπάρχει συνεχής μετάδοση των δραστηριοτήτων της ελληνικής Βουλής. Αν θελουμε ένα καλύτερο κράτος πρέπει και 'μείς ως πολίτες να ασχολούμαστε με τα κοινά να ενημερωνόμαστε και να παρακολουθούμε την κοινοβουλευτική διαδικασία. Εχουμε μάθει μόνο να γκρινιάζουμε για ανίκανους βουλευτές χωρίς έργο αλλά ταυτόχρονα γκρινιάζουμε που η δημόσια τηλεόραση διαθέτει αποκλειστικό κανάλι για το ελληνικό κοινοβούλιο και απαιτούμε να αντικατασταθεί από κανάλι για αθλητικά; Τα οποία παρεπιπτόντως δεν κόβονται αλλά θα είναι διαθεσιμα από την ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3. Για κάποια πράγματα είμαστε άξιοι της μοίρας μας δυστυχώς. Δοκιμαστικά 1, 2 και 3 της F1 κόπηκαν.Μόνο στο ertflix. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα