Eddy_Gordo Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Εδω (Γορτυνία μεριά) δεν πιάνω τα υπόλοιπα σε HD θα πιάσω ΕΡΤ που τα κυκλοφόρησε τώρα;
kurkosdr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Mε τοσα χρηματα που την δινουμε μια ζωη θα επρεπε να εκπεμπει σε 8Κ. Δεν πληρώνεις το σήμα αλλά την υπηρεσία, δηλαδή την απορρόφηση από την ΕΡΤ των πλέον άχρηστων βυσμάτων από όλα τα κυβερνητικά κόμματα διαχρονικά. Τι θες δηλαδή, να απορροφηθούν αλλού, και να τους βάλουν πχ να εποπτεύουν τα διυλιστήρια των ΕΠ ή να συντηρούν τίποτα F-16 στην ΕΑΒ; Ενώ στην ΕΡΤ, ούτε καμιά έκρηξη θα γίνει, ούτε κανένα F-16 θα πέσει στα κεφάλια μας. Το πολύ πολύ να ακουστεί κανένα καζανάκι εν μέσω ζωντανής μετάδοσης ή να κάνουνε green screen την Ερμού επειδή βαριούνται να πάνε μέχρι εκεί. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από kurkosdr 2 2
kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, kurkosdr είπε kurkosdr· Δημοσ. πριν από 29 λεπτά Ναι όντως το ERT Sports κατέβηκε από την επίγεια τηλεόραση. Thanks Haha Confused Sad Like × Παράθεση Πού πήγε;
kurkosdr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, kirileman είπε Πού πήγε; Στο ERTFlix. Θες συγκεκριμένη SmartTv για να το έχεις.
kirileman Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, kurkosdr είπε Στο ERTFlix. Θες συγκεκριμένη SmartTv για να το έχεις. Μπήκα πριν από λίγο στην εφαρμογή και δεν το βρήκα.
Comandante XIV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Oh! Welcome 2000 ! Oh wait it's 2020 😪
imvrios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Εγκρίνω, σε δοκιμή μου πριν λίγο η συμπάθεια μου η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου έδειχνε πολύ καλύτερη σε HD. Δε βλέπω αυτό που λέμε τηλεόραση, μόνο on demand περιεχόμενο πια. Αλλά για όποιον βλέπει τηλεόραση από τα ελληνικά κανάλια η ΕΡΤ έχει εξελιχθεί σε όαση τόσο από πλευράς προγράμματος όσο και χάρη στις περιορισμένες διαφημίσεις. Τα ιδιωτικά δεν παλεύονται. Εν τω μεταξύ, κάποια μίζερα σχόλια ούτε έχουν σχέση με την είδηση, ούτε τεκμηρίωση. 7
Yeroplatanos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Ανακοινωθηκε η 3060 TI και εμείς λεμε σε τι ανάλυση θα βλέπουμε τα παπαγαλάκια? Και δεν θα ναι και 1440p...
AtiX Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Yeroplatanos είπε Ανακοινωθηκε η 3060 TI και εμείς λεμε σε τι ανάλυση θα βλέπουμε τα παπαγαλάκια? Και δεν θα ναι και 1440p... Ναι γιατί ως γνωστών οι τηλεθεατές είναι περισσότεροι από τούς gamers... 1
cabdik Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, kurkosdr είπε Στο ERTFlix. Θες συγκεκριμένη SmartTv για να το έχεις. οχι μονο...! ειναι και επιγεια κλασσικη. εγω που εχω παλια (8+ ετων) τηλεοραση, που δεν υποστηριζει ErtFlix, πιανω κανονικα τα HD....!! Δυτικη Πελοπονησσος..!
Mene Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, kirileman είπε Μπήκα πριν από λίγο στην εφαρμογή και δεν το βρήκα. Μόλις τσέκαρα την εφαρμογή στο Mi Box, μια χαρά εμφανίζεται "ΕΡΤ Sports live". Επίσης υπάρχει κανονικά και στο https://www.ertflix.gr/ert-sports-live/ 2
kurkosdr Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, cabdik είπε οχι μονο...! ειναι και επιγεια κλασσικη. εγω που εχω παλια (8+ ετων) τηλεοραση, που δεν υποστηριζει ErtFlix, πιανω κανονικα τα HD....!! Δυτικη Πελοπονησσος..! Το παιδί ζητάει το ΕΡΤ Sports, που έχει κατέβει από την επίγεια κλασσική. Πλέον το ΕΡΤ Sports HD είναι διαθέσιμο μόνο on-demand μέσω ERTFlix (Hbb) Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2020 από kurkosdr 1
Babasu Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Εμείς στην ακριτική επαρχία HD βλέπουμε μόνο στα καλά σάιτ στο ίντερνετ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα