Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, kurkosdr είπε

Δεν πληρώνεις το σήμα αλλά την υπηρεσία, δηλαδή την απορρόφηση από την ΕΡΤ των πλέον άχρηστων βυσμάτων από όλα τα κυβερνητικά κόμματα διαχρονικά. Τι θες δηλαδή, να απορροφηθούν αλλού, και να τους βάλουν πχ να εποπτεύουν τα διυλιστήρια των ΕΠ ή να συντηρούν τίποτα F-16 στην ΕΑΒ;

Ενώ στην ΕΡΤ, ούτε καμιά έκρηξη θα γίνει, ούτε κανένα F-16 θα πέσει στα κεφάλια μας. Το πολύ πολύ να ακουστεί κανένα καζανάκι εν μέσω ζωντανής μετάδοσης ή να κάνουνε green screen την Ερμού επειδή βαριούνται να πάνε μέχρι εκεί.

Απο τη στιγμη που την πληρωνουμε την πληρωνουμε για τα παντα και για το σημα και για την υπηρεσια ακομη και για τα κωλοχαρτα στην τουαλετα.

Που να μην υπηρχε.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, AtiX είπε

Ναι γιατί ως γνωστών οι τηλεθεατές είναι περισσότεροι από τούς gamers... 

Ήταν αστείο.Πιθανως κακό αλλά αστείο.

Οι τηλεθεατές είναι περισσότεροι προφανως αλλά είναι περισσότεροι σε αυτό το σαιτ?

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Yeroplatanos είπε

Ήταν αστείο.Πιθανως κακό αλλά αστείο.

Οι τηλεθεατές είναι περισσότεροι προφανως αλλά είναι περισσότεροι σε αυτό το σαιτ?

Οκ. Όπως, όμως, βλέπεις μετά από πέντε λεπτά ανέβηκε η είδηση για την 3060...

• Super Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, johnfree said:

σε ποια συχνοτητα εκπέμπει τα ερτHD?

Μόνο μέσω ErtFlix (SmarTV/Browser/Tv Stick/Tv Box). Για live αναμεταδόσεις το πρόγραμμα θα μοιραστεί ανάμεσα στην ERT 1(ή HD) και στην ERT 3(ή HD).

Δημοσ.
11 minutes ago, Thresh said:

Μόνο μέσω ErtFlix (SmarTV/Browser/Tv Stick/Tv Box). Για live αναμεταδόσεις το πρόγραμμα θα μοιραστεί ανάμεσα στην ERT 1(ή HD) και στην ERT 3(ή HD).

Μάλλον δεν λέει για το ERT Sports.

14 minutes ago, johnfree said:

σε ποια συχνοτητα εκπέμπει τα ερτHD?

ERT 1,2,3 εννοείς; 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, CheOnWeb said:

Μάλλον δεν λέει για το ERT Sports.

Έχεις δίκιο, my bad.

12 minutes ago, kanesaxo said:

Ertflix εγινε εφαρμογή για να κατεβάσουμε στη τιβί;

Εδώ κι αρκετό καιρό.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thresh είπε

Έχεις δίκιο, my bad.

Εδώ κι αρκετό καιρό.

κατσε ρε συ, κι αυτο το "πατησε το κόκκινο κουμπί" τι ήταν; Εγώ απο εκει έμπαινα.

Ας κατεβασω και την εφαρμογή...τώρα που εβαλα κεραία - μετα απο 2 χρονια - 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το βρηκα το ερτ1HD εκπεμπει στην συχνοτητα 21 μαζι με το ερτ το κλασσικο και το ερτ2HD και ερτ3HD στην συχνοτητα 28

εγω ειμαι απο κεντρο εκμπομπης της αιγινας.

Επεξ/σία από johnfree
Δημοσ.
1 minute ago, johnfree said:

το βρηκα το ερτ1HD εκπεμπει στην συχνοτητα 21 μαζι με το ερτ το κλασσικο και το ερτ2HD και ερτ3HD στην συχνοτητα 28

εγω ειμαι απο κεντρο εκμπομπης της αιγινας.

Ή αλλιώς, 474000 ΕΡΤ 1 HD και Vouli, ενώ ERT 2 και 3 HD στα 530000. Αθήνα.
Δεν έχω καταλάβει πώς κάνεις χειροκίνητο συντονισμό με 2 κανάλια στην ίδια συχννότητα. :-)

15 minutes ago, Thresh said:

Εδώ κι αρκετό καιρό.

Φαντάζομαι πρέπει να έχεις και συμβατή τηλεόραση. Στην παλιο-Panasonic μου δεν βρίσκω κάτι. Από κόκκινο κουμπί μπαίνω.

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, CheOnWeb said:

Φαντάζομαι πρέπει να έχεις και συμβατή τηλεόραση. Στην παλιο-Panasonic μου δεν βρίσκω κάτι. Από κόκκινο κουμπί μπαίνω.

13 minutes ago, kanesaxo said:

κατσε ρε συ, κι αυτο το "πατησε το κόκκινο κουμπί" τι ήταν; Εγώ απο εκει έμπαινα.

Ας κατεβασω και την εφαρμογή...τώρα που εβαλα κεραία - μετα απο 2 χρονια - 

Είναι διαφορετικό από το Hybrid TV, άλλο App.

• Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, CheOnWeb said:

Και τι λειτουργικό πρέπει να τρέχει η TV?

Λογικά δεν είναι ο περιορισμός αυτός αλλα το πόσο πρόσφατη είναι η TV.  Για την Samsung θέλει νομίζω μοντέλο του 2016 και μετά, για τις LG/Sony/Panasonic/Philips/κτλπ δεν ξέρω.

Αν κάνετε πάντως search για νέα apps στις TVs σας και βγει αποτέλεσμα, υποθέτω ότι μπορείτε να το installαρετε.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...