Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Ή αλλιώς, 474000 ΕΡΤ 1 HD και Vouli, ενώ ERT 2 και 3 HD στα 530000. Αθήνα.
Δεν έχω καταλάβει πώς κάνεις χειροκίνητο συντονισμό με 2 κανάλια στην ίδια συχννότητα. 

στην samsung εκανα χειροκινητο συντονισμο σε μια μονο συχνοτητα πχ στην 21 και μου περασε οτι υπαρχει σε αυτην την συχνοτητα. στην δικια μου περίπτωση περασε 11 υπηρεσιες (καναλια+radio)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, pigeon είπε
pigeon·

Δημοσ. πριν από 2 ώρες

Δεν πιάνει ΕΡΤ3 ο παππούς; 😜

Στο ερτσπορτς έδειχνε όλη μέρα αθλητικά, όχι μόνο μία φορά στο τόσο, όταν έχει λάιβ αγώνες, που είναι πολύ σπάνιοι.
Καλές οι εξυπνάδες, ελπίζω να μη φτάσεις στην ηλικία του παππού και ν'αναζητάς στην ΕΡΤ3, 4 ώρες την εβδομάδα αθλητικά...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, li@m είπε

Έχεις κανενας wind vision και να ξέρει αν μπορείς να μπεις στο ερτφλιξ; 

Πατάς το κουμπί Ο και πας στο μενού με τις εφαρμογές και βρίσκεις το playstore, αφού το ανοίξεις, κάνεις αναζήτηση βρίσκεις το ertflix το κατεβάζεις, το εγκαθιστάς και είσαι έτοιμος! κάθε φορά που θες να δεις ertflix θα πρέπει να μπαίνεις από το Ο και θα πηγαίνεις στις εφαρμογές...

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cd2matheos είπε
cd2matheos·

Δημοσ. πριν από 4 λεπτά

Να ρωτήσω κάτι offtopic εμείς στις Κυκλάδες γιατι δεν έχουμε πρόσβαση στα HD ιδιωτικά Καναλια;;; 

Ούτε εμείς έχουμε στην Ήπειρο από την αρχή που ξεκίνησε η όλη ιστορία.

Τζάμπα μας έβαλαν να αγοράσουμε τότε αποκωδικοποιητες.

Δημοσ.

Από την Ολυμπιάδα της Αθήνας 2004 είχε να αναβαθμίσει την κεντρική ροή της ΕΡΤ1 και 2,3) και αυτό κόντεψε να τους μείνει στο χέρι ειδικά το τελευταίο καιρό κόλλαγε στα ζωντανά (ειδικά της ειδήσεις). Οπότε μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο master control οι χειριστές ήταν με το σκατό στην κάλτσα μήπως πέσει εντελώς.... Η ΕΡΤ 2 και 3 είχαν αναβάθμιση το εξοπλισμός τους και παίζει κατευθείαν HD  περιεχόμενα αλλά δεν είχαν προβλέψει τα διαθέσιμα συχνότητα εκπομπής οπότε παίζανε HD περιεχόμενα και κάνανε downgrade σε SD!!! μόνο στην Ελλάδα αυτά.....

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, glamor είπε

Από την Ολυμπιάδα της Αθήνας 2004 είχε να αναβαθμίσει την κεντρική ροή της ΕΡΤ1 και 2,3) και αυτό κόντεψε να τους μείνει στο χέρι ειδικά το τελευταίο καιρό κόλλαγε στα ζωντανά (ειδικά της ειδήσεις). Οπότε μέχρι να ολοκληρωθεί το νέο master control οι χειριστές ήταν με το σκατό στην κάλτσα μήπως πέσει εντελώς.... Η ΕΡΤ 2 και 3 είχαν αναβάθμιση το εξοπλισμός τους και παίζει κατευθείαν HD  περιεχόμενα αλλά δεν είχαν προβλέψει τα διαθέσιμα συχνότητα εκπομπής οπότε παίζανε HD περιεχόμενα και κάνανε downgrade σε SD!!! μόνο στην Ελλάδα αυτά.....

Τα κανάλια έχουν ήδη 4K εξοπλισμό, αλλά αναγκαστικά ακόμη και αυτό το κάνουν downscale (πιο σωστά). 

Όταν είχα ταξιδέψει εξωτερικό αγόραζα το 2012 εξοπλισμό HD σε τιμές χώμα, τότε πήγαιναν ήδη για 4k.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, eko13 είπε

Δηλαδη θελανε μια συχνοτητα και προτιμησαν την Βουλη απο Sports?? Πολυ φωστηρες ειναι μιλαμε!!

Και πολύ καλά έκαναν

• Like 4
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Στο ερτσπορτς έδειχνε όλη μέρα αθλητικά, όχι μόνο μία φορά στο τόσο, όταν έχει λάιβ αγώνες, που είναι πολύ σπάνιοι.
Καλές οι εξυπνάδες, ελπίζω να μη φτάσεις στην ηλικία του παππού και ν'αναζητάς στην ΕΡΤ3, 4 ώρες την εβδομάδα αθλητικά...

Πόσο απαλεύτοι είστε μανάρια μου; Ο παππους δεν βλεπει μπαρτσελόνα τιβι αλλά αν θέλεις να μιλήσουμε για το μερακλή παππου, αυτός θα έχει ήδη αγοράσει smart tv όπως έχουν ολοι εδώ στην επαρχία που μένω. Παρεμπιπτόντως οι μόνοι που έχουν παλιά τηλεόραση είμαι εγώ κι ένας γείτονας. Ελα να μου δείξεις και τ'αμπελοχώραφά μου.

5 ώρες πριν, sppoulis είπε

Δεν ξέρω αν φταίει η Digea ή ο πάροχος της ERT αλλά εμένα με έχουν ζαλίσει παππούδες, γονείς , θείοι και δεν ξέρω εγώ ποιος άλλος επειδή τα έχουν πάρει με την ERT... Στην επαρχεία κάνουν ένα χρόνο οι παλαιοί να μάθουν ήδη την digea και πως να δουν τηλεόραση με συμβατική TV και τώρα τους κόβουν και κανάλια ενώ ήδη η μισή Ελλάδα είναι κλεισμένοι μέσα...

Ελα λίγο έλεος κάπου με τις υπερβολές. Digea στην επαρχία έχει πάει από το '17 , όλοι έχουν δέκτη και δεν αλλάζει τιποτε. Σιγά μην εχουν τρελαθεί όλοι γιατι κόπηκε το ert sport, ολο το σοι σου και το χωριο σου ειναι τηλεθεατές του καναλιού με το 0,4% τηλεθεαση;

Αλλη σοβαρή δουλειά δεν έχετε να κάνετε όλο μιρλα, φίδια και δράκους;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Επιασε κανείς άλλος ένα κανάλι που παίζει εικόνα ΕΡΤ 3 HD και ήχο από ΕΡΤ 2;

2015970257_Screenshot2020-12-02at03_17_39.png.423fd92aa6692817dd6c75645165997d.png

Επεξ/σία από SeaLion
Δημοσ.
5 ώρες πριν, sppoulis είπε

Ξέρεις τι είναι στις επαρχίες να μην βλέπουν έστω και σε επανάληψη λίγο μπάλα ή καμία F1, τώρα προσπαθώ να τους εξηγήσω τι είναι ERTFLIX και με κοιτούν σαν εξωγήινο...

Ναι εντάξει εγινε, εν τω μεταξυ τα μισά σπίτια εδώ στην επαρχία έχουν ηδη smart tv γιατι βλέπουν τα σήριαλ στα ιδιωτικα, αυτά να τα πεις σε κανένα βέρο πρωτευουσιάνο που έχει να δει χορτάρι και προβατάκια από την πενταήμερη. Εγώ που μενω επαρχία λοιπόν σε βεβαιώνω ότι μια χαρά τα ξέρουν όλα και πολλές φορές πρώτοι και καλύτεροι. Αμα πας σε 90 χρονων παππού που βάζει ακόμα γραμμόφωνο , θα σε κοιτάει σαν εξωγήινο, δεν θα 'χει αδικο.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, cabdik είπε

παρ' ολα τα αρνητικα σχολια, η ΕΡΤ -τουλαχιστον τεχνολογικα- ειναι ετη φωτος μπροστα απο τα ιδιωτικα, που ακομα σε SD προβαλονται στην επαρχια...!!  

κι αν θελετε να συγκρινουμε και το περιεχομενο.....,   προσωπικη αποψη..,  θα ελεγα οτι, ειδικα για φετος, ειναι αλλα τοσα ετη φωτος μπροστα......!!!    

τετοιο περιεχομενο, χαλι μαυρο, σε ιδιωτικα καναλια, δεν εχω ξανα ματα δει εδω και 20 χρονια, που ξεκινησε η ιδιωτικη Τηλεοραση....!!!   

δλδλ μονο και μονο..,  οτι το MEGA με τις επαναληψεις, εχει καταφερει να ειναι το πιο ενδιαφερον απο ολα τα ιδιωτικα καναλια, .....ειναι καταντια....!!!! 

Και κάτι έτη πίσω μας τα παίρνει.

Δημοσ.

Αν είναι να μείνει ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3 να το δεχτώ. Εγώ είχα ακούσει ότι θα κόψει το Σπορτς για να κρατήσει το κανάλι της Βουλής! Το πιο άχρηστο κανάλι στην ιστορία της παγκόσμιας τηλεόρασης!!! Λες και δεν μπορούν να βάλουν μια κάμερα και να κάνει livestream 24ωρες το 24ωρο.  Αλλά όχι να έχει μέχρι και δικό της δελτίο ειδήσεων!!! Από το πληρώνουμε να βλέπουμε Καραμανλής vs Παπανδρέου, προτιμούμε μπασκετακι...

Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχουν γίνει μεγαλα βήματα εμπρός. Και δεν έχει σημασία αν ξοδεύονται λεφτά ή όχι. Ο κοσμακης πάντα έδινε τα λεφτά του και πήγαιναν σε μπαρουφες και αγάλματα των νεκρών της ΕΡΤ... Τεράστια έκπληξη για μένα είναι ότι προβάλλει τον Λουσιφερ, και όχι τόσο γιατί είναι επιτυχημένη, αλλά πίστευα ότι θα γίνει ντου διαδικτυακό και τηλεφωνικό για να κόψουν, λόγω του διαβόλου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...