Stergios74 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Ρε παιδιά, επειδή έχω χρόνια να παιξω και τα λιγα σαιτ που βρήκα δεν λενε όλα τα ίδια: ποσο μετράνε τα φύλλα; λοιπον οι Ασσοι 1 στάνταρ. Οι φιγουρες απο 1 ολες. Το 10 καρώ 2 ή 3; Το 2 σπαθί 1 ή 2. Τα υπόλοιπα 10ρια παίρνουν τίποτα; Όποιος έχει τα φύλλα 3;
SilentVoice Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ στην ξερή θυμάμαι 10αρι όταν παρεις το μοναδικό χαρτί απο κάτω και όλα τα υπόλοιπα από 1.
Stergios74 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Εγώ στην ξερή θυμάμαι 10αρι όταν παρεις το μοναδικό χαρτί απο κάτω και όλα τα υπόλοιπα από 1. Ναι η ξερη 10. Τα άλλα δεν νομίζω να είναι όλα απο 1.
Speculoos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 25 πόντοι σύνολο. 3 τα φύλλα, από 1 οι ασσοι, οι φιγούρες και τα δεκαρια με εξαίρεση το δέκα το καλό (καρό) που πιανει για δύο και ένας πόντος το 2 το καλό (σπαθί). Κάθε ξερή για δέκα, υπάρχει παραλλαγή που θέλει την ξερή στον βαλέ να πιάνει είκοσι. 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα